Erkek arkadaşıma neler oluyor?

Sevgilimle tanıştığımız dönemlerde son derece kültürlü, entel, sanatın her türlüsüne ilgi duyan, film ve tiyatro delisi, müziksiz yaşamayan o sergiden ötekine koşan falan bir adamdı. Bir yılbaşı gecesi sarhoştum ve ısrarı üzerine göğüslerimi gösterdim. Gece boyu onu özgür bıraktım onunla yatmadım ve bakireyim evlenmeden bir şeyler yaşamak konusunda da belirli tabularım var ve bakireliğin salt bacak arasıyla alakalı olmadığını savunduğumdan sabahında acaip pişman oldum ona söylemedim ama sonra ne zaman konusu açılsa kötü bir detaydı benim için ciddi bir tiksinti yaşadım en çok da kendime dair. O gün bugündür tüm hayatımız göğüslerim oldu. O kültür şoku adam gitti başka birisi geldi resmen. Sürekli muhabbetimiz, baktığı tek yerim, herşey ama herşey göğüslerim üzerine.İzin verdiğimde sevişmek, bana sahip olmak gibi bir girişimi asla olmadı yada bu tür ima falan ama sürekli göğüslerime dokunarak, yalayarak, sürtünerek falan bir şekilde defalarca boşalıyor. Havuza yüzmeye falan gitsek dahi utanmıyor okşamaya başlıyor bikinimin altından hem de. Eskisi kadar tabularım kalmadığına göre çok rahatsız olduğumu söyleyemem hoşuma da gidiyor onu mutlu etmek. Tamam beğenilmek güzel bir şey ama bir yerden sonra rahatsız edici ve aşkı yok edici boyutlara geliyor. Eskiden uzun saatler ona gittiğimde film seyreder battaniyenin altında, yemek yapar yer sonra en fazla öpüşerek sarılır uyurduk. Saçlarımla oynardı, güzel sözler, komiklikler falan. Şimdi kapısını açar açmaz bir çift memeymişim gibi bir Dünya yarattı kendine. Sana geliyorum olduğum an ereksiyon olduğunu söylüyor. Yüzüme bile bakmıyor kapısını açar açmaz diyebilirim. Çoğunlukla bu durumdan hoşlanmıyorum fakat çok değiştin gibi bir konuşma yapmak da istemiyorum gergin bir konuşma olacaksa hep kaçınmışımdır kimle ne konuda olursa olsun. Onu terketmek istemiyorum sanırım bir yerde sevgiden de öte ciddi bir alışkanlık oldu ama eski sevgilimi çok ama çok özlüyorum, kendiliğinden eskisi gibi olması için ne yapabilirim? Konser biletleri, tiyato, sinema falan hepsini denedim. Eskisi gibi değil zoraki eşlik ediyor yanımda. Böyle birisi olucaksa artık onunla bir gelecek kuramam ciddi şüphelerim oluştu ortak bir gelecek kurmak adına çünkü böyle bir adamla evlenirsem bir yerden sonra ciddi problem olacağına inanıyorum herşeyin. Yoksa herşeyi ben mi çok abartıyorum benim mi hatalarım var ve varsa hatalarım hangi noktalarda olabilir acaba ve nasıl düzeltebilirim? Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Erkek arkadaşıma neler oluyor?