Para olmadan aşk olmaz.
Para her şey değildir önemli olan güven ve sevgidir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Paracı olan birini satın almak kadar kolay bişi yok..
Gerçek Aşk ı alamaz, ama Aşk ı ona yaşata bilecek birini parası ile kesinlikle satın ala bilir..
Oda varolduğu sürece
Hayır. Öyle olsaydı bütün mağazalarda stoklar yenilensin isteyen ve aşkı parayla satın alan insanlar olurdu. Aşkın bile satıldığı bir dönemde mutluluk ve huzur da reyonlara düşer ucuzlardı. Neyse ki bu kadar da düşmedik.
Thank ⁁ou
Parayla aşk satın alınmaz ama para varsa aşk daha şehvetli, keyifli ve dolu dolu yaşanabilir.
Cevap
20Cevap
Satın almaya gerek yok ki.. para olsun aşk kendi geliyor zaten bedava.. kızlar para sevdiği için.. parasız erkeği annesi bile sevmez.
Para aşkı satın alamaz diyen ya zengindir ya da fakir edebiyatı yapıp milleti kekliyordur
Para aşkı alır mı? Bilmem ama mutluluk vereceği kesin
Paranın alamayacağı bir diğer şey de sevgidir bence parası olanlar gerçek sevgiyi bulamaz tabiki demiyorum sadece sevginin para ile ilgisi yok diye düşünüyorum
Kesinlikle hayır ilk başta çekiciymiş gibi gelebilir belki ama sonradan sevmediğiniz birine para için katlanamazsınız
Para varken aşık olanın gerçek yüzünü parasızlığa düştüğünde anlarsın saf ve gerçek aşk hiç bir şeyin yokken ortaya çıkar.
Aşk zerre kadar umurumda olmamasına rağmen, aybaşında kira nasıl denk gelir muhabbeti devamlı beynimde dörtdönüyor. Aşk ne ya
gerçekten yas kac
Hayır alınamaz aşk para ile satın alınabilse zenginler çok mutlu olurdu
Bu zamanda paran yoksa aşk maşk olmaz. Yani parayla aşkın alasını satın alabilirsin.
Peki aşık olduktan sonra paranın önemi kalır mı
Aşık olduktan sonra aşık olduğun erkek seni maddi açıdan mutlu edemiyorsa eğer evliysen de sevgiliysen de ayrılık oluyor.
Paranın satın alamayacağı sağlık ve ölüm var.
Onun dışında herşeyi satın alır
@Spray_Paint bunu diyen biri duvarların arasında ya da mağarada yaşıyodur , herşeyden kastın ne
Ne alakası var magarayla. Zaman para devri. Aşk meşk işi bitmiş.. herkes paraya bakıyor artık bende sen mağarada yasiyosun
İki gönül birlesince samanlık seyran isleri kalmadı artık
ben aşka karşılık vermedim sen her şey parayla demişsin ona cevap verdim, burada çoğunuz kafanız güzelken yorum atıyonuz galiab
Aynen
Paranın önemi vurgulamak istedim de. her şey kelimesi az abartı olmuş olabilir 😂
yes
Aşık olmak insanın seçebileceği bir durum değil ansızın olur.
Aşık olmak anlık bişey insan görür ve olur...
Genelde çok önemli bir işim olduğunda acil bir yere yetişmem gerektiğinde hep kızlarla tanışıyorum nasıl bir tesadüf bilmiyorum ama hep öyle oluyor biri göndermiş gibi sanki ama çok fazla konusucak vaktim de olmuyor
Alınmıyor mu sence? Kim parasız bir erkeğe aşık olur ki.
Paran olduktan sonra çok rahat ne istersen alabilirsin kiralık sevgili bile alabilirsin Japonya da galiba bir ülkede kiralık sevgili yapanlar oluyor
Bu devirde aşksız olur ama parasız olmaz maalesef..
Oda doğru aşk mı kaldı aq
Zengin olup yalnız olan kadın ya da erkek görmedim
çok var satılık kadın, ona aşk diyorsan tabi
Alınır neden alınmasın para değerli aşk mı kalmış bu zamanda.
Alası alınır hemde 😂
Sözde alırsında yüreğinde kabul görmezsin..
Para olmadan hiçbir bok olmaz.
alınamaz tabi ki
para önemli
Bn aldım gerisini bilmem
Hayir
Anasını bile satın alır
Aşktan ne beklediğine bağlı
Saçmalamışsın knk
Alınamaaazzz
Alinir
alınır
Alınır valla