Erkek arkadaşımın ne sorunu var?

1 yıl içinde bu konu hakkında üçüncü kez tartışıyoruz. bi kız var ve sürekli bu sorun oluyo ilk seferde kızın numarasını sildirdim ikinci kez bu kızın numarasını sildirdim bu üçüncü kavgamızda tamamen şans eseriydi farkettiğim zaman asla telefonuna bakmazdım bir gün sürpriz yapayım dedim ve iş yerine gitti ve yoktu telefonu da masanın üstündeydi bi yere kadar gitmiş meğer telefonundaki her şifreyi herşeyi bilirim asla rıza sıkıntısı yok ve daha önce sürekli benim telefonuma bakardı benim hiçbir şey yapmamış olmama rağmen güvenini sarsmamış olmama rağmen bakardı ve anlam veremezdim hadi bende bakayım dedim ve baktım whatsapp a girdim en üstte ben sabitliyim ve benim altımda da daha önce iki kere numarasını sildirdiğim kız var ve konuşmaları bir iki günlük değiil ben şok oldum başımdan aşağı kaynar sular döküldü daha sonra sevgilim geldi ve ne bulduğumu farketti aşkım valla açıklıcam yanlış anlıcaksın şimdi dedi onun söylediğine göre konuşmalar şöyle sevgilimin yakın erkek arkadaşıyla bu kız sevgiliydi önce sonra bu kız sevgilisni aldatıyo neymiş benimkinin kankisi demiş ki ya bi sen yazsana falan sen kimsinde daha önce iki kere sildirdiğim numarayı bi yerden bulup kızı kaydediyosun cesarete bak aq daha sonra konuşuyolar ediyolar ama konuşma bildiğin flört tarzında işte kız benimkine cilve yapıyo falan ama çok kötü daha birsürü ayrıntı var ama çok uzun sonuç olarak hala sevgilime güvenemiyorum ve çok sinirliyim biraz yorumlar mısınız

Erkek arkadaşımın ne sorunu var?