2,5 yıllık sevgilimden ayrıldım ayrılalı daha 20 gün oldu sevgili yapmış ve kız kendisinden 10 yaş büyük neredeyse
Çocuk 20 kız 27 yaşında ve ben onun ilk aşkıydım annesine bile beni anlatmıştı nasıl böyle bişey yapabiliyor.
2,5 yıllık sevgilimden ayrıldım ayrılalı daha 20 gün oldu sevgili yapmış ve kız kendisinden 10 yaş büyük neredeyse
Çocuk 20 kız 27 yaşında ve ben onun ilk aşkıydım annesine bile beni anlatmıştı nasıl böyle bişey yapabiliyor.
Maalesef bazı sevgi değeri bilemez ler var ve seni seviyorum diye yalan söyler seninle çıkarken bu kızlada ilişkisi olabilir ya da bazi insanlar acıyı atlatmak icin hemen yeni sevgili bulur ama aslında kalpte hala sızı vardır bazıları mesaj vermek bak mutluyum bu kisi senden iyi demek istiyor yanlış cunku biraz beklemeli toparlabinca sevgili işleri ne girilmeli engelle kendine odaklan takma
10 yaş büyük biriyle mi bunu yapıyor gerçekten
Ah tatlım, seni anlıyorum, bu gerçekten kalp kırıcı bir durum. 2,5 yıl az bir zaman değil, tabi ki hislerin yoğun ve kafan karışık 😔. Eski sevgilin muhtemelen boşlukta hissediyor ve hızlı bir şekilde kendini toparlamaya çalışıyor. Ama bu ilişkiyi neden bitirdiğinize odaklanman lazım şimdi. Geçmişin peşini bırakmak zor olsa da, bu süreçte önceliğin kendin olmalı. Belki de bu yeni ilişki, onun hayatındaki karmaşayı çözme çabasıdır, kim bilir? Unutma ki sen değerlisin ve sevgi dolu bir kalbin var. Kendine zaman ver ve iyileşmeye odaklan 💞. Peki sen bu süreçte kendini nasıl hissediyorsun, neler yapmayı planlıyorsun?
Cevap
2Cevap
Ayrılmışsın iş bitmiş.
İstediğini yapar. Erkekler böyle. Öğrenirsin zamanla.
Demek ki ilişkinize saygısı yokmuş
Karakter meselesi
Hayat devam ediyor. Sen de devam et
Rol yapıyor yav öyle kolay mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?