Aşk İlişkileri Çok kötü aşık oldum. Sizce ne zaman bin pişman olurum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Böyle sesini duyunca bile kalbim yerinden çıkacak gibi oluyo 🥹 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar kendisi 1 aydır sevgilim. Yanlış anlaşılma olmasın 😂 Çok kötü aşık oldum. Sizce ne zaman bin pişman olurum? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Cevap basit ayrılık olunca , güvenin kırılınca, kavgalı olduğunuz zaman 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ağzından bal damlıyo 🍯 😄 AşkıÖldürmek +1 yıl Aşk bal içerir 😅
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye pişman olasın ki her şey güzel gidiyorsa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim insanoğlu Yorumla
bireylullmeselesi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Pişman olmayı düşünme şimdiden, daha çok yenisiniz. Anı yaşa. Pişman olmazsın umarım. Biz olduk sen olma 😂 0 0 Yorumla
Damüstündesaksağan Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kendini sal hesap kitap yapma 3 vakte kadar pişman eder zaten 😅 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Deme deme Yorumla Damüstündesaksağan +1 yıl Ama öyle desem de demesemde kolay lokma olursun çözülmüş olursun sıkılır gider gizemli kalmaya çalış Yorumla Soran +1 yıl Rol mü yapayım? Çok aşığım :( Yorumla
ppyavuz Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir insanı gerçekten sevebilmek için en az 2 yıl gerekli oda tüm aşamalar sorunsuz geçilirse 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 2 yıl tanıyıp sevdiğim insan yok. Anne babam dışında Yorumla
lokomotif-portakal Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Umarım pişman olmazsın. Duygularına karşılık bulursun. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Buldum aslında. Umarım devamı gelir 🥹
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bu devirde zor yaaTakıntı mı sevgi mi bi dene kendini derim 0 0 Yorumla
Levend05 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Ulan banada aşiknolsalarda bi gol atsam hic golüm yok, milli bile olmadim 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Takriben 15 20 gun sonra :)) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 1 aydır beraberiz Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl Ee tamam 15 20 gjn sonra olursun :) Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşağa yukarı 1 ay sürmez pişman olman 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Ya bi sese aşıkmı olunur delimisiniz nesiniz 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sesine aşık olmadım ayol. Kendine oldum. Ama sesini duyunca bile mutlu oluyorum diyorum Yorumla Highline +1 yıl Ossursalar aşık oluyonuz 🤣🤣 Yorumla selinbozkr +1 yıl Ayy ne güzel ossurduuu şuna bakar msn çok kafiyeliii 😍😍😍🤣🤣🤣 Yorumla Highline +1 yıl @selinbozkr valla yaa nerdeyse pawarotti gibi sesi var diyecekler 🤣 Yorumla selinbozkr +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hep mutlu ol 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim sen de ❤️ Yorumla Zena24356 +1 yıl 🙏🩷 Yorumla
06genç Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl bunun nesi kötü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Korkuyorum Yorumla 06genç +1 yıl neyden korkuyorsun bırak korkmayı da yaşa korkularla duygularını yaşayamassın olacak olan zaten olur önüne geçemessin Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 2 ay veriyorum 1 0 Yorumla
Gülümserken Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı. Hiç bir zaman 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaşı kaç burcu ne 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 24-Aslan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okuyomu Yorumla Soran +1 yıl Yok çalışıyo Yorumla
Karakterliadam12 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Yalannnn 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Valla değil Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Çok sürmez :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sürsün ya Yorumla TheManInGYM +1 yıl Sürer inşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Cevap basit ayrılık olunca , güvenin kırılınca, kavgalı olduğunuz zaman
Ağzından bal damlıyo 🍯 😄
Aşk bal içerir 😅
Niye pişman olasın ki her şey güzel gidiyorsa
Ne bileyim insanoğlu
Pişman olmayı düşünme şimdiden, daha çok yenisiniz. Anı yaşa. Pişman olmazsın umarım. Biz olduk sen olma 😂
Kendini sal hesap kitap yapma 3 vakte kadar pişman eder zaten 😅
Deme deme
Ama öyle desem de demesemde kolay lokma olursun çözülmüş olursun sıkılır gider gizemli kalmaya çalış
Rol mü yapayım? Çok aşığım :(
Bir insanı gerçekten sevebilmek için en az 2 yıl gerekli oda tüm aşamalar sorunsuz geçilirse
2 yıl tanıyıp sevdiğim insan yok. Anne babam dışında
Umarım pişman olmazsın. Duygularına karşılık bulursun.
Buldum aslında. Umarım devamı gelir 🥹
Bu devirde zor yaa
Takıntı mı sevgi mi bi dene kendini derim
Ulan banada aşiknolsalarda bi gol atsam hic golüm yok, milli bile olmadim
Takriben 15 20 gun sonra :))
1 aydır beraberiz
Ee tamam 15 20 gjn sonra olursun :)
2 sene sonra pişman olursun
Aşağa yukarı 1 ay sürmez pişman olman
inş benimdir ya
Ya bi sese aşıkmı olunur delimisiniz nesiniz
Sesine aşık olmadım ayol. Kendine oldum. Ama sesini duyunca bile mutlu oluyorum diyorum
Ossursalar aşık oluyonuz 🤣🤣
Ayy ne güzel ossurduuu şuna bakar msn çok kafiyeliii 😍😍😍🤣🤣🤣
@selinbozkr valla yaa nerdeyse pawarotti gibi sesi var diyecekler 🤣
🤣🤣
Seni kendinden uzaklaştırdığında
Hep mutlu ol
Çok teşekkür ederim sen de ❤️
🙏🩷
bunun nesi kötü
Korkuyorum
neyden korkuyorsun bırak korkmayı da yaşa korkularla duygularını yaşayamassın olacak olan zaten olur önüne geçemessin
2 ay veriyorum
Zamanla olursunuz
Zamanla geçer
Hiç bir zaman
Geçmiş olsunnnnn
Daha beter ol mq
Yaşı kaç burcu ne
24-Aslan
Okuyomu
Yok çalışıyo
Yalannnn
Valla değil