Erkek arkadaşımın sorunu ne? lütfen yardım edin?

4 yıla yakın ayrıl barış bir ilişkimiz var uzun kısa sürdü iş vb konulardan dolayı.5 aydır tekrar beraberiz. Sorun şu: iş arkadaşıyla olan samimiyeti rahatsız ediyor. soru sorunca sevgilisinin olduğunu ve tanıştığını söyledi. Beni biliyor mu diye sorduğumda geçmiştir konusu dedi. Şimdi iş dışında da birşeyler konuşan birbirlerine link atacak kadar samimiyet varsa kızın beni bilmesi gerekir di mi? Senin için kimleri redettim ben diyor sonra haftanın neredeyse 4 günü beraberiz ve cinsel hayatımız var ağırlıklı olarak karşı taraf mutlu. Benimle arabasını vs paylaşıyor evlilik konusu geçiyor ama arkadaşlarıyla tanışmadım eskiden tanıştıklarım biliyormuş öyle dedi ancak eve onlar bile gelince terliğim gibi şeyleri kaldırıyor. Sizce derdi ne genelde dürüst biridir. Çok kavga ettik hatalı olduklarım oldu ayrılmak istedim kabul etmedi çabaladı üzüldü. Ama neden sadece evindeyken benimle ilgileniyor. Başkası varsa gitsin napalım sürekli yanında da istiyor ama istemediği bir şey olunca çabuk sinirleniyor telefonu genelde ortada ama bakmayacağımı biliyor ya da gizleyecek bir şey mi yok. Kafam karıştı artık yazarken bile b*ka battığımın farkındayım ama günahını almış olmakta istemiyorum herşeyi açık açık söyler ama insanız.

Erkek arkadaşımın sorunu ne? lütfen yardım edin?