Hayatınızdaki insanı ne kadar sevmelisiniz?

Bütün kızlara sesleniyorum ciddi bi ilişkim vardı ve nedenini bilmediğim bi sebepten bitti hiç beklemediğim bir anda hiçbi zaman sevgisinden şüphe etmemiştim ama nerdeyse canımdan çok sevdiğim o kişi beni aniden bırakıp gitti herkese soruyorum birini ne kadar sevmelisiniz? Ben bu sorunun cevabını acı bi şekilde öğrendim kimseyi kendinizden çok sevmeyin ve sevginin sözlerde değil davranışlarda olduğunu unutmayın ayrıldığımızdan bile haberim olmadan 16 gün geçirdim bi umut beklerken kendimden çok verdim onun için çok kolay oldum sırf benden yana da zorluk çekmesin diye ama siz siz olun kimseye ne olursa olsun bu kadar bağlanmayın olur mu neticede insan oğlu diyebilin gerekirse taktik yapın kendinizi hep bi adım geride tutun çünkü ben neyi nasıl yapıcam bilemiyorum ikimiz için de sonsuz güven içeren ilişkimde terkedilen ben oldum sebebini hala bilmeden rüyalarımda görmeye devam ediyorum ama biliyorum bu da geçicek iyileşicem ama birini bu kadar sevmeye tövbe ediyorum umarım kalbi güzel olan herkes çok sevileceği bi ilişkiye sahip olur benim için dua edin

Hayatınızdaki insanı ne kadar sevmelisiniz?