Sevgilim akrep burcu ve saçlarını hiç beğnemedim. Yeni tarzı çok kötü. Ama çok egoist oluyorlar biliyorsunuz. Saçlarını sevmediğimi onu kırmadan nasıl söyleyebilirim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tipini skm, şu saça vak hele iyi mala bağladın de😂
Ne ahahahah beni anında siler 😂😂
Gözünde büyütme sen de onu o kadar🤷🏻♂️
Akrepler zaten kafası skk tipler, en nefret ettiğim burç
😂😂 belli oluyor sevmediğin. Öyleler ama seviyorum işte 🤦🏼♀️
Senin burcun ne çok merak ettim?🤦
Boğa benim
Yol yakınken dön bu bataklıktan, yoksa kurbanlık olcan🐂😂 Akrep burcu sokar kaçar, git isteğin uzmana sor🙂
Herkes kötü yorum yapıyor 🥺 sinsi bir burç. Kendini çok düşünüyor. Sanırım o yüzden sevmiyor kimse, güvenim bir tık azaldı 😅
Kızım herkes biliyor çünkü akreplerin ne MAL olduğunu😂 Bir sen öğrenmedin galiba🙂
Belki öğrenmem hiç, bu adamdır 😬😬
Akreplerin TİYATROLARINI halen ciddiye al bakalım sen... Bu arada kalp krizi ve antidepresan ilaçlarını yanında bulundur, bu ilişkinin sonunda çok lazım olcak çoook😂😂
Bir anda, sürpriz biçimde, ansızın ilişkiyi tek taraflı noktaladığında kalbin yerinden sökülmüş gibi olcak çünkü... 2 kez bunu yaşadım ki biliyorum😏
Aman ne antidepresanı. 28 yaşındayım ya hu. Bir insan olmazsa ölmeyeceğimi biliyorum. Keyfi bilir. Ama tırstım hafiften 🥺
Yerinde olsam akrep burcunu detaylıca inceler, hakkında yazılan yorumları paylaşımları kaale alır ve önemserdim🙂
Tabi ki kaale alacağım. Onu incelemeye alacağım hatta. Umarım kötü şeyler yaşamam
Bu arada sen de bir boğa olarak amma gıcıkmışsın😛 Boğaları pek tanımazdım, öğrenmiş oldum🙂
Evet evet 🙈 inat ve gıcığım 😅 akrebi de böyle birisi paklardı anca 😬
Gizlide olmasan sana dersini verirdim ama dua et gizlidesin😂
😂 o biraz zor 😏
Yaz DM'den görelim zor muymuş?😂🤨
Olduğu gibi söyle direkt gitsin bir daha yaptırmasın
Ben söylerim de o kaldıramaz 😂
😂 çok alıngan ve takıntılı burç su burçları hep mi aynı olur
Ya evet. Halbuki o kadar cool ve havalı duruyor ki. Biz ayrılmıştık. Allah'ım gram tınlamadı. Üzüldüğünü belli et dimi yok. Dedim hiç sevmemiş beni. Sonra tekrar barıştığımızda söyledi. Çok acı çekiyorum diye. Gerçi onda da çok sinirlenmişti ondan söyledi. Yoksa hayatta söylemez hep cooldur 😂
Bir aslan kadar olamaz içine çok atan bir burç aslında beklesen çatlar gelirdi zaten sonunda 😂😂
Suçlu bendim ya 😬 yoksa hayatta yazmazdım 😂 benden sonra ilişkide de denemiş 🙄 belki de dönmezdi ondan. Gerçi numaramı da hiç silmedi. Yazınca da direkt atladı 😂
😂😂😂 takıntılı diyorum ya sana
Aferin bana takıntılı olsun 😂😂
Sana takıntılı zaten umarım hep böyle olur 😂
Aminn 😂😂 3 kere ayrıldık biz, mecbur sebeplerden ötürü. Ama hep 2 ayda bir barıştık. Bu zamanda ilişkide bağlılığı artık hissetmiyorsun. Onu hissedince güven duyuyor insan. En çok vazgeçilmeyen de bu aslında
Kesinlikle ama yıpratır bir süre sonra yapıcı olmak lazım herşeye alınmadan ilerlemek lazım kadın gibi küsen erkeği hemcinslerim olduğu halde hiç sevmem
Küsme de değil bununki. Bağırıp, sinirlenip uzaklaşır günlerce
Küsse yine gönül alınır bir nebze. Tatlılık vs yaparsın. Ama öncesinde o kadar çok laf söylüyor, kırıyor ki. Gidesi gelmiyor insanın yanına
Öyle ağzından çıktığını kulağı duymaz benim bir arkadaşım var akrep ancak üstesinden ben geliyorum 😂
Bana da öğret 😅 laf sayarken falan nasıl alt ediyorsun 😂
Ağzına öyle bir ediyorum ki kendine gelemiyor 😂
Tüm ne varsa yüzüne vuruyorum 😂
O bende de var 😂 sustuğun zaman suyunu çıkarıyor çünkü. Titretmek gerekiyor arada 😬
Yok yok akreplere dokun ağlarlar öyle de duygusallar ağzına et bırak sevmiyorum ben akrepleri
Duygusallığını bana pek göstermez. İçinde yaşar, ağlatıyorsam da içine ağlıyor sanırım 😅
Evet evet gizliden yapıyolar 😂 peçete versen tutamaz kendini
Allah Allah hiç bilmiyorum bak bu yönünü 😅 kızgınlıktan sonraki aşamada mı geliyor ağlamak 😅
Kesinlikle 😂😂
Söyleyemezsin öyle bir yöntem yok 😂
Uf ama iğrenç ötesi ya. Birde uzadıkça düzelttiriyor. Sevgilim bir modeli yıllarca kullanıyor 😔😔😔😔🥺🥺
Bir şeye takarlarsa uzun süre bırakmazlar.
Ayy evet 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ uzadı değiştir işte değil mi yok hep aynı. Pantolununu beğendiğimi söylemiştim. Aşırı yakışıyordu. Allah'ım sürekli gidip o pantolondan giyiyor. Birde inadı var. Ya tanıyor gibisin bu erkekleri. Beni merak etmesini nasıl sağlayabilirim 😅 yeri gelmişken sorayım. Çok cool ve umursamaz davranıyor ilişkide. Boğasım geliyor
Akrep burcuyum ben ama babam da akrepti erkeklerini o nedenle iyi tanırım, seni merak etmesini gizem oluşturarak anlarsın. Çok konuşma kelimeleri net kullan sormadıkça konu açma kendi açından onunla alakalı konuş bak olay nasıl sana dönüyor akrep erkeği gizemi ve imkansızı sever ulaşılamaz olmayı başaran kadın akrebi tavlar.
Ya bu yazmayınca yazmayan cinslerden 🙄 benden önceki ilişkisi bu yüzden bitmiş. Çok konuşmuyorduk, o yazmadı bende yazmadım bitti diye anlattı. İnsan bir yazar sebebini sorar falan ama bunda o da yok
Dünyanın kendi etrafında döndüğünü zannederler çünkü. Gerektiği kadar yaz daha fazla yazma. İlgin çekildiğinde yoklamaya başlayacaktır biraz daha ilgilen yine ilgini çek soğuk sıcak yap onlara ancak öyle elinde kalırlar
Ama şu bir gerçek ki akrep burcu erkeklerin kolay kolay aşık olmazlar sana da aşık değil. Daha iyi bir ihtimal bulursa gider. Ancak evlendiği insan onun için en mantıklı olandır bak aşık olduğu demiyorum en mantıklı olandır diyorum dikkatini çeksin bu
Aaa şimdi anladım. İlgi göster göster hop yok ol diyorsun. Evet evet kendini o kadar bir şey zannediyor ki 😂 işi çok gizemli, jöh de çalışıyor. Bende zaten merak edip, sürekli vay canına nasıl yaptın, sen insan değilsin çok güçlüsün zekisin dediğim için benden vazgeçemiyor sanırım 😅 bana daha iyi görünmeye çalışıyor hep, arada çok gülüyorum gerçi ama 😬😂 o sıcak soğuğu denicem ama cidden çok teşekkür ederim yardımın için 🤍🤍
Rica ederim💜💜 ama sana asıl yardımım onunla evlenmeyi düşünme demekle olur. Akrepler elde ettiği kadını er ya da geç aldatır haberin olsun.
Nasılsa benim kafasına mı giriyorlar 😕 ay bunu duymak beni yıktı şu an. Seneye evleneceğiz. Aldatma evresini nasıl anlayabilirim peki? Daha mı ilgili olurlar? Daha mı ilgisiz davranırlar? Şu an belki yapıyordur da anlamıyordumdur
Zamanla seninle olan ilgisini çekecek zekidirler iş ve bazı sosyal noktalarına seni en baştan dahil etmezler hayatının tümünde değil sadece bir kısmında olursun o nedenle aldatmaları çok kolay olur. Ancak yakalanması ya da kulağına gelmesi lazım. Evlenme kardeşim hadi evlendin üreme bari çocuklar için iğrenç bir süreç kendimden biliyorum
Bir akrep için elde ettiği kadın sadece kazançtır odağını da ilgisini de kaybeder bilgin olsun. İkna kabiliyetleri güçlüdür inanma.
Ya o kadar haklı konuşuyorsun ki 😳😳 1,5 yıldır beraberiz ve sosyal ortamlarımız hala bir değil. O benim arkadaşlarımı bilmez, ben onunkileri. Kıyamam, neler yaşamışsın. Olan çocuklara oluyor hep bu ilişkilerde. Aldatabileceğini düşünmemiştim hiç. Telefonuna bakmam. Sosyal medyada bile takip etmeyiz hatta. Ama bakmanın zamanı gelmiş sanırım
Baksanda yakalayamayabilirsin ama bence de bak. Üstlerine fazla gidersen şiddet meyli gösterebilirler. Hatalarını asla kabul etmezler hayatlarındaki her şeyin sorumlusu sen olursun bir süre sonra kendi aldattığı için senin de aldattığını düşünür ve seni kısıtlar yargılar yakıştırmalar yapar haberin olsun bunları yaşama.
Evlendikten sonra çocuk olursa seni beğenmemeye başlar her şeyin eleştirir bir laf cambazı olduğu için laf yetiştiremezsin ve seni sindirir senin sevgilinin narsist yanları da var belli
Var var. İşinden dolayı bir de psikolojisi de bozuk. Kendi yaptığı için herkesi kendileri gibi zannediyorlar tabi. Ters psikoloji 😑 1,5 yıldır beraberiz ama eleştiri hiç yapmadı. Ama kendime aşırı bakan bir insanım. Gerçi yanına bıyıklarım falan varken gittiğim olmuştu. Dış görünüş olarak falan yargılamaya başlarsa ben bunlara gelemem. Aşırı şaşkınım şu an ya. Aşırı rahatım, hiçbir kıskanma, kısıtlama belirtisi göstermedi. Ay inşallah olmaz da
Elde edene kadar ideal görünürler çünkü ufak mesajlar verirler ama herkes rol yaparken gerçek kimliğinden ufak ipuçları verir
Annemin kaderini yaşamanı istemem, dikkatli karar ver hayatın gerçekten kararabilir.
Evlenene kadar devam eder rol yapmaya yani. Onu o kadar iyi anlattın ki, boş veremicem o yüzden söylediklerini. Dikkat edicem bundan sonra. Ona çok güveniyordum çünkü. Umarım bu kısıtlama, kıskançlık vs gelmez. Evlenmeden önce görürüm umarım her şeyini
Umarım görürsün hiçbir kadın şahit olduklarımı yaşasın istemem çünkü
Belli çok dilin yanmış senin ya. Bundan sonraki hayatın çok güzel olur inşallah
Umarım olur ama çok içten söylüyorum sana gerçekten çok çok dikkat et ve en doğru kararı ver kendin için lütfen bir ömrün var ve nasıl mahvedebilecekleri hakkında hiçbir fikrin yok ama ben gördüm narsist bir akrep çok tehlikelidir. Dikkat et kendine çok iyi bak 🌼
Farkında değildim pek. Ne yalan söyleyeyim. Belki de iyi manipüle ettiğindendir 🤦🏼♀️ ama bundan sonra gerçekten dikkatli inceleyeceğim. Benimde bir tane hayatım var. Tekrardan çok teşekkür ediyorum 🤍 sende kendine dikkat et, hep mutlu ol 🌸
🌼🌼🌼🌼🌼
Egoist olmuyoruzzz 🙃🙃
Çok egoistsiniz 🥺
Hiç eleştirme sevmeyiz çünkü
Ya ama iğrenç 😔 ppp**içç gibi oldu tövbe yarabbim. Bir de profil yaptı. Sürekli saçlarınının iğrençliğini görüyorum 😔
sana uzun saç daha çok yakışıyor de
Bu yakışmıyor mu diye algılar o 🤦🏼♀️