Bir gaye aşık oldum galiba? Yardım lütfen?

Biz internetten tanıştık Wattpad aracılığıyla. Sonra onun Ankaraya işi düştü. Bir süre kaldı burada buluşabiliriz falan dedim sonra buluştuk. Pek yakışıklı değil. Ama o kadar tatlı, o kadar eğlenceli o kadar sempatikki birbirimizi sadece 3 saat kadar gördük ama sürekli hiç susmadan konuştuk neredeyse birbirimize dair her şeyi biliyoruz. Sonra o beni evime bıraktı. Saat geç olmasaydı, ailemde evde olmasaydı onu çağırırdım ama olmadı işte. Şimdi tekrar İstanbula döndü ama yakında yine gelecek. Ya gerçekten onu çok seviyorum. Aşk mı bilmiyorum ama sürekli onunla konuşmak bazen yanımda olsada öpüp sarılsam falan diyorum kendi kendime. Nasıl oluyor bilmiyorum belki de benim kuruntum ama o da benden hoşlanıyormuş gibi geliyor. Sonuçta kim biriyle saatlerce konuşabilirki? Ayrıca ilk mesaj atan taraf hep o oluyor. Seni seviyorum, iyi geceler vs. mesajlarını gönderende hep o. Ayrıca bana karşı çok rahat. Hani bazı erkekler kızlara karşı utangaçtır falan bu öyle değil. Resmen aşırı samimi. Normalde erkekler kızlara laubali şakalar yapınca itici gelir ama bu defa öyle olmuyor. Ne yapacağım ya? Ona açılmak gibi bir planım yok. Açıkcası bana aylar önce ilk tanıştığımızda eşcinsel olduğunu söylemişti ama geçenlerde biseksüelim galiba gibi bir şey söyledi. Gerçekten bana aşık olabilir mi sizce? Eğer öyleyse havalara uçucam çünkü?
Bir gaye aşık oldum galiba? Yardım lütfen?