Burçlardan anlayanlar Akrep erkeğini yorumlayabilir misiniz (22 Kasım)
3 ay
Duygularını en üst seviyede yaşar. Aşk, tutku, kin, öfke, mutluluk, hüzün gibi. Ben genel olarak akrep erkeğini çekici de bulurum. Yakışıklı oluyorlar.
Teşekkür ederiim
Akrep erkeği sezgileri güçlü, hissettiğini derin yaşayan ama kolay açılmayan bir yapıya sahiptir. Onu çözmek sabır ister; güven duyarsa tutkulu, duymazsa mesafeli olur.
22 Kasım diyorsun… Güneş Akrep’in son derecelerinde, ateşli ve derin bir geçiş noktası. Böyle erkeklerin enerjisi çok yoğun olur. 🔥🦂 Sakin görünür ama içinde fırtına taşır.
Akrep erkeği kolay açılmaz. Güven onun için her şeydir. Sevdi mi sahiplenir, hisleri gerçek ve derindir. Ama sezgileri güçlü olduğu için karşısındakini hemen çözer. Benim hayatımdaki Akrepler hep ya çok dönüştürdü ya da tamamen hayatımdan silindi. Ortası yoktu.
Onun yanında maskeyle duramazsın. Gerçek olman gerekir. 💫
Senin burcun ne? Uyumunu merak ettim.
Cevap
3Cevap
10 Kasım Akrep erkeğiyim sor bana istediğini.
İnsanlara karşı olan düşüncelerinizi çok yansıtmıyor musunuz ve biraz çekingenlik var mı sevdiklerinize karşı
Derin bir kişiliğimiz oluyor gizemli bulunuyor Akrep erkekleri bir karizmamız olduğunu söyleyebilirim
Burcu ve yükseleni akrep olaraktan bu görev bana düşer😅
E o zamana yorumlaa
Bekliyorumm
Genelde sevginizi nasıl belli edersiniz ve çok çabuk kırılan ve yanlış anlayan bir kişiliğiniz mi var
Çabuk kırılıp alınırız genelde. Sevgimizi öyle kolay kolay belli etmeyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?