Aşk İlişkileri 4 yıllık sevgilimi engelledim ve hiç üzülmüyor, özlemiyorum, umurumda da değil. Neden böyleyim sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor daha önce böyle yapan var mı🥲 Güncellemeler+1 yıl bir erkek başka bir kız bulduğu zaman mı soğuk davranır peki? 4 yıllık sevgilimi engelledim ve hiç üzülmüyor, özlemiyorum, umurumda da değil. Neden böyleyim sizce? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Bana olan duygularının azaldığını fark edersem bende de bu şekilde oluyor. Bitiririm ve umrumda da olmaz o saatten sonra 3 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Ne kadar soğuduysan artık, aklında bitirmişsin. Güzel. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl soğuttu 🥲 Yorumla TheLaady +1 yıl tahmin edebiliyorum Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Merhabalar Neden ayrıldınız neden ilişkiniz bitti aldatma falan mı oldu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bana eskisi kadar ilgili değildi Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Ne gibi mesela yaşlarınız kaçtı Yorumla
birseyvar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Zaten bir şeyler çoktan bitmiş sen sadece artık yükünü atmışsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende 5 yıllık sevgilime 1 6 Yorumla Soran +1 yıl neden ayrıldın peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumlarına da baktım benimde aynı sebepten ilgisizdi olsa ne olmasa ne dedim ve ayrıldım Yorumla Soran +1 yıl acaba başka birini bulunca mı böyle davranıyorlar:( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya erkek milleti işte ne bekliyoruz onlar ciddi ilişki insanı değil bi süreden sonra sıkılıyorlar neyse biz sıyırdık da bunlar nasıl evlenip çocuk yapacak acaba Yorumla Soran +1 yıl kendileri gibi birilerini bulup evlenirler öyle kızlarda vardır:( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonra da boşanırlar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O seni seviyor muydu? 1 13 Yorumla Soran +1 yıl seviyorum derdi ama hissettirmiyordu bunu😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duygusuzsun yapacak bişi yok. Bende yıllar önce böyle terkedildim yıkıldım. Yorumla Soran +1 yıl knk ikiniz aynı değilsiniz ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nereden biliyorsun knk? Beni tanıyor musun? Yorumla Soran +1 yıl hiç bir erkek böyle olamaz ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüzde yüz mü? Kesin mi? Kattiyen mi? İlahi seviyede bir kesinlikle biliyor gibisin Yorumla Soran +1 yıl sen sevmişsindir onu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve senin anlattığın gibi de terketti. O yüzden acıyorum o çocuğa Yorumla Soran +1 yıl acıma ya sen sevmişsin o beni sevmedi ki hiç sadece cinsellik için konuşuyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman konuşmaya düşünmeye devam etmen hata. Cinsellikten başka bir şey kalmadıysa bu sefer sen haklısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güncellenen soruya cevaben: Evet olabiliyor Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺🥺🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzgünüm gerçekler acıtır Yorumla
dispensary Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. kafanda biteli çok olmuş çinkü 1 0 Yorumla
Balancee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı. Oğlak kadını mısın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla
gemiamabatan Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Soğumuşsundur, duyguların eskisi gibi değildir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet ama çok şaşırıyorum kendime eskiden olsa çok üzülürdüm şimdi sıradan biri gibi Yorumla
_Chava_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Duygular çoktan bitmiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet knk zamanında peşinden çok koştum seviyor sandım ama sevmiş gibi yapan biriyle ne kadar daha durabilirim ki Yorumla _Chava_ +1 yıl Haklısın Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. demekı alacagını almıs kı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl almadı 😁 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl almıştır almıştır yoksa bı erkek kolayca gıtmez Yorumla Soran +1 yıl bişey yaşamadık Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl ozaman ondan gıtmış yasamadıgı icin Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl 😃😃 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ne güzel işte üzülmwn mi gerekiyor 0 0 Yorumla
1war1yok Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. insallah oyledir 1 6 Yorumla Soran +1 yıl nedir ki Yorumla 1war1yok +1 yıl 4 yillik swvgiliyi gectim arkadasinbile olsa insan özler aliskanlkklarin falan olur pismanliklarin da olur hemen gecmez hele bi dur bakalim Yorumla Soran +1 yıl ben çok peşinden koştum bu insanın zamanında... Yorumla 1war1yok +1 yıl hic farketmez o koştuğun zaman icin bile pisman olur kafana takarsin ne zaman ayrildin Yorumla Soran +1 yıl bi kaç gün oldu. eskiden olsa çok üzülürdüm Yorumla 1war1yok +1 yıl şimdi biraz vakit gecsin bakalim ozaman belli olur ne kadar uzulugun ilk 1 ay 2. ay falan atlat sonra gecer Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Evet giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Üzülmüyor ve özlemiyorsun? Yani sorun nedir? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl sorun ilgisiz olması bana askerlik arkadaşı gibi davranıyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E tamam iyi yapmışsın ama üzülmüyorsan sorun nedir? Birseyler eksik gibi mi hissediyorsun? Yorumla Soran +1 yıl bilmem sormak istedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dedim ya iyi yapmışsın Yorumla
Yüksektopukk Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı. Niye engelledin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çünkü o her yazdığında bende yazma isteği oluşuyordu Yorumla Yüksektopukk +1 yıl Baya uzun sürmüş bi ayda bile böyle ilgisiz oluyorlar sen 4 yıldan bahsediyorsun Yorumla
felisia Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Demekki ondaki değerin senin düşündüğün gibi değil 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. goruruz :) 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Ne güZel işte 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eyşanlar hiçbir zaman bitmez 0 8 Yorumla Soran +1 yıl eyşan kim olayı nedir tam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaklaşık olarak sen işte. Kendin araştır Yorumla Soran +1 yıl aramızda olanları bilmiyorsun ki. d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemcinsimi savunayım dedim Yorumla Soran +1 yıl pek savunulacak bi yanı yok inanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi ara hikayenizi dinlesem mi acaba? Kesin beni ikna eder tarafına çekersin gibi geldi Yorumla Soran +1 yıl olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkıcam gizliden yaz falan bi şeyler yaparsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bana olan duygularının azaldığını fark edersem bende de bu şekilde oluyor. Bitiririm ve umrumda da olmaz o saatten sonra
Ne kadar soğuduysan artık, aklında bitirmişsin. Güzel.
soğuttu 🥲
tahmin edebiliyorum
Merhabalar
Neden ayrıldınız neden ilişkiniz bitti aldatma falan mı oldu
bana eskisi kadar ilgili değildi
Ne gibi mesela yaşlarınız kaçtı
Zaten bir şeyler çoktan bitmiş sen sadece artık yükünü atmışsın
Bende 5 yıllık sevgilime
neden ayrıldın peki
Yorumlarına da baktım benimde aynı sebepten ilgisizdi olsa ne olmasa ne dedim ve ayrıldım
acaba başka birini bulunca mı böyle davranıyorlar:(
Ya erkek milleti işte ne bekliyoruz onlar ciddi ilişki insanı değil bi süreden sonra sıkılıyorlar neyse biz sıyırdık da bunlar nasıl evlenip çocuk yapacak acaba
kendileri gibi birilerini bulup evlenirler öyle kızlarda vardır:(
Sonra da boşanırlar
O seni seviyor muydu?
seviyorum derdi ama hissettirmiyordu bunu😏
Duygusuzsun yapacak bişi yok. Bende yıllar önce böyle terkedildim yıkıldım.
knk ikiniz aynı değilsiniz ama
Nereden biliyorsun knk? Beni tanıyor musun?
hiç bir erkek böyle olamaz ya
Yüzde yüz mü? Kesin mi? Kattiyen mi? İlahi seviyede bir kesinlikle biliyor gibisin
sen sevmişsindir onu
Ve senin anlattığın gibi de terketti. O yüzden acıyorum o çocuğa
acıma ya sen sevmişsin o beni sevmedi ki hiç sadece cinsellik için konuşuyordu
O zaman konuşmaya düşünmeye devam etmen hata. Cinsellikten başka bir şey kalmadıysa bu sefer sen haklısın
Güncellenen soruya cevaben: Evet olabiliyor
🥺🥺🥺🥺
Üzgünüm gerçekler acıtır
kafanda biteli çok olmuş çinkü
Oğlak kadını mısın
hayır
Soğumuşsundur, duyguların eskisi gibi değildir.
evet ama çok şaşırıyorum kendime eskiden olsa çok üzülürdüm şimdi sıradan biri gibi
Duygular çoktan bitmiş
evet knk zamanında peşinden çok koştum seviyor sandım ama sevmiş gibi yapan biriyle ne kadar daha durabilirim ki
Haklısın
demekı alacagını almıs kı
almadı 😁
almıştır almıştır yoksa bı erkek kolayca gıtmez
bişey yaşamadık
ozaman ondan gıtmış yasamadıgı icin
😃😃
Ne güzel işte üzülmwn mi gerekiyor
insallah oyledir
nedir ki
4 yillik swvgiliyi gectim arkadasinbile olsa insan özler aliskanlkklarin falan olur pismanliklarin da olur hemen gecmez hele bi dur bakalim
ben çok peşinden koştum bu insanın zamanında...
hic farketmez o koştuğun zaman icin bile pisman olur kafana takarsin ne zaman ayrildin
bi kaç gün oldu. eskiden olsa çok üzülürdüm
şimdi biraz vakit gecsin bakalim ozaman belli olur ne kadar uzulugun ilk 1 ay 2. ay falan atlat sonra gecer
Evet giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
Üzülmüyor ve özlemiyorsun? Yani sorun nedir?
sorun ilgisiz olması bana askerlik arkadaşı gibi davranıyordu
E tamam iyi yapmışsın ama üzülmüyorsan sorun nedir? Birseyler eksik gibi mi hissediyorsun?
bilmem sormak istedim
Dedim ya iyi yapmışsın
Toksik bir ilişki olması gerek
Demekki sevgi bitmiş
sıkılmışsındır normal knkas
Niye engelledin
çünkü o her yazdığında bende yazma isteği oluşuyordu
Baya uzun sürmüş bi ayda bile böyle ilgisiz oluyorlar sen 4 yıldan bahsediyorsun
Sendeki hersey bittigi icin boyle
Süpersin
Demekki ondaki değerin senin düşündüğün gibi değil
goruruz :)
Ne güZel işte
Sıkılmışsın demekki
Eyşanlar hiçbir zaman bitmez
eyşan kim olayı nedir tam
Yaklaşık olarak sen işte. Kendin araştır
aramızda olanları bilmiyorsun ki. d
Hemcinsimi savunayım dedim
pek savunulacak bi yanı yok inanki
Bi ara hikayenizi dinlesem mi acaba? Kesin beni ikna eder tarafına çekersin gibi geldi
olur
Çıkıcam gizliden yaz falan bi şeyler yaparsın