Bundan birkaç ay önce açıldığın biri vardı onu çok seviyordum onun için çok mücadele ettim peşinden koştum çok yazdım sevdiğimi dile getirdim ama her defasında kabul etmiyordu hani Bugün de yukarıya çıktım onun en yakın arkadaşı her şeyini paylaştığı arkadaşıyla biliyorum laf arasında ondan bahsettim bana dedi ki benim olaydan haberim var dedin Ben de dedim ki hani artık yoruldum çok seviyorum Hala dedim dedim ki bana tavsiye ne olur Ne yapayım bana dedi ki zorlama dedi Oluruna Bırak Sizce ümitlenmeli miyim Teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bazı şeyleri üstelemezsen kendiliğinden olur ama bunu ümitlenmen için söylemiyorum. Bu kadar çabalayıp en ufak bir zaman geçirmeye bile razı gelmediyse bırak derim. Kendini daha fazla yıpratmana gerek yok.
Gerçekten çok haklısın elimden gelineyim fazla fazlasını yaptım O da farkında benim isteyen insanların farkında benimle evlenmek isteyen erkeklerin farkında her şey Onun gözünün önünde oluyor aslında hani o olmazsa bile başka geçerim beni istediğini farkında çok yoruldum biliyor musun o kadar yoruldum ki hani ama hala onun kalbinden atamıyorum maalesef demeye devam ediyorum artık uğraşmayacağım bunu kendime de söyledim o ne zaman kendini hazır hissederse ne zaman bu ilişki isterse o zaman gelirse olur gelmese de ben artık uğraşmayacağım Yeter artık Hani yeter gerçekten yeter Ben bu şekilde onun arkadaşına da söyledim O da bana hani çok yakınlar biliyor musun Çok çok yakınlar haneleri yeriz dedi biraz zamana bırak yapma dedi çünkü biz erkekler baskıya gelemiyoruz dedi dedi dedi ki hani Başka yerde karşılaşmış olsaydı burası iş olmasaydı ben eminim kesin seni isterdi dedi bana öyle anlayacağım bana yorum yaparsan çok mutlu edersin
Aslında sen de diyorsun istese yapar ama yapmıyor. Onu kendine takıntı haline de getirmişsin belliki. Kendine yazık etme boş ver, gelirse eğer ve hala seviyor olursan şans verirsin baktın olmuyor başka insanlara şans ver
Canım gerçekten haklısın hani takıntı değil gerçekten takıntı değil hani onu çok seviyorum onun yanına heyecanlanıyorum onların odama geldiğimde bazen nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum biliyor musun O kadar yani nasipten öte yer yok bu hayatta kimse öyle yapacağım Hani arkadaşı Sence neden yani bunu Durduk yere bana söylüyor ki bizim olmamızı istiyor Bence o yüzden olabilir mi sence ümitlenmeli miyim Alara Hani düşüncen nedir
Arkadaşı senin iyi biri olduğunu ve birlikte olursanız mutlu olabileceğinizi savunuyor ama bu kendi görüşü o nedenle ümitlenme.
Teşekkür ederim görüşüm için hani uğraşmayacağım artık zaten oluruna bırakacağım şimdi bir şeyler olursa sana tekrar yazabilir miyim
Gerektiğinden fazla uğraşmışsın zaten kendini daha fazla hırpalamaya değmez bu kadar şeye rağmen hala reddediyor baksana geri çek kendini o seni merak etsin
Ya zaten yakın arkadaş oldukları için Yüksek ihtimalle Zaten her şeyi anlatmıştır ona Hani ben gerçekten de yani belki inanmayacaksınız gerçekten çok mücadele ettim o çocuk da farkında benim peşimde koşan çocukların beni istemeye Gelmek isteyen kişilerin farkında olmasına rağmen onun ne kadar sevdiğim Onun için ne kadar mücadele ettiğimin farkında Hani arkadaşına da dedim Eğer malı için düşünüyorsa dedim hani benim kuzenimden de bana evlilik teklifi eden insanlardan da daha zengin değil dedim dedim Benim gönlüm onları açmıyor dedim onu seviyorum dedim dedim hani dedim yoruldum artık unutmaya çalışacağım gibisinden bir konuşma yaptım O da dedi ki hani fazla baskı yapma Hani erkekler baskıya gelemiyor hani zamana bırak oluruna bırak Hani üsteleme fazla dedi hani ondan korkusu var yeriz dedi hani korkuyor Mesela geldi çıktı diye Diyelim diyor Eğer yapamazsak o benim bir şeyimi görürse ayrılırsa ya benim ondan sonra benim hakkımda kötü şeyler konuşursa millete bir de bu kişi Benim patronum oluyor o yüzden bunu demek istiyorum size hani yorumunuz benim için çok önemli Hani kendinizce yorumunuzu çok önemsiyorum lütfen Yardımcı ol bana arkadaşı Belli zaten istemezse bizim olmamızı bana demez Biliyorum sizin olayınızı umursamamaz yani öyle anlayacaksınız kızlar Resmen kendimi tutamadım bile biliyor musunuz onu gerçekten çok seviyorum diye ve gözlerim doldu
Hani arkadaşına dedim ki yani benim hakkımda kötü mü düşünüyor düşünceleri kötü Yandan mı dedi Allah var gerçekten senin hakkında hiç kötü bir şey demedi Yeliz ben de demem dedi çünkü dedi seni biliyoruz dedi O her şey içinde bırakıyor kimseye söylemiyor içinde yaşıyor bazı şeyleri
? kk
Unitlenme