Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin gibi olmustum bir keresinde. Cocugu her gun gorurdum bana kanka derdi. Ben icten ice onu severdim. Yakisikli degildi. Ama muzik zevkine, kitap askina, ayni hislerle izledigimiz filmlere asik olmustum. Sayfalarca mektup yazmistim ona olan duygularimla. Dokunmak opmek istemiyordum, onunla gunlerce konusmak istiyordum. Karsiliksizdi ve aci veriyordu. Ona son mektubumu yazdim ve mektuplarin hepsini yaktim, ondan kactim ve duygusal sarkilar dinlemedim. Unuttum. Aylar sonra karsima oyle biri cikti ki iyiki onunla olmamis dedim. İyiki beni sevmemis bende kendime bir sans vermisim. Her serde bir hayir vardir derler ya, ona inan. Unutabilecegine inandiktan sonra hersey oluyormus. Bu beynini ne kadar kandirdiginla ilgili. Kendine guven ve sunu unutma kimse senden degerli degil.
12 Yorumla
Soran+1 yılUMARİM senin ki gibi olur mutlu olurum
Cevap sahibi+1 yılUmarim bacim :)
En İyi Cevaplar
zaten onun umrunda olmadıgın için sana daha çekici geliyor.. habire mesaj bekler olursun görmek istersin. düsünme onu ve baska birileriyle konusmana bakk sen onu takmassan o da hemen sana dönüş yapar bu kız benimle ilgileniyodu ne oldu acaba diye sana mesaj atar
01 Yorumla
Soran+1 yılBende gösteremedim çok
+1 yılAh ah aşk güzel duygu kapını aralar seni senden alır hele kapını çalarsa dünyalar senin olur sen beklersin kafesteki bir kuş misali gönlün uçup gitmek ister o kafesin kapısı açılsın özgürce kanatlanmak Ister ama sen bunları istersin ama ne O kapı çalar ne aralanır sen o küçücük kafeste mahsur kalırsın yemeden içmeden kesilirsin halbuki gerçekten aşk O kafesin dışındadır ama yanlış insandadır tıpkı kuzunun kasaba aşık olması gibidir aslında ilgi yanlış kişidedir sana bakana değil senle oynayandadır seni kafese kapatandadır gönlünü ve ufkunu aç seni serbest VE özgür bırakacak olanı SEV artık vakti geldi özgürlük kanatlanıp uçup gitmekte değil içindeki gerçek sevgidedir
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi demissin de nasıl kurtulucam ya
- +1 yıl
Seni üzecek adımı atma kendi iç hesaplaşmalarını yenmen lazım taki senin farkında oymayan biri için gerçekten neden kendini üzdüğünü anlayana kadar sevgi emek ister sevgi özveri ve özen ister bir tohum gibi ilgi ister bunlar olursa tomurcuklanır çiçek açar kendini güneşe gösterir o toprağın altından çıkıp güneşine kavuşur fakat bunlar yoksa kendi kabuğundan çıkamaz çürür ve bunu sadece kendine yapar onun bu halini ne güneş bilir ne içinde olduğu toprak
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yıltek taraflı aşklar dediğmiz bu olaylarda kendmizi kaybetmeyelim aşk sevgi bağlılık güven bakarsanız bunlar hep karşılıklı şeyler karşılıklı olduğu için insana mutluluk verir malesef tek taraflı (platonik) dediğmiz olayda ne kadar sevsek de bunları görmezden geliriz aşkımız bizi kör etmemeli gözlerimi açmalı niçin senin varlığından bile haberi olmayan ne hissetiklerinin farkına bile varmayan birisi için kendini üzüyosun kendini zamana bırak senin ilacın bu olacak sen seni sevenle birlikte ol derim saygılarımla...
05 Yorumla
Soran+1 yıltesekürler ama ne yapayım işte gönül:(
- +1 yıl
rica edereim aynı şey benim de başıma gelmişti bu yönde kurtuldum yinde sen bilirsin unutma karşılıksız birini seversen gözyaşlarını sadece sen silersin
Soran+1 yılo niye beni sevmiyo ya:S
- +1 yıl
her şeyi zamana bırak ilerde geriye baktığına belki bu duruma çok şaşıracaksın ama her zaman bu böyledir ne demek istedğimi ilerde anlıcaksın
Soran+1 yıl:( neden ya neden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Anladığım kadarıyla aşık olduğun kişiyi senden bir çok yönden daha üstün görüyorsun ve kesinlikle bir öz güven problemin var. İnsanları gözünde büyütme, ilk önce sen kendine değer ver, aynaya da bakamıyorsundur, mesela ilk olarak aynada kendine uzun uzun bak, kendine değer ver, insanların gözünün içine bakmaya alış ve öz güvenini böyle böyle arttır. Kendine örnek kişilikler edin, bunu film izleyerek yapabilirsin, mesela Iron Man Filmindeki Tony Stark, tam bir öz güven abidesi Sonra da
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlattığınız gibi değil aslında kendine guvenim tam kendimle alakali sorunum yok ama is ona gelince farklı oluyo
futbolla ilgilenirmisin bilmem ama sana bir metafor yapayım :D. bir pozisyon olur top rakiple senin arana düşer posizyonda sen daha avantajlısındır ama oyun içinde çok yıprandığın için geç düşünüp geç davrandığın için dezavantajlı olan rakip topu senden alır gider. eğer konuşuosan belli bir muhabbetin varsa çok bekleme yoksa başkası gelir kapar güzelim.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂ya sevgilisi varsa ya da olmak üzereyse öf kafayı yiycem
+1 yılBunun çözümü çok basit... Adam ya da çocuğu gördüğünde merhaba de ve gülümse. Bu merhabaları sıklaştır. Dikkatini çekecektir. Belki birazda olsa hissediyordur ama senin duygularından emin olamıyordur. Yani birinin senden hoşlandığına emin olmak çok zor. Ve hareketlerden kesin bir anlam çıkarmak sakıncalı erkek için. Ama sen ona sosyal anlamda yaklaşırsan oda sana yaklaşacaktır. Ve en önemlisi adam kaç yaşında? Evlimi bekarmı?
04 Yorumla
Soran+1 yılbekar benden 2 3 yas buyuk ama sevgilisi var mı bilmiyorum
- +1 yıl
Sen ona baktıkça oda sana bakıyormu?
Soran+1 yılhe yani bakıyom abi niye bakmasın tasa baksan oda bakar:D
- +1 yıl
E işte hiç yoktan iyidir bir elektirik şansın var yani...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sana benzer biseyler yasamisdim ama yemeden icmeden kesilmemisdim geceleri aglardim, ama en kotusu ne biliyormusin biz ikimiz sevdigimizden biseyler yasamadik ama yasamis gibi severiz, cok zor bu durum , şimdi de dusunuyorum ki nakadar sacma bisey diye
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçma mi farklı bir duygu
Cevap sahibi+1 yılFarkli bir duygu tabi ama aradan seneler gecince ister istemez sacma geliyor
O dediğin şey takıntıdan başka bir şey değil canım benim. O seni farkedene kadar ona bakma onunla ilgili hiçbir şeye bakma. Farketmezse sen de yoluna devam et sonuçta kimse kimsenin mecburi istikameti değil önüne bak ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılah kelebegim benim dediğin gibi olsa keske onu görünce beni bir mutluluk alıyo anlatamam yatmadan her gece dusunuyorum yarın karsıllassakonunla konusucam diyte ama malesef olmuyo
Soran+1 yılyokki olsadaordanda konusamazdım benim iş kötü ya resmen eriyorum:S
Ask insanlari her konudan ali koyuyor bu erkek veya kadin fark etmez bir kadin veya erkek asik oldugu zaman calisiyorsa isi gucu birakir aca ne yapiyor simdi birine bakiyor mu vs. Derken isi gucu birakmis onun icin ask olacaksin ama sinirli bir ask olmali is hayatinizi aile hayatini engellemeyecek bir ask olmali diyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın valla:D
+1 yılaşk gelip geçici hoş bir duygudur sadece. Aptallar aşık olur aptal oldugunu düşünmüyorum sana bakmayan bırını sen zaten sevmezsın. Başka seylerle ılgılen beynın otomatık olarak bir süre sonra onu düşünmeyi bırakacaktır.
05 Yorumla
Soran+1 yılöylede oluyo canm
- +1 yıl
ben aşk yüzünden çok zor bir dönemden geçtim halada geçiyorum gercekten deymez
Soran+1 yılah ulan ah valla öyle bu gun biriyle konusuyodu yarım saat falan konustu kim bilmiyotrum:(
- +1 yıl
kımle konusursa konussun sınır bıle olma unutma kaçan kovalanır
Soran+1 yılbide bana sor aglıycaktım
Konuş kardeşim içinde büyüteceğine olumlu ya da olumsuz bir sonuca bağlarsın. Bu seni büyütür emin ol küçültmez. Sevileninde g*tü kalkmaz sana karşı sevgisi olmasa bile.2 kez reddedilmiş biri olarak sana tavsiyem budur.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok korkuyorum ya
+1 yılgidip onunla konussan
en mantiklisi degilmi
iyi kötü bir cevap alirsin böylece38 Yorumla
Soran+1 yılyapamam yapabilsem kendime bu kadar acı cektırmem :( ya varya su an bana görüceksin bes dakka deseler koşa koşa giderim:S
- +1 yıl
gidip konusman en iyisi
senden haberi yok
belki baskasina asik olur
daha cok üzülürsün
Soran+1 yılne diyim peki nasıl diyim merhaba dısında bişey yok aramızda ben uzaktan uzaktan bakarken asık olmusum :(
- +1 yıl
seninle tanismak istiyorum de
cok basit bir cümle
Soran+1 yılya işte iş arkadası zaten tanısıyoruz ama bir merhaba sadece nolur yardım et bana :(
- +1 yıl
seninle tanismak istiyorum de ya bir yemege cikalim kahve icmeye gidelim de
teklife ne diycek bakalim
Soran+1 yılben bunları diyemem :(
- +1 yıl
bir kahve icmeye gitmek ölüm degil ya :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılcanım istediğin gbi yaşa aşkını içinde ağlamak istiyosan ağla şu an yaşa ilerde geçecek nasıl olsa , mesela sana yazdıkça mı heycanlanıyosun yazmayı seyrekleştirir keserse senin aşkta azalır , ama şimdi yaşa üzül sevin ağla ne geliosa içinden yap
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle cidden ona sarılmak istiyorum ama yaaa:S
- +1 yıl
istersin normal iste hatta hayaller kur insanın kendi kendine hayallerle yaşadığı aşkta güzeldir , ben de bir hintli için ağlıyodum gece gündz :)
Karşılığı olmadığın da aşk insanı mahveder her gün ölür tekrar dirilirsin... Senin adına üzüldüm. Aslında kendi adıma da Üzgünüm. bnde karşılıksız aşık oldum. İnşallah sen karşılık bulursun. ya da unutursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılSrnin nd oldu
- +1 yıl
Ben çocukluk aşkımı hala unutmadim. belki gelir diye kinsenin teklifini kabul de etmiyorum. 22 yasimi doldurcm yakinda. acildim olmadı. Kaç kez rezil oldum onun icin bana mısın demedi. Daha niye bekliyorum bnde bilmiyorum. Unutsmiyorumda. Neyse :) bence sen blli et. Ilgilen iltifat felan. Bnle kahve içmek idter misn gibi teklifler et. Sinema ya guzel bir film gelmis beraber gidelim mi flan. Aklıma bunlar geliyr. Ve arkadasimin da uyguladığı yöntemler. İnşallah mutlu olursun :)
Soran+1 yılİnşallah canim cok sagol
Aşık adama akıl ne gerek..
www.edize.com/.../...yasidir-gulusumun-554x590.jpg02 Yorumla
Soran+1 yıl:((( ama ya
aŞk Bir Elma Şekeridir Elmasını Yersin Sapı Kalır Hiç Bulaşma Abla Dertsiz Başına dert alma Git kedi Al Onu Besle Büyüt Sonra araba Ezsin üzül
20 Yorumla
+1 yılkesinlikle cesaretini topla git konuş. Kendimden biliyorum sonra üzülen sen oluyorsun ve çok fazla acı çekiyorsun. Pişman olursun kesinlikle konuş
02 Yorumla
Soran+1 yılKonusursam pişman olurmu yum
- +1 yıl
Olmazsın. Konuşmadığın zaman keşke konuşsaydım düşünceyi insanı yiyor bitiriyor
+1 yılAşk öyle boktan bir duygudur ki bunu yaşıycaksın helede özlemek çok kötü bişey ve şunu unutma hayatına daha çok kişiler çıkcak kendini hemen kaptırma bir kendini düşün ben ne haldeyim ne yapıyorum diye
00 Yorumla
+1 yılBak gör ask beni ne hale koydu simsiyah sacim kar gibi oldu. Ben boyle miydim boyle mi dogdum genc yasimda bir ihtiyar oldum.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😢😢😢😢 ah ah
aşk saman alevi gibidir ya hızlı gelir sağlam çarpar çabuk biter. Ona sahip olsan şu anda var ya böyle bir iki gün acaip mutlu olursun ama hevesini aldın mı bir anda bütün büyüsü bitiverir
02 Yorumla
Soran+1 yılKesin öyle olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Eğer gerçekten aşık olduysan burada verdiğimiz akılların hiç bir faydası olmaz.. ;)
Ayrıca aşk kötü bir şey değil tabi yaşamasını bilene ;)04 Yorumla
Soran+1 yılYa bana hiç yüz vermiyor 😢
Soran+1 yılDeğil aslında ama bilemedim kendimi uzuyorum
+1 yılAşık olana istersen roman yaz o aklıyla değil kalbiyle hareket eder o yüzden ne söylesek boş. Bu dünyaya bir daha gelmicez içinden ne geçiyorsa onu yap
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ters teperse
- +1 yıl
Genelde ters tepiyor zaten aşk gibi boktan bişey yok salla gitsin hayatını yaşa :D
+1 yılSeni seveni zehir olsada yut sevmiyeni bal olsada unut yarın şu haline belkide güleceksin yapman gareken şey sadece ilerde pişman olmayacağın şeylerden uzak durman aklı selim insanlardan fikir almaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın bende fikirlerinizi bekliyorum:D
- +1 yıl
Benim fikirlerimin sana faydası olur muhakkak ama sonra aşık olmandan korkuyorum kıza akıl verdim iki hafta sınra senin gibi bir sevgilim olmasını isterdim diyo tabi kızı tanıyorum arkadaşımın sevgilisiydi derken sonunda söylemlerim işe yaradı güvene bileceğin bir arkadaşın varsa ınunla zaman geçir yanlız kalmamaya çalış bir şeylerle oyalan
Canım bana mesaj at sana yardım etmek istiyorum. Kesinlikle hiç bir kötü niyetim yok. Bana mesaj at birşey dicem.
00 YorumlaBittin 9 ay surer en fazla ya da zamnla gecer dym fazla dusme ustune kendi kendine kurcagin akil oyunlarinada dikkat et
02 Yorumla
Soran+1 yılDeli gibi oldum ya
aşık olmuştum yine başım beladaydı. ayrılığın zehri zerkedilecekti kalbime ama kaçış olsa da kurtuluş yoktu aşktan. Güzel bir şey bence aşk tadını çıkarmaya bak, hiçbir şey hissetmemekten iyidir :)
01 Yorumla
Soran+1 yıloyle ama işte kötü ya:S
Bende ya kizi hiç gormedim yani hic bulusmadik dedim kiz hep bana mesaj atti ben ilgilemedim simdi aklimdan cikmiyo ruyalarima giriyo gururumdam mesajda atamiyorum :(
06 Yorumla
Soran+1 yılGruru bırak ya at mesaj benim öyle ihtimalim olsaydı keşke
Soran+1 yılYok soyadı var
Soran+1 yılYerinde olsam bir dakka durmam
Bak kardesim asik adama söz gecirilmez. Ama tavsiyem su bende bir zamanlar öyleydim ama unutmak icin elimden geleni yaptim. Sende bir an önce kurtulmaya bak ben 3 yilda kurtuldum seni bilemem tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onunla olmayı çok istiyorum
+1 yılAşk çok güzeldir. Birine karşı bambaşka duygular hissedilmeli bence elbette sonunda acıda var mutlulukta. Aşk acına gelicek olursak bu aşk plotonikmiydi? yoksa oda senin farkında veya daha önce çıktınızmı ilk bunu söyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılPlatonik takılıyorum ya
- +1 yıl
Plotenikse onum dikkatini çekmen gerek onla sohbet başlat ve ortaklarınızı keşfedin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa benim iş yernde de bir kız var bir ara tanışmış gibi olmuştuk sonra o durum yok şimdi. Ama kız sürekli bana bakıo karşılaşınca. Acaba hoşlanıomu ki ya. Bayadır da böyle anlamadım ki. bir hareket de yok. Ben yapamam utanıom çok garip haha :D
019 Yorumla
Soran+1 yılkızda yapamaz , şte ben yapamıyorum mesela sizinkide bizim gibi ya acaba sen omusun bide beni soruyomussun ne komik olurdu:)
Cevap sahibi+1 yılEvet ya böle işleri beceremem hiç sevgilim olmadı :) öyle yakıiıklı da değiilim. Ben değilimdir seninki hahah :)))
Soran+1 yılhe olsan keske burdan ilanı ask ederdim:) sen kıza karsı yakınlaş fırsat ve konusma varsa iş yerinde oldugunuz için kız her zaman bir adım geri durur
Cevap sahibi+1 yılNerelisin? Ya aynı iş yeri de olsa kocaa bir yer o başka bir bölümde ben başka :D
Soran+1 yılaynı bizim gibi ya:) adın ne :)
Cevap sahibi+1 yılSöylemem ya şimdi bir de o çıkarsın rezil olurum :))
Soran+1 yılah nerde bende o şans bari hoslandıgın kızın adını söyle nolur:)
Cevap sahibi+1 yılBen öyle hoşlanmıorum ondn sinyal aldığım için tanışmak istiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılBelki hoşlanırım belki olur diye
Soran+1 yılya adı ne:)
Cevap sahibi+1 yılA ile bşlıo :)
Soran+1 yılben değilim tamam :S
Cevap sahibi+1 yılNe çok umutlanmışsın meğer :))
Soran+1 yılnme sandın olum dunyalar benim olurdu:)
Cevap sahibi+1 yılBöle bir aitede ne işi var die sorgulamazdın yani :))
Soran+1 yılcanım çok aşıgım sence:)
Cevap sahibi+1 yılİyi tanıo musun?
Soran+1 yılİYİ TANISAM AŞIK OLMAM ZATEN tanımadıgımdan :S
Cevap sahibi+1 yılKızma ne kızıosun :) tamam.
+1 yılbilmek için sormalısın veya belli etmelisin. kafanda soru işareti kalmasın. samimiyetinden dolayı öne de çıkabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendime olsn guvenim gitti yanında diyemiyorum
- +1 yıl
sahte bir meyil adresi ile sor o zaman. çok ta belli etmezsin kendini. örtbas etmesi kolay olur o zaman
- 10 Yorumla
Aşktan başka mutsuz olunucak şeyler var, bende zamanında aşık olmuştum, şimdi aklıma gelince bana gülünç geliyor, 4-6 aya unutursun merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ya insallah
Araya birini koyarak tanıştırmasını rica edebilirsiniz insanın başına bir kere geliyor bu lanet şey iki kilo vermiştim ben bir haftada şimdi umurumda değil tabi geçmiş olsun... :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. sevmek basit değildir fakat sevilmiyorsan bosuna yorulma
00 Yorumla
+1 yılAşk dediğin zaten platoniktir, insan hiç yanındakine sürekli aşık kalabilir mi?
00 Yorumlagörebildiğin kadar görmeye çalış, karşılığı varsa da yoksa da bitince zaten yara vericek.
o yüzden sonuna iyi ya da kötü akmanı tavsiye ederim.00 Yorumla
+1 yılakıl verin demişsinde tatlım kelin ilacı olsa başına sürer ama sen yinede ümidini yitirme...
04 Yorumla
Soran+1 yılAh canım ya bilemiyorum ki
- +1 yıl
sunu unutma bir erkek kızın cabalarından hoşlanır cabaladıgını göster sadece ve hep dibinde bit
Soran+1 yıl😂😂deniycem
- +1 yıl
dene bakım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSktiret ne askı iki gun sonra keske sevmeseydim diye aglayacaksın zaten ask mask yalan dolan hikaye mantiginla hareket et hayatina dogru yon ver okey
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin aslında
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen gene haline şükret 1 senedir yabancı gibi konuşuyoruz ve birşeyler söylemek istedikçe ikinizinde boğazında düğümleniyor kelimeler. Can yakıyor yapacak birşey yok ya unutacaksın ya da gidip konuşacaksın. 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaya cesaretim yok
Cevap sahibi+1 yılSevmeye cesaretin varsa konuşmayada vardır...
Off ulan aşk offf s. çtın milletin agzina :)) sevin arkadaslar aşktan uzak durun cunku son kullanma tarihi olan birsey bana gore aşk. Mutlaka bitecek kurtulusu yok. Umutlar hep yarim kaliyor
00 Yorumla
+1 yılya şükret ki en azından uğuruna ağlayabileceğin biri var.
aşık olamamak, aşık olup üzülmekten daha kötü01 Yorumla
Soran+1 yılBide bana sor
Yasini bilmiyorum ama genc isen o kadar buyutme seni birazda ona ceken sanki kadinsal dusunce olarak ulasilamamazlik olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir 25 yaşındayım aslinda
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Her an her istediğimize ulaşsak cennete gerek kalmaz herşeyi burada yaşardık o yüzden oluruna bırak kendini zorlama bu kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılAman ya napiyim.
şahsen benden hoşlandığını söyleyen kız cesareti yüzünden 1-0 öndedir muhtemelen bütün erkekler için böyledir. Merhabadan sonra bir şekilde hoşlndığını hissettir ya da direk söylemelisin.
05 Yorumla
Soran+1 yılyaa ama ya cesaret lazım bana:D
Soran+1 yılya olmadıgını varsayalım :S
- +1 yıl
Şimdikinden farkın, olmayacağını bildiğin için zaman ile alışacaksın ve unutmaya başlayacaksın çünkü beyin sisteme zararlı olan duyguları da yönetir ve zarar görmek beynin en son isteyeceği şeydir zamanla silecek onu.. Benimde çok sevdiğim biri vardı fakat beni aldattı, sevmedi hiç oysa ben onu köpek gibi seviyordum, sonuç olarak unuttum gitti.
Soran+1 yılçok kötü:S üzüldüm
Aynı durum bende de var yalnız aynı seyleri düşünüyoruz:((((( çok üzücü durum bende her gece ağlıyorum
00 Yorumla
+1 yılen azından şu an ihtiyacın olan tek şeyin akıl olduğunun farkındasın.
12 Yorumla
Soran+1 yılzamanla?
- +1 yıl
ne kadar çok zaman geçerse o kadar çok şey kaybedersin.
+1 yılKötü olmuş. Ne kadar çabuk çekersen, o kadar çabuk biter. Ben 3 yıl çektim. Çok uzatma, yapıştır acıyı gitsin, zaten daha sonra kimseye aşık olamayacaksın.
00 Yorumla
+1 yılAşk iyi bişey mi kötü bişey mi anlıyamıyorum sanki hep ikisinin ortadındasın.. kısaca git onunla Konuş..
01 Yorumla
Soran+1 yılyapamıyorum ki:)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHem iyi hem kötü bir dusum sevmek güzel şeydir ama senin gibiler uzaktan sever durur sonra başkası sevdiğini alıp gider senden dahada üzülürsün
04 Yorumla
Soran+1 yılvicdansız dunya ya:S
- +1 yıl
Maledef bu durumlar böyle sen biraz atak olmaya çalış. Yardımcı olabileceğim birşeyler varsa elimizden geleni yaparız.
Soran+1 yılya bilmiyorum ki ne yapabilirim:D
- +1 yıl
Yapılacak şey çok önce detayları bilmeliyiz sen kimsin o kim ortak noktalarınız neler...
+1 yılAsla kendini yoksayma. Yemeğini ye sağlıklı beslen kimse senden kıymetli değil ve kimsede vazgeçilmez değil, unutma.
01 Yorumla
Soran+1 yılOylede işte gonul
İçindeki yangın sönmeyecek,
Diye sanarken yarın bigün unutmuşsun..
Açılır mutlu olursun, ya da daha mutsuz...02 Yorumla
Soran+1 yılben onunla mutlu olamazmıyım ya :S
karşılık alamadığın bir insana bence birşey yapma çünkü senin bu durumunu kullanabilir ve sonunda pişman olursun
05 Yorumla
Soran+1 yılya karsılıgı varsa :S
Soran+1 yıl:( Bir kara sevda vurdu başıma
Nerdesin sen, kimdesin sen, ben soramadım
Kaynak: www.akormerkezi.com/...arki-sozu_sarki-nnjldp.html- +1 yıl
ben yaşadığım ilişkiler sonucu hayata karşı olan tutkumu kaybettim sana söyleyebileceğim tek şey (atlatma olarak ) ; bence spor yap inan spor yapınca insanın kanı temizlenince böyle düşünlereden kurtuluyor uğraş bulmak iyidir çünkü boş bir kafa şeytanın çalışma odasıdır (paranoyakça düşüncelerin tek sebebi ) ihtiyacın olursa sadece tavsiye olarak düşünürsün birde son olarak bunuda unutma insanoğlunun bu hayatta alışamayacağı şey yok (hayatta en değerli şey zaman)
Soran+1 yılöyle tabi ona lafım yok:S
Bakmıyorsa bakmasını sağla yani yakın temasa geç yoksa tencerenin içindeki eriyen yağ gibi eriyeceksin
08 Yorumla
Soran+1 yılne yapabilirim mesela akıl ver bana
- +1 yıl
Mesela onunla ilgilendiğini gösteren davranışlarda bulun ona tam anlamıyla hissettir desin bu kız benimle ilgileniyor hem oda cesaret alır senden hemde sana karşı ilgisi varsa aktif eyleme geçer olurda ilgisi yoksa bunu sana açıkça belirtir.. Dediğim gibi onla ilgilendiğini açıkça belli etmelisin bu kişi çalıştığın yerde falanmı?
Soran+1 yılevet arkadasım ama öyle görüşebilicegimiz konusabilicegimiz bir ortam yok
Soran+1 yılkatlarımız farklı
- +1 yıl
Muhabbetin var mı varsa haftasonu çay kahve içmeye çağır anlayacaktır yok ise bir arkadaş aracılığıyla ya da direk karşısına dikilip söyliyecen son dediğim mesai bitişi falan öncelikle onun çıkış saaitini öğrenip kendinin çıkış saatinide ayarlaman gerekir ancak bu şekilde olur bir başbaşa kalırsan işte o zaman herşey belli olucak şimdiden başarılar işallah mutlu olursun...
Soran+1 yılYa muhabbetimiz yok hiç diyebilirim biride yok çok soğuk anlamadım gitti
Bu soru boş. Aklın olduğu yerde aşk. Aşkın olduğu yerde akıl bulunmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet:D ama dun aksam uyumayıp dusundum bosver ya dedim
Anladığım kadarıyla iş yerindesiniz. Onunla beraber öğle yemeği yeme, çay-kahve içme imkanın yok mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ne yazikki
Benden bizim sınıftan birine kaptırdım sürekli ağlayasım geliyo açılamıyorum.
:((06 Yorumla
Soran+1 yılAynı ben ya Benimki de işten kafayı yiycem ya
+1 yılAşkını yanlış kişiye kullanıyorsun :) aşkını yaradılana değil yaradandan yana kullan :))
12 Yorumla
Soran+1 yılEN iyisi
- +1 yıl
Hakiki söylüyorum pişman olursun yaradılana aşık olursan gün gelir üzgün gün gelir efkarlanır gün gelir mutlu olursun ama Allaha aşık olursan güven içinde olursun :) hem boşver aşık oldun çoçuğu çünkü allah zinaya dahi yaklaşmayın demiş :)
+1 yılaşk zaten iyi bişey değildir
102 Yorumla
Soran+1 yılevet değil ya napıyım gönül kendime karsı koyamadım ve ben onun umrunda bile değilim
Benim yüreğimde açan bir güneş gibiydi ama çoktan başkasına aitmiş! Sen de durma söyle inan şu durumundan iyi olacaksın.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bana hiç yüz vermiyor ki
Soran+1 yılAynen kotu olmus seninki
yani ilk öncelikle kendıne gel asık olduysan bunda senın sucun ne olabılırsın cok normal ama atlatmalısın
04 Yorumla
Soran+1 yılatlatmak yerine oda bana aşoık olsa ya:S
Soran+1 yılNasıl aşık edebilirim
kalbini bikaçkez kırsın sondan sonra aynı soruyu soabilirsen söz en kral cevabı ben vereceğim
00 Yorumla
+1 yılah o hormonlar :D sen simdi cok seviyosun ya o seni cok uzucek simdiden gecmis olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat