Ayrılır ayrılmaz sevgili yapan erkek?

Ayrıldigimizin ertesi günü yeni birisiyle konuşmaya başlamış ciddi ilişkimdi benimle priwe story atarken o kızla maininde öne çıkan açmış ve sevgili olduklarında beni her yerden engelledi oysa ki o son tartismamizin ayriliga gelicek kadar büyük bı konu olmaması hemen uzaklaşması ve soğuk yapmasi benimleyken o kızla konuşup konuşmadığı hakkında düşündürüyor. Sürekli sen yenisini buldun aldatiyosun diye cümleler kullandı ayrılırken ama hayatımda ondan başka erkek yoktu Çocuk 4-5tane kız takip ediyodu ve benimle sevgiliyken o kız ekli değildi çocuğu unutamiyorum ama daha 1hafta olmadan yeni ilişki yaptı aldığı ayiciga onun parfümünü sıkıp uyuyorum psikopata bağladım stresten 1 haftada 4 kilo verdim arkadaşını aradım ona söylemiş o da yeter @mk kin besledim kıza artık diye bı cumle kullanmış ayrıldığı sevgilisine bidaha dönmez bu çocuk kapısının önüne kadar hediye götürdüm içimde kalacağına sende kalsın dedim yüzünü görmek istemiyorum dedi oysa barisiriz sanmıştım o kadar yolu ağlayarak geri döndüm normalde kimseye eyvallahim yoktur ama bu çocuğun karşısında çok gurursuz kaldım anneme babama anlattigim ilk erkek o da anlatmıştı bı aydınlatın beni yardımcı olun lutfen bana kafada bitirdim dedi. Daha geri dönmez dönse de ben kabul etmem kızı operkenki fotolarını öne çıkana atmış kız bana benziyo nasıl ayrılır ayrilmaz başkasına aşık olur bır insan kafam almiyo hiç iyi değilim ayrilali 2 hafta oluyo

Ayrılır ayrılmaz sevgili yapan erkek?