Yani 5-6 saat ya da daha fazla çok gibi değil mi sizce valla normal de böyle şeylere takmam ama teknoloji çağında herkesin elinde telefon var ne bileyim.
Acaba benden soğudumu diye de düşünmüyor değilim
Buluşunca bunu söylesem olur mu yanlış düşünür mü ya da nasıl söylemeliyim bu durumu?
Acaba benden soğudumu diye de düşünmüyor değilim
Buluşunca bunu söylesem olur mu yanlış düşünür mü ya da nasıl söylemeliyim bu durumu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya kızlar değer verdikleri erkeklerin mesajını elinde telefon bekliyor emin ol. Hafî taktik için meşgulüm havası yaratmak istedin , 1 saat sonra yazdın. 5 6 saat kaybetmek umrumda değil sende bana anında cevap yazma demektir bence
Onu anlıyorum tabi de sence buluşma da dile getirilmeli mi direkt rahatsız olduğumu söyliyeyim mi?
Buluşacak mı bu kız senle emin misin?
Buluşmayıp ne yapacak zaten hemen hemen her gün görüyorum ama 1 e 1 değil ama ya huyu bu çünkü çoğu sohbetleri arşivliyor arkadaşları olsun ben olayım bu da garip bişey insan neden arşiv oluşturur ki
Teldeki mesajına 6 saat sonra bakan insan buluşmaz senle, kendini kandırıp hayal kırıklığına uğrama. Biraz aklı başında bir erkek ol ve gerçekleri gör. Kızın üstünde zerre etkin yok. Mesaj dediğin ne ki? 2 sn Ona bile cevap vermeyen insan yüz yüze sana zaman ayırmaz
Senin gözünde bakınca evet, ama benim gözümden bakınca bugün baya bi mesajlaştık mesela zaten bende boşu boşuna bir kıza yürümem bakışlarından anlarım ki kesin bişey var, bi buluşmamızda mesela elimi falan tutmaya çalıştı vs
Yani durum şu siz kadınlar biraz garipsiniz 1 gününüz 1 gününüze tutmuyor kdkdkd
Neyse buluşma günü olursa yazarım buradan
Neden geç yazdığını açıklıyo mu
Hayır açıklamıyor ama buluşmalarda problem yok, bunu dile getireyim mi acaba çünkü arkasında bişey arayasım geliyor
Evet et hatta sor neden geç yazdın ya da haber vermedin diye çünkü değer vermiyo demektir böyle yapması
Bu hafta buluşacaktık benim yine işlerim falan yoğun onunda yoğun o haftaya buluşalım dedi artık gelmezse ya da ona benzer bi tabir alırsam belli olur her şey
Gelirse de söyle bu durumu
Evet söylemek gerekiyor teşekkürler 🙂
Sanırım benim kız arkadaşlarım fazla erkeklerle aynı sayısı ama adı üstünde arkadaş o yüzden bile konuşmak istemiyor olabilir kafamda deli sorular kdkdj
Bilemiyorum altan
Benim her ilişkim neden toksikliğe gidiyor:/
Toksiklik bi kültürdür sen seversin sevmezsin düzgün ilişki yaşarsın bilemem
Şimdi mesaj attı yemin ederim görüldü atasim var
Kendimi zor tutuyorum dkdkdk
Hayır düzgünce yaz çok geç yazdın falan de
Ama baya sinir etti şu an
Bence geç yazdığını yüzyüze söyliyeyim
Ayy sen de ne prensessin net ol biraz
Şimdi normal şekilde davransam daha iyi olur gibi
Sen söylene kadar...
Yüz yüze açık açık söylerim ben olsam mesaj da pek ciddiye almazdım