Satın alınsa da biz ona aşk der miyiz?
Pardon 50 dolarlık sevgili alabilir miyim?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Parayla satın alınamayan aşklar nedense hep filmlerde kitaplarda var gerçekte hep ünlüler iş adamları birbiriyle evleniyor şöyle açıklicam:Çok zengin olursan asla çok çirkin olmazsın zenginler genelde zayıf oluyo zaten hiç olmadı yağ çektirirsin estetik dolgu ve makyaj erkeksen spor salonu vs. Yaparsın karaktere gelince en iyi psikologlarda seanslara gidersin falsn al sana aşk
Eğer ki günümüzün aşklarını söylüyorsan üzülerek söylüyorum Ne yazık ki para ile satın alınır hale geldi çünkü günümüz aşkları gerçekten sadece geçim üzerine kurulmuş ve artık yeryüzünde durumu olmayan insanlar yani maddi kazanç düşük olan veya çok böyle refah içinde yaşayan insanlar da artık Aşk yaşayamaz hale geldi Neden Çünkü kapitalist sistemin insanlara dayatması ve gerçekten bu konuda başarılı oldular sadece biz değil bütün dünyada artık Parası olan insanların borusu ötmeye başladı Evet Belki eskiden beri gelen bir şey ama şu son zamanlarda daha da bir önemli hale geldi Eskiden yine bir sevgi vardı Aşk vardı saygı vardı yine Hani az da olsa insanlar arasında bir sevgi bağı vardı hem de karşılık beklemeden ama şimdi bırak karşılık almayı Artık insanlar Menfaat uğruna birbirini satar haline gelmiş
Şöyle alır birinin peşinden parası için koşarsın sonra onunla dost olursun zamanla daha yakınlaşırsınız ve zamanla aşık olursun işte para aşkı böyle satın alır şu an hiç kimsenin yapamıycaği bir açıklama yaptım dağılın 😂
Bu devirde para her kapıyı açar sözünün ispatını görüyoruz.
Rica ederim
Cevap
43Cevap
Para ile AŞK’ı değil ama , aşkı !!
yasatacak (nasıl bir aşk olduğunu demeye gerek yok ) kişi satın alınabilir 😄
50 $ lık sevgili olmaz, o başka bir şey, Aşk tabiikide para ile satın alınmaz, bu soruyu görmemiş olayım😊
En yakın zaman da sileceğim 😃
burada 100$ :))
Alınıyorsa parası neyse söyleyin bizde alalım 😀 Alınmaz
Zengin insanlar için evet, biz fakşrler için değil zaten aşıkta olmadım yeteri kadar tatmadğım duygular.
Ülkemiz de her şeyin sahtesini rahatlıkla satın alabildiğin gibi aşkın da sahtesini parasını bastırıp alırsın! Aşk olmazda meşk olur adı
Para verip aşkı mi alırsın aşk verip para mı alirsin bide anlimiza yazilan bakmak lazım ne alinabiliyormus
Paranın satın alamayacağı hiç bişey yoktur paran varsa herşeyin vardır ne aşksız para olur ama parasız aşk olmaz ;)
Para ancak bir aşk illüzyonunu satın alabilir. Satın alan aldığı şeyin adi olduğunu bilir ve en karanlık kabuslarındaa Bu gerçekle yüzleşir. 💁😇
Aşkın olduğu yerde para olmaz. Para olan yerde aşk olmaz. Bir söz var, "para aşkı bozar" diye. Paranın aldığı, olsa olsa bedeni olur...
Tabi ki alınamaz aşk nörokimyasal bir olay zaten parayla alakasız
Sahte bir aşktan, rol icabı yani o zaman evet. Ama gerçek aşk asla..
Kesinlikle evet. Kadınlar Allah'tan sonra paraya tapan varlıklardır.!
Malesef alinmiyo alindigindada sahte ask oluyo onun adi
belki alınmaz ama, paranın yokluğuda olana zarar veriyor. evlilikleri büyük hırpalıyor çoğu zaman.
Sahte aşk evet alınır, gerçeğinin olmayacağını zaten herkes bilir.
Bizim aşkımız satılık değil siz parası olana kardeş dersiniz biz adam olana.😏
Aşk para ile satın alınamaz ama mantık evliliği para ile satın alabilir. 😁
Günümüzde herşey anlamını ve önemini yitirmiş vaziyette..
Yav bu elma patates mi de parayla satın alınsın bence alınamaz kanks
gerçek aşkı parayla alamzsın ama sahtesinin altından da kalkamassın o kadar söyleyim ;)
Parayla kendini kandirirsin ancak. Ama güzel de inanirsin çünkü o kadar para vermissin
alınmazmı öyle bı alnrkıı alen acele sevglısıyle bırıklteyken bır hadfta ıcınde zengın adamla evlenen kız bılıyorum
cok zenginim ama parasini verip aski satin alamadim :)
Aşk böyle bişey değil ya bir kere kimse aşkın ne olduğunu açıklayamazken bunların konuşulması ne kadar a-doğru bilmiyorum
Alırsın, öldükten sonra başkasına kaçar. ya da öl diye kahvene zehir atar
Bana göre para her şeyi satın alabilir bir tek aşkı satın alamaz
Bence yanlış bir yorum, güven, sağlık ve huzuru da satın alamaz, Mutluluğu hiç satın alamaz!!
Aşkı hiç satın alamaz bu benim düşüncem herkesin düşüncesi aynı olmak zorunda değil.
Son zamanlarda malesef para herşeyi alabiliyor.
Ali ağaoğlu aldı ve birçok zengin
Para ile hiçbirşeyi tartamazsın
Kac para bir aşk soyleyin bnde alayım kjhhgs
Açık artırma 50 usd ile başladı
Zengin biri iseniz sadece kızlar değil bütün insanların bakış açısı büyük ölçüde değişir ve bir kişinin sizden hoşlanma ihtinalini arttirir
Hemde çok kolay alınır zengin bı erkek gördü mü kızlar ip gibi sıraya geçiyorlar zengin ve serefszilere güzel bu hayat
aşk alınmazki bulmak gerekir onu aslında bulamayızda sanırım o bizi buluyo
Aşk asla para ile satın alınamaz. Satın alınıyorsa zaten o aşk değildir.
alınır. zaten günümüzdekı pek çok aşk, para için birlikte olan 2 ınsan
Ülkede kadınlar paraya önem verdiği için alınır, boşanmalrda ondan arttı zaten
Sahte sevgiler alınabilir ancak
Paragözler için yetmez
Aşk değil de ilişki alınabilir
Evet satın alınır para olsun yeter
harbisin
Para olmadan aşk nadirdir
Sahteden alınır başka türlü alınmaz
Aaaa, hayır 🤭😒
Olmaz öyle şey..
Günümüz Aşkları parayla oluyor