Bu devirde aşklar sevgiyle değil cüzdanla yaşanıyor. Sizce gerçek aşklar öldü mü?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu devirde aşklar sevgiyle değil cüzdanla yaşanıyor. Sizce gerçek aşklar öldü mü?

Karakterine bakar adamın her kes öyledir demek olmaz elebetde resimdeki gibi ilişkiler vardr ama bn sevginin de olduğuna inanıyorum maddiyyat önemli elbetde her kes çalışmalı ekmeyini kazanmalı neticede ama çıkar için ilişki pavyonda olur anca fikrimce
Çıkar ilişkileri biter her zaman
Maalesef günümüzde artık parası olan seviliyor ve tercih ediliyor. ama gerçekten aşka değer veren insanların da kaldığını düşünüyorum. ama özellikle ülkemizde durum bu şekilde, eğer paranız varsa gerisi önemli olmuyor çünkü çoğu kişi dış görünüşten ya da paranızdan etkileniyor aynı insanın daha az parası olsa aynı kişi yüzüne bakmazdı o kişinin belki de.
Paran varsa en yakışıklı ve karizmatik sen oluyorsun
sevgilimin bana ayırdığı zaman, gösterdiği ilgi paranın satın alamayacağı bir şey. ve değeri parayla ölçülemeyecek bir şey. Bana bakarken gözlerinde görüdğüm sevgi ya da.
hayır, hala satılık olmayan şeyler var
Kesinlikle sevgi ve aşk satın alınamaz
Parayla aşk satın alınmaz. Zaten o kişi paraya aşık olur bana değil...
Çok doğru 👍
😎✌
Teşekkür ederim...
Cevap
8Cevap
Devir değişti, filmlerde çekler yırtılır atılırdı. Günümüzde para her şeyi satın alıyor. Fakat hala aşkı satın alınamayan insanlar var.
Tam tersine döndü
Para aşkı satın almaz, zira duygular satılık değildir.
💪işte bu sister
Bugünün dünyasında altın, para, ev, araba bunlar aşkla yer değiştirmiş durumda, inatla karşi çıkmama rağmen, hayat şartları çoğu insani maddiyati aşkın önüne geçirmeye zorluyor.
Evet zorlayıcı oluyor
Satın aldığı bedenlerdir. Aşkı kimse ya da hiçbir maddi unsur satın alamaz.. Keyifli geceler..
Net
Uzun zamandir böyle ama yeni değil.
Şimdi biraz daha rahat yaşar oldu herseyi oyuzden göze batıyor.
Kesinlikle
Alır. Paralıyımdır, ve bir çok kız benle çıkmak istedi ve istiyor. Bilmiyorum, kara kaşım, kara gözüm için olduğunu düşünmüyorum :)
Öyle olsa en azından biriyle öpüşürdüm, cash 7k para var cebimde, götümü avuçluyorum
Uzun zamandır öyle aslında kadınlar materyalist
Arada düzgün olan varsa ben denk gelmedim.
belkide doğru olanı budur. bizler gerçek aşkı arayarak yanlış yapıyoruz.
Hem de nasıl alır
Eğer öyle bi aşk varsa Batsın bu dünya
Para her boqu alıyor.
Alamaz
Bende de alamaz bebem 💪
🤗🥰
paranın satın almadığı şey kalmadı ki
Bu kaçıncı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?