O'nları kırmamak adına kendi gerçeğinizi ya da o'nlarla ilgili gerçek düşüncelerinizi sakladığınız oluyor mu?

O'nları kırmamak adına kendi gerçeğinizi ya da o'nlarla ilgili gerçek düşüncelerinizi sakladığınız oluyor mu?

Sevdiğim insanlara yalan söylemek istemem içimde ne varsa olduğu gibi sunmak isterim. Üzmeyeyim diye yalan söylediğimde kendimi de kandırmış oluyorum ve bundan nefret ediyorum. İnsan en çok sevdiğinin yanında kendisi olmalı aradaki güveni sağlam bırakmalı
Hazır mısın 😂
Gerektiğinde söylerim. Arkadaşım kırılacak diye duyması gerekenleri duyurmazsam asıl o zaman arkadaşıma haksızlık yaparım.
Arkadaşlarım çoğunlukla kendini ve beni bildikleri için çoğunlukla bir mantıkta anlaşıyoruz.
Bazen hataları tecrübe etmeleri için sessiz kalmak da en iyisi. Tabi zararı çok olmayacak bir şeyler olması lazım.
Sevdiğim birisi pek yok gerçek hayatta o kadar yakın hissetmiyorum ya da bana değer verdiklerini hissetmiyorum.. ama tabi ki de birine değer verdiğim zaman samimi ve içten olurum hatta bazen fazla içten oluyorum karşımda ki de ilgiden sıkılabiliyor.
Sevdiklerime çok sıcak sevmedilerime buz gibiyim
Teşekkür ederim
Cevap
6Cevap
Karanlık tarafıma kimse tahammül edemiyor. Oysa asıl ben o karanlık taraftan oluşuyorum. Bu yüzden herkesin yanında rol yapıyorum kimse gerçek beni tanımıyor.
Neysem o her zaman. Sevdiklerimize karşı kırmamak için sakladığımız şeyler ilerde daha çok zarar görmeleri riskini taşıyorsa hiç düşünmeden gerçekleri söylerim.
kısmen oluyor evet, ama bunun ne kadar doğru olduğu tartışılır.. o anlık öyle olması gerektiğini hissediyorum.
Çok içtenim. Kuyruğuma basmadıkları sürece.
Sevmiyorum kolay kolay kimseyi. Sevdiysem eğer sonuna kadar içtenim demektir..
Sakla saklabi yere kadar patlıyorum işte sabır gösteremediğim tek şey sevdiklerim
Hayatlarında görüp görebilecekleri en içten insan kadadar içtenimdir
Kalbimi göğsümden çıkarıp avuçlarına verecek kadar
Tamamen şeffaf olduğum çok az insan vardır
Ben duygularımı belli edemem 🤔
evet fazlasıyla oluyor
Çok saklamam genelde açık sözlü ve içtenim
Yeteri kadar
Yo neyse o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?