Astroloji & Burçlar Akrep burcu erkeğine bakış açınız nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Düşünceleriniz ne yönde? Örneğin burcunu sordunuz ve akrep dedi? Tehlikeli olduğunu düşünür müsünüz? Detaylar detaylar? Güncellemeler+1 yıl Akrebi sevmeyenler gevşek burç sevsin😅 Güncellemeler+1 yıl Benden hızlısı mezarda. q Akrep burcu erkeğine bakış açınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Akreplerin adını çıkartan be*yinsiz kadın grubu var. Burçlara körü körüne inanmak başta saçmalık. Burcunu soran kadın varsa s*iktiri çekeceksin. 0 0 Yorumla
hastalavistaaaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% Yengeç +1 yıl palavracilar , kendilerine aşıklar , keyiflerine düşkünler boş beleş herifler 0 0 Yorumla
strangerfun2 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 Yengeç +1 yıl 45 derece sağa doğru x düzlem, 30 derece y düzlem benim bakış açım. 0 0 Yorumla
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% Başak +1 yıl iyidir ya akrep 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler canım benim 🌹 Yorumla
KGT_MEMATİBAŞŞ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Başak +1 yıl İyyy hiç sevmem 0 5 Yorumla KGT_MEMATİBAŞŞ Başak +1 yıl Sus be mal Yorumla Soran +1 yıl Konuşma lan Yorumla KGT_MEMATİBAŞŞ Başak +1 yıl Sen gonuşma sonner Yorumla Soran +1 yıl Yürü lan Yorumla KGT_MEMATİBAŞŞ Başak +1 yıl Bana bak senin agzjnj yüzünü parçalarım ha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Akreplerin adını çıkartan be*yinsiz kadın grubu var. Burçlara körü körüne inanmak başta saçmalık. Burcunu soran kadın varsa s*iktiri çekeceksin.
palavracilar , kendilerine aşıklar , keyiflerine düşkünler boş beleş herifler
45 derece sağa doğru x düzlem, 30 derece y düzlem benim bakış açım.
iyidir ya akrep
Teşekkürler canım benim 🌹
Sevilir
Değilsin😅
İyyy hiç sevmem
Sus be mal
Konuşma lan
Sen gonuşma sonner
Yürü lan
Bana bak senin agzjnj yüzünü parçalarım ha