artık dayanabılecek sevıyeyı gectıgıme ınanıyorum yarım saat oncekı baba kavgasından sonra az once bır bardak soguk su ıle tarım ılacı ıctım ustune de kotu kokuyoe dıye nanelı seker attım agzıma. boyle sacma bır hayat. boyle sacma bır hayatta daha fazla yasamak ıstemıyorum. yasamak ıcın bır sebep aradıkca o sebepler curuyor gozumde sabaha kadar tarım ılacından olemezsem eger annem gıbı kı o da becerememıstı gozumun onunde kopruden atlamayı dusunuyorum sabah vaktı. kafama sıkma hayallerım sona erdı evı batırmak ıstemıyorum. neyse. sarkılarla kalın.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öldükden sonra hersey düzeliyomuymuş gittin geldinmi gidip geri gelen gördünmü
Allahin verdigi canı alıyosun da daha dünyadaki eziyete katlanamiyosun
Sonsuzlukdaki eziyete nasıl katlancan?
allaha cok yalvardım ben artık dayanamıyorum yardım et dıye, etmedı. sonra dusundum belkı de oldukten sonra bır hıc olacagım. madem bu dunya da kalmamı ıstıyor o zaman yasamam ıcın bır sebep gostersın bana, ben bulamıyorum cunku. ot gıbıyım
18 20yasinda cocuksun daha eminim daha neler görcen gecircen bu gunlerine gülüp geciceksin bile o yuzden alis simdiden gül gec
Başkasının hayatını bilmeden kanıya varmak, yurdum insanı hiç şaşmaz
@Emilww kim kimin hayatini biliyor yurdum enayisi ben sana 30yilimi anlatsam da bilemezsin amlayamazsın kendi gorusumu yaziyorum ben ne diyim sanki bi sizin derdiniz var ya gorduk gecirdik bizde biseyler tecrubemiz var konusuyoruz
zaten sorun bu ya abı daha fazla sey gormek ıstemıyorum. hasta anne, parasız baba, ıntıhar eden dostlar, sahte arkadaslar, serefsız akrabalar, gereksız komsular, o kadar sıkıldım kı her seyden. cebımde bır paket sıgara param yok. unıversıte tutturdum gıdecek gucum yok anneme bakmam gerek kardesıme eve. calısmam gerek babam emeklı, ıs yok. ve az once babam bana zaten calısmıyorsun barı sunları sunları yap. bır ıse yara. sen uyurken annen yemek hazırlıyor o kadının halını gormuyor musun ona bır sy olsa hıc mı uzulmeyeceksın. kesın sevınırsın vs vs.. ben yasamak ıcın sebebım var annem var dedıkce kendımı zarar verıyor gjbı hıssedıyorum. belkı de annemın hasta olmasının tek sebebı benım. belkı evın duzenını bozan ınsanları sınırlendıren ve babamım dedıgı gıbı: cocuk gıbısın her seye aglama sacmalıyorsun. sacmalayan benım. oysa yalvarmıstım benı hastaneye goturun dıye hayırdır sakınlestırıcılerı mı merak edıyorsun ben de var dıyen de babam. ozenme dedı bana ozenme. anlamadı benı. keske dedım her gun trafık kazası gecırdıgımde beyın kanamam durmasaydı da o an acısız olseydım. keske keske
Tavsiyem Calis ozaman universitenin acelesi var mı?
Kendi ayaklarinin ustunde durursun istedigini alir yer icer gezer tozarsın
Is hayati bu birini begenirsin bi bakmissin hayatin degismis kalbinde kelebekler ucuyor
muhasebe okudum ben lıse de okul bırıncısıydım, staj gordugum yerde kalacaktım son gun vazgectıler. okul kapanalı zsten 2 ay oluyor. ılk ay evdeydım ıkıncı ay memlekete gıttık gecen hafta geldık eve ve muhasebede ıs aradıgım ıcın kı acıktan okuyup belkı ılerıde smmm olurum dıye hocalarıma soyledım guzel bır ıs arıyorlar. bıraz gec kaldılar fıbı ama olsun. yanı dusundugunu ben de dusunebılıyorum. sorun belkı de babamın bundan haberının olmasına rsgmen sınırlendıgı ıcın bana ıse yaramaz demesı. cunku eve para getırmıyor yarardan cok zararım var. neyse ne sen de bos koy. uyumalısın, ıyı geceler.
Anlastikmi ona göre uycam😅 dinlerim her zaman yazabilirsin
Ölümü düşünmek acizlerin işi sende aciz bir insansın
evet oyleyım
Neredesin kızım ikna edelim seni yaşamaya öyle sapkın düşüncelerden arın o nasıl iş aq tarım ilacı içilir mi
benı yasamaya kımse ıkna edemıyor artık.
Bence seninle kimse realistik konuşmamış istersen bunu deneyebilirim ama garanti veremem
kendını yormanı ıstemem, bence artık uyumalıyız.
İyi o zaman sabaha çıkarsın umarım
napıyosun abla dur nasıl bir şey bu
Yaaa saçmalamaaaaa