Bana göre bu devirde satın alına bilir. Ben hiç görmedim maddi durumu iyi olmayan bir gencin yanında güzel bakımlı bir kız. Kızlar bu konuda daha şanslı birde utanmadan eşitlik isterler en çok buna gülerim😂 Sizce Parayla aşkı satın alabilir misiniz?
Bazı kalbi sahte olanları belki alabilirler ama normalde saçmalık ötesi, böyle bir aşkın gerçekliğine inanmam ben. Ben hiç görmedim demişsin ya ben gördüm. Maddi durumu kötü olan birinin yanında gerçekten onu seven güzel kızı. Hatta evlendikten sonra İstanbul'da yaşam pahalı diye köye yerleştiler.
Parayla sadece bir kadının vücudu satın alınabilir sade hayat kadını olarak değil ne yazık ki zenginlik adına hiç bir arada olmayacak adam ile evlenen bile var..
Para bir kaynaktır. Kimileri kaynağı ile şölen yapar, kimileri kaynağını saklar.
Fakir, ben fakirim diye bağırır ise yardım edilir. Zengin, ben zenginim diye bağırır ise egolu *.*.* denilir.
Kaynağı saklayan ve kişiliği ile çıkan kazanır. Ama sakladığı kaynağı herkes görür ise" ay fakir nasıl tavlıyor bu kızları" veya " Kıza bak para göz" diyenler olur.
En İyi Cevaplar