Sorum acık net..
ben bu insana insan bile demem sereften yoksun varlık derim.
ben bu insana insan bile demem sereften yoksun varlık derim.
Biraz düşünmenizi yeğlerim kadınlar ! Biraz kafanızı çalıştırın, egonuzu değil !
İlişkimiz bitecek. Sırf eski kız arkadaşımın gönlü olsun diye, millete malzeme vermesin diye, onun egosu tatmin olsun diye, benim mutsuzluğumu görüp zevk alsın diye, bak hala yeni birini bulamadı desin diye biriyle ilişkiye başlamak için bekleyeceğim ha ! O işi s*kerler kusura bakmayın.
Bir ilişki biter bitmez yeni bir ilişki kurmak ne zaman şerefsizliktir biliyor musun? Sen biriyle çıkarken her an kucağına atlayacak birini yedekte tutarsın, sürekli ona güzel sözler söylersin, ayrılır ayrılmazda onun kollarına koşarsın ya. Hah, işte budur asıl şerefsizlik.
Sen kız arkadaşını aldatırsın, o ilişkisini gizli gizli yaşar, sonra sen ayrıldıktan sonra yeni bir ilişkiymiş gibi gösterir ya sana. Hah, işte budur asıl şerefsizlik.
Bunlar dışında herkes özgürdür, kimse kusura bakmasın. Senin ilişkin bitmişse, o saatten sonra o adam istediğini yapar. Biraz mantık kurun, biraz bilinçaltınıza işlemiş, şu kulaktan dolma lafları unutun, biraz sorgulayın etrafınızı !
Oh ne ala memleket. Sırf eski kız arkadaşım bak hala yeni birini bulamadı desin diye beklek bu adamlar ha ! Yok öyle bir dünya !
Madem o kadar kıskanıyorsun, madem o kadar önemsiyorsun hala onu, o zaman tutacaktın yakasından, bırakmayacaktın. Sen benden ayrılamazsın diyecektin. Ben seni hala istiyorum diyecektin.
O adamın seninle ilişkisi kesilmişse, sen ne hakla o adama karışırsın? Sen ne hakla seninle hiç bir ilişkisi kalmamış bir adamı yargılarsın? Sen ne hakla böyle bir insana şerefsiz damgası vurursun?
Kendin söylüyorsun, ayrıldık diyorsun. Ayrıldıysan ha 1 gün sonra, ha 1 ay sonra, ha 1 yıl sonra birini bulmuş ne fark eder?
İşte bu tamamen milletin egosundan ve kulaktan dolma bilgilerden kaynaklanan bir durum. Her insan hayatına devam ediyor ve geçen zamanı geri alamıyoruz. Biraz mantık ! Her çıktığımızla evlenmiyoruz, illaki yeni birileri olacak hayatımızda. Bunu kabullenmek, en sağlıklısı.
Şimdi eksileyin kızlar !
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg
Nicke cok uygun olmus
Ne demezsin?
Benim nickime doğruluk yakışır, gerçekçilik yakışır, mantık yakışır. Biraz mantık kur. Sen ayrıldığında neden yeni birini bulmayasın? Yok mu buna hakkın? İlle bir süre sap gibi gezmek mi zorundasın? Tamam, ben uzun süre birini bulmadan takılabilirim, aceleci olmam. Ama kimi insanlar var hemen yeni birini bulmak ister, birşeyler paylaşmak ister. O adamında hakkıdır.
Adı üzerinde. '' İlişkiniz Bitmiş '' O saatten sonra kimse kimseye karışamaz, yargılayamaz.
Seninle beraberken bir kızla konuşup ben senden hoşlanıyorum derse, ben seninle beraber olmak istiyorum derse, kızda buna olumlu cevap verirse, senden ayrılıp ona giderse, o zaman şerefsizlik olur bu.
Seninle beraberken kimseye ben senden hoşlanıyorum diyemez bir başkasına ve ayrılır ayrılmaz onun kollarına koşamaz. Budur şerefsizlik olan.
Yoksa ayrılınca bal gibi olur başkasıyla. Adı üzerinde '' Ayrılık '' Bitti, Yok artık böyle bir ilişki !
Sakin ol, şampiyon
Unlemli cumleler yazma en sinir oldugum sey sende yapmissindir belli ki yaran var gocunuyorsun bir de havlamayi kes!!
Yapıp yapmadığımı bir ben bilirim. Burada da yaptım veya yapmadım demiyorum.
Bu sitede herkes gibi duymak istediklerini söylemiyorum insanlara. Gerçekleri söylüyorum, gerçekleri gösteriyorum. Yaram yok, ama senin olduğu kesin.
Kimseyede havalanmıyorum, edebini bil.
Kadınlar... Başta senin, sonra alayınızın köküne kibrit suyu !
Tabi istisnalar kaideyi bozmuyor bayan.
Pardon ama sanane niye sivrilmeye calisiyorsun, bir numaran yok insanlari ezmeye mi calisarak yukseleceksin? afedersin ama defol git gece gece ugrasamam seninle. Pis zehrini baska soruda sac bir zahmet hadi anca gidersin bayim!
Ben düşüncelerimi belirtmekte özgürüm.
Sivrilmeye çalışıyorum, numaramda yok çünkü sizin gibi numara yapmıyorum.
Kimseyi ezerek yükselen bir insanda değilim, bilen bilir. Ben düşüncelerimi dile getiririm burada o kadar. Şurada sana hak verenlerin %80'i ayrılır ayrılmaz daha iyisin bulsun, aynı saniye kapılarına koşarlar emin ol.
Bu '' ayrılır ayrılmaz yeni birini bulmuş '' diyenlerin hepsi nedense, ya hep kıskanan taraf oluyor ya da yeni birini bulamayıp ezilen taraf.
O saatten sonra ilişkin bittiyse ne sen ona karışabilirsin nede o sana.
Hayal et. Onu sokakta görsen umursamaz geçersin. Ama yanında bir kızla görsen fal taşı gibi açılır gözlerin, için içini yer, resmen deli deli kıskanırsın. Niye? İlişkiniz bittiği için mi? Peki sen yeni ayrılmış bir insanı sevsen, sevgilisinden ayrılınca sana teklif etse kabul etmez misin? İlişkin yeni bitti, eski kız arkadışını mı düşünelim dersin yoksa? Bence hemen atlarsın koluna. O zaman onun kadar sende suçlusun ! :D
www.facebook.com/video.php?v=10152282033071149
Hictr dedigin gibi olmaz
Peki, ben sana laf anlatamayacağım bayan, hatta kimseye anlatamayacağım farkındayım.
Çünkü anlayışsızsınız ve kulaktan dolma laflarla hareket ediyorsunuz.
Bence cevabımı baştan oku ve yorumlarımıda baştan oku bu sorunda. Sonra hak verip vermemek sana kalmış.
Anlatmak istediğimi belli ki anlamayacaksın, üzgünüm.
Yeni biriyle beraber olmasını istemeyebilirsin. Ancak bu kişiye şerefsiz demek yanlıştır. Çünkü buda insan, yeni ilişkileri olacak. Senden ayrıldı diye hayatını karartıp yas tutacak hali yok.
Kimileri vardır ayrılır ayrılmaz hayatını karartır, kimileri vardır ayrılınca özlese dahi, sevse dahi acı çekmenin ona bir faydası olmadığını anlayarak hareket eder.
Ben 70 yaşındayım, bu profilde torunumun. 4 tane karı gömdüm toprağa ama bak hayat devam ediyor. Bu videodakide benim, hala neşem yerinde. Onlar öldüyse bende mi öleyim?
www.facebook.com/video.php?v=10152282033071149
Şaka kız şaka. :D
Benim yeni biriyle beraber olmamı hazmedemiyorsa sevgilim, beni kaybetmeyecek o zaman !
https://i.hizliresim.com/jYO7GW.jpg
Evet bende distan baksam oyle soylerdim fakat isin icindeyim, belki de depresyondayim unutuldum aldatildim :/
Ben kız arkadaşımdan ayrıldım, 2 gün sonra eski sevgilisine döndü.
Kendisini sevmiştim. Ama inan çok samimi konuşuyorum içim cız etmedi ona döndü diye. Seviyorsam seviyorumdur, ama ona şerefsizde diyemem. Elbet bir gün birini bulacak, ha şimdi, ha sonra.
Ama bu işte kural şudur. Sen biriyle beraberken, başkasına onu sevdiğini gösteremezsin. Ona seni seviyorum, senden hoşlanıyorum diyemezsin. Bunu yaparsan, senden hoşlanıyorum dersen, sevgilinden ayrılıp ona gidersen bu şerefsizlik olur. Hemen ertesi gün birini bulunca şerefsiz lafını hak edenler bunlardır.
Yoksa efendice yaşamış ilişkisini, sevgilisi varken başkasına senden hoşlanıyorum dememiş biri ayrılınca istediği gibi yeni birini bulur. Buna şerefsiz demek tam anlamı ile haksızlıktır, unutma.
Unutulmak falan hikaye. Yalnızca herşey taze olduğun için çok kafa yoruyorsun ve yüreğin sızlıyor o kadar. Herkes unutulur, herkes unutur !
Unutulur elbet
O zaman ona şerefsiz değil, kıskandığım insan diyeceksin.
Buradaki problemde çözüldü merkez. Yeni görev yerime intikal ediyorum, tamam...
Buda benden sana gelsin.
Biraz yaranı dağlar, biraz rahatlatır. Haydi eyvallah.
https://www.youtube.com/watch?v=Le5IaIohmsU
adam? hani nerde gözüm görmüyo da pek
Haklisin adam falan degil
Eksi verenler hayirdir size? Sizde mi adam olamadiniz daha? Ayip yeminle
teşekkürler :)
bişi demem heralde benden uzak allaha yakın olsun ayrılmışsam hem banane ki bende bulurum birini mutlu olmaya çalışırım
Kufur ettirtme simdi tabikide en iyisi serefsizdir denir :/
Pekii :)
Cevap
30Cevap
Aferin denir. Arkandan 40 gün 40 gece yas mı tutacaktı?
Evet
Mutlu ol , en mutlulugunda benim özlemim yüreğini yaksin denir.
Amin derim :)
katıksız o* çocuğu :D
Agirr :)
Adam denmicegi kesin cunku ayrılmadan önce o hazırdır bigunde bulunmaz oncesi vardir
Aynen kardes
Eskisiyle gönül eğlendirmiştir demekki gerçekten seven yıkılır kendine gelemez
Ya yenisiyle gonul eglendirmek icinse
O zaman eskisi istediğini vermemiştir oda yeniye geçmiştir böyle birindende hee şey beklenir.
Beklenir
Böyle birini kafaya takmaya değmez unut gitsin.
Ayrılmadan önce bulmuş derim, senle zaten yokmuş derim, böyle adama değil, ona değer verene kız
Duruma göre değişir kimisi sever ayırırlar kimiside oyuncak sanar ayırır işte o zaman anında başkabirini alırım kollarıma.
seni çoktan bitirmiş denir...
Dogru kardes
Yo insan daha guvenemiyor
Tabii
Hiç birşey cocuk napıcaktı ayrıldıktan sonra senin yasınımı tutucaktı.
Hii
Aslan derim aslan helal olsun. Buyuksun babaaa diye bagirirdim
p**evenk denir.
Cok dogru arkadasim
p**evenk karı pazarlayana denir. Karı ayarlayana değil.
Midesi geniş karaktersiz başka bir şey denmez
Ben yedi kocali hurmuz diyodum 😊😊😊
herşeyi diyebilirsin.
Ayrılır ayrılmaz başka biriyle olmuş adam denir :)
Bende yavsaaak derim, ayni şekilde kizada
Hangi kiza
Yavşak denir bir yere not al
Adamın son iki harfi denir ;-):-D:-)
İb.. ne denir
Bencede :)
Ismi adiiii soy ismi şerefsiz :D
azmış derim, pis sapık
Şıpsevdi
Aynen
Eşşek denir. Sende birini bul nispet yap.
Ben insanlara guvenemiyorum artik
şerefsizdir
Bencede
ayrıldıysa istediğini yapabilir hiç bişe denemez
gönlünü gün eden denir
dürrrüük denir.
G*vat derim şahsen
Oc :D
De de
Yazıklar olsunn
oğlan denir
hızlı denir