Sevgilimle tanıştığımız dönemlerde son derece kültürlü, entel, sanatın her türlüsüne ilgi duyan, film ve tiyatro delisi, müziksiz yaşamayan o sergiden ötekine koşan falan bir adamdı. Bir yılbaşı gecesi sarhoştum ve ısrarı üzerine göğüslerimi gösterdim. Gece boyu onu özgür bıraktım onunla yatmadım ve bakireyim evlenmeden bir şeyler yaşamak konusunda da belirli tabularım var ve bakireliğin salt bacak arasıyla alakalı olmadığını savunduğumdan sabahında acaip pişman oldum ona söylemedim ama sonra ne zaman konusu açılsa kötü bir detaydı benim için ciddi bir tiksinti yaşadım en çok da kendime dair. O gün bugündür tüm hayatımız göğüslerim oldu. O kültür şoku adam gitti başka birisi geldi resmen. Sürekli muhabbetimiz, baktığı tek yerim, herşey ama herşey göğüslerim üzerine.İzin verdiğimde sevişmek, bana sahip olmak gibi bir girişimi asla olmadı yada bu tür ima falan ama sürekli göğüslerime dokunarak, yalayarak, sürtünerek falan bir şekilde defalarca boşalıyor. Havuza yüzmeye falan gitsek dahi utanmıyor okşamaya başlıyor bikinimin altından hem de. Eskisi kadar tabularım kalmadığına göre çok rahatsız olduğumu söyleyemem hoşuma da gidiyor onu mutlu etmek. Tamam beğenilmek güzel bir şey ama bir yerden sonra rahatsız edici ve aşkı yok edici boyutlara geliyor. Eskiden uzun saatler ona gittiğimde film seyreder battaniyenin altında, yemek yapar yer sonra en fazla öpüşerek sarılır uyurduk. Saçlarımla oynardı, güzel sözler, komiklikler falan. Şimdi kapısını açar açmaz bir çift memeymişim gibi bir Dünya yarattı kendine. Sana geliyorum olduğum an ereksiyon olduğunu söylüyor. Yüzüme bile bakmıyor kapısını açar açmaz diyebilirim. Çoğunlukla bu durumdan hoşlanmıyorum fakat çok değiştin gibi bir konuşma yapmak da istemiyorum gergin bir konuşma olacaksa hep kaçınmışımdır kimle ne konuda olursa olsun. Onu terketmek istemiyorum sanırım bir yerde sevgiden de öte ciddi bir alışkanlık oldu ama eski sevgilimi çok ama çok özlüyorum, kendiliğinden eskisi gibi olması için ne yapabilirim? Konser biletleri, tiyato, sinema falan hepsini denedim. Eskisi gibi değil zoraki eşlik ediyor yanımda. Böyle birisi olucaksa artık onunla bir gelecek kuramam ciddi şüphelerim oluştu ortak bir gelecek kurmak adına çünkü böyle bir adamla evlenirsem bir yerden sonra ciddi problem olacağına inanıyorum herşeyin. Yoksa herşeyi ben mi çok abartıyorum benim mi hatalarım var ve varsa hatalarım hangi noktalarda olabilir acaba ve nasıl düzeltebilirim? Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Cevabın nedir?
Cevapla
+1 yılBirkere ciddi düşünen bir erkek böyle basit göğüs gösterme veya cinsel ilişkiye girme gibi şeyleri ilk başlarda istemez.Senin bunları yapmış olmanda zaten ayrı bir hata ve onun gözünde çok basit bir insan gibi bir görüntü oluşturdun eğer ciddi düşünüyrsa,çünkü biz türkiyede yaşıyoruz ve belli geleneklerimiz var ve bu yaptıkların o geleneklerin dışında kalıyor.
Düzeltme konusuna gelince madem birlikte birşey yapmışssınız bunuda ancak birlikte düzeltebilirsiniz daha evlenmeden halen daha senden bu tür istekleri varsa zaten ayrıl birşey düzeltme ha eğer ondada bir değişim görüyorsan o zaman birlikte düzeltin bunu hem düzltilecek ne var onuda anlamadım ya birlikte birşeyler yaşamıssınız ve sen şimdi bundan rahatsız oluyorsun o halde yada bu konuyu açmayın bir daha onada söyle rahatsız olduğunu14 Yorumla
Soran+1 yılİlk başlar değil 5 senelik bir ilişkimiz var 4 sene kadar sonra böyle bir durum gelişti. :/
- +1 yıl
O zaman bu durumda sorun edecek birşey yok ikiniz istemişiniz bunu sonuçta dert edecek bir durum değil yani
Tekrar eski günlere dönemek istersenizde yine ikiniz konuşun ve halledin bu işi
Soran+1 yılYa konuş halletmeye çalış yada kaybet gibi bir seçim hakkım olduğunu anladım bu yorumdan. İkinci tercih daha kolay gibi geldi bana. İnşallah haklıyımdır.
- +1 yıl
Yani ikiniz birşeyler yaşamıssınız ve sen şimdi bu durumdan utanıyorsun.
Eğer tekrar bu kişi ile birlikte olmak istemiyorsan konuşup halletmelisiniz yoksa geçmişe dönüp bu işin hiç olmamasını engelleme gibi bir şansınız yok olan olmuş zaten.
En İyi Cevaplar
Niye? Entel adamın pipisi yok mu?
Salt erkekte bulunan testosteron hormonunu neden görmezden gelerek yaşıyorsunuz, bilmem.. Adamın evleneceği kadınsın işte.. ''Adam benden tahrik oluyor, yaşasın!'' diyeceğin yerde, kasılıyorsun..
Birlikte, her türlü zihinsel doyumu yaşadığı kadından, üstüne bir de tahrik olup, mantık sınırları dışında tahrik olmak, şehveti bu kadar uyumla birlikte yaşamak (Yanlışlıkla yalamak yazdım da düzelttim) ne demektir, bir erkek için; bilemezsin..
O değil de, en baştan beridir çok bastırmış adam herhalde kendini. Bu bile, seni ne kadar kaale alıp, ciddi düşündüğünün göstergesi olsun..27 Yorumla
Soran+1 yılHayır yukarda defalarca beğenilmek güzel dedim ztn ben durumdan değil ilişkinin sırf bu boyutta limitlenmesinden hoşnutsuzum demek istedim. Yoksa yine beğensin ama o entel yanını da kaybetmesin daha güzeli ne olabilirdi ki?
Soran+1 yılYapabilecek olsam yapılması gereken tek doğru hareket olduğunu biliyorum gerçekten. Zaten yanına gittiğim an maximum 5 dakika içinde sahnenin salt göğüs konseptinden farklı bir detay olamıyorum. Belki uzağındayken bir gün telefonla falan derdimi anlatabilirim yani umarım yoksa umut yok gibi çözüm adına :((
Soran+1 yılahaha... bu süper işe yarayabilir bence de kesinlikle denemek istiyorum, teşekkürler. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana kalırsa beşki de sen öyle görmek istediğin için görüyor olabilirsin adam seni istiyor fazlasını değil sadece göğüslerini şimdilik bu da film izlmek tv izlmek gbi bir alışkanlık olmş ona ona sadece beni bu yuzden mi artık yanında istiyorsn desen öyle olmadığını söylicektir eğer bunu yapmak isetmyosan bi süre evde değil dışrıda sana dokunamicağı ortamlarda buluşun ama ona bunu yaşatmazsan aldatmaya doğruda gidebilir hem sennde hoşuna gidiyormuş
12 Yorumla
Soran+1 yılDışarıda da buluşuyoruz çok farklı değil hiç bir şey yapamasa konuşmalarıyla kendi şehvetini belli ediyor diyim. Arkadaş ortamları gibi kalabalık ortamlarda dahil.
Cevap sahibi+1 yılsapıtmış galiba
Bu ne ya bayağı bağımlı olmuş arkadaşın. Spıklık derecesine getirmiş. Erkeklerin hepsi sapık mı acaba. Ya çok güzel saklıyorsunuz ya da bazılarınız sapık değil. Bilemedim şimdi.
24 Yorumla
Soran+1 yılSapıklık olarak görmüyorum olayı sapıklık bana göre bir türlü ilişki içerisinde olmadığın hemen her kadına karşı kendi zaptedemediğin bir şehvet halini sunmak demek. Benim erkek arkadaşımın benden başka tek bir kadına bir taşkınlığını yada yakışıksız bir davranışını görmedim o yüzden sapıklık diyemiyorum ama normal bir durum da diyemiyorum. Çok şehvetli arzulu tutkulu bir süreç yaşıyor olmalı sanırım.
- +1 yıl
genelleme yapmasak ?!
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
12Cevap
cinsellikte actıgın tek kapı gögüslerin olmuş oda bununla yetiniyor şimdilik bir zaman sonra aşagıya inecek konu peki siz kadınlar hiç bir erkeğin sevgilinizn sizi arzuladıgı düsüncesine neden hep soguk bakarsınız belkide düzenli bir cinsel hayat olsa doyuma ulaşsa yeniden sinema tiyatro vsvs bunlar devam edecek yasak olan cekiyor onu şimdi
132 Yorumla
Soran+1 yılBenden hiç bir zaman cinsel anlamda olması gerektiği gibi tam bir tatmin talebinde bulunmadı açıkcası. Konu bu noktada daha çok benim evlendiğim ilk gece yaşamak istemem ve onun da hakettiği o gece sahip olması fikri bence de evliliğin daha değerli olması demek olmalı olmasıyla kapanan bir konu boyutunda kalmıştır. Kendisinin çok değiştim olacak kadar bile farkında olduğunu sanmıyorum bu duruma dair hatta :) tersine ilişkinin daha güzele gittiğini düşünüyor olduğunu hissediyorum.
Soran+1 yılBana evlenme teklif etti ama ben kabul etmedim. 4 sene sonra bambaşka bir insana dönüşebildiyse 10 sene sonra nası bir kocam olacak mesela bunu gözümde kesitremiyorum artık bu da evet dememe engel olan bir durum. Daha önceki ilişkimi koşulları zorladığı için bitirmiştim bunu biliyordu belki bu yüzden zorlamıyordur koşulları bilemiyorum ama zorlasaydı daha iyiydi sanırım en azından o zaman çok net bitirecektim şimdi muallakta kalıyorum.
Soran+1 yılBu konuyla alakalı yorumumu zaten konunun içinde yapmış durumdayım. Bekaretin salt bacak arasıyla alakalı olduğunu düşünmediğimden bir tiksinme dönemi yaşadım en çok da kendimden derken. Tabiki de daha masum yaptığını düşünmüyorum ancak evleneceğim insan bir başkası da olsa mutlaka söylerim daha evvel ne yaşadıysam. Çünkü herkesin hakettiği hayatı yaşadığına inanıyorum ve hakedilenin güzelliği daha çok dürüstlüğe bağlı diye düşünüyorum.
Soran+1 yılTabiki de defalarca göğüslerime boşalmasına izin verdim diyerek değil. Defalarca kelimesini kullanmam orda. Zaten o orda daha çok bir kere değil sürekli beni arzuladı gibi bir anlama çıkartır defalarca kısmını atarsak kesinlikle söylerim başka türlü yapamam. Huzursuzluk yaratır bende. Çok ayrıntılarıyal anlatacak değilim ama anlatamayacağım insanla evlenemem. Anlatamayacağım insana aşık da olamam.
- +1 yıl
birbirmizi kandırmayalım sen bu durumu söyleyemezsin an fazla konu cıksa ufak tefek yasanabilir seyler yasandı dersin sıkıstırsa öpüstük felan der geciştirirsin ki su zaman zarfında bir kızın bir yasa gelip hiç bişi yaşamadıgını düşünen erkeğin aklından süphe duyarım lise cağındaki kızların bekaretini cebinden 3 lira kaybetmiş gibi düşündüğü ve anal oral ilişkinin olmadı sürtünmü ıvır zıvır konusulur yasanırken kimse meryem ana beklemesin
Soran+1 yılYo ben gayet etrafımda meryem ana diye tabir ettiğiniz kızlardan da görmekteyim emin olun sizin çevrenizde bir problem olmalı diyim o zaman. Bunun dışında ben aynen anlatırım kimseyi de sizi de kandırmaya niyetim yok sonuçta burda gizli profille bu soruyu sormuşum bu net olmam demektir bir hiç olarak yazıyorum neden kandırmak girişimim olsun ki? Ben ne yaşadıysam aynen söylerim utandığın şeyi yapmayacaksın yaptığından da utanmayacaksın bana göre. Hayatım boyunca böyle yaşadım.
Soran+1 yılSoruyu gizli sorma sebebim sonra başka kullanıcılarla rahatsız edilmemek içindi. Vay su üyenin memeleri şöyle böyle hasta ediyormuş gibisinden mesaj atmak için yoğun arkadaş ekleme talepleri yada mesajlar almamak için gizli yazdım utandığım için değil. Bu kadar her konuda art niyetli olmayınız bence bunu sizin için diyorum ilerde çok kaybedersiniz bana göre bu böyle yoksa benim gerçekten söyleyip söylemeyeceğim yada gerçekten neden utanıp utanmayacağım adına ne düşündüğünüz umrum değil.
Soran+1 yılBen sevgilimin beni sevdiğinden eminim, bu konuya dair tek bir şüphem dahi olmadı bu güne kadar, bir tür sapık olduğunu da düşünmüyorum. Bana göre sapıklık bir erkeğin her gördüğü kadına karşı arzulu olup bu hali saklayamaması demektir. Benim sevgilim tek bir taşkınlık yada uygunsuz davranışta bulunmamıştır başka bir kadına karşı yanımda. Ayrıca biz ilk tanıştığımızda başkasıyla birlikteydim ben entel hali sahte maske olamaz beni etkilemek için. Bu yüzden net bir kararım yok işte. :/
Soran+1 yılOrtada onun değil benim isteklerim var daha çok sanırım. Siz tam olarak sorunumu anlayamamışsınız bence bu konuşmayı sürdürmenin şu halde çok anlamı olmayacaktır.
Soran+1 yılÇok şükür ortak bir kaideye vardık sanırım zira ben de bunun en uygun ve tek alternatif yol olduğunun farkındayım lakin benim konuşmamla eskisi gibi olmasını istemiyorum. Öyle bir şey yapabileyim ki kendiliğinden eskisi gibi olsun istemiştim sadece bunun için farklı bir önerisi olan olabilir mi diye çünkü ben uyardıktan sonra eskisi gibi olması bana yapmacık gelir. Arada da soğukluk yaratır bence. İstemiyorum dediğimde bir baskısı vs olmuyor ztn şimdilik erteledim bir karar almayı.
- +1 yıl
hım ya aslına bakarsan pek sorunlu bir ilişki değil zaten biraz abartıyorsun seni arzulaması doğal ısrarcıda değilmiş bunu zaman içinde eritmeye bak dısarı cıktıgın anlarda onu daha mutlu edecek seylere yönel hobileri neyse ona odaklı planlar kur biraz zamanla yoluna girer hersey belkide ama bence cok duvar örme arada onuda mutlu et hep kısarsan bişileri baskı olusur bir gün patlar yada baska yerlere yönelir ya sen en iyisimi hemen evlen kötü cocuk değil bu:)
Soran+1 yılZtn ilişkim ciddiye binmiş bir ilişki olduğu için olayı abarttım aslında yoksa direk ayrılırdım biterdi. O gece bir anlık alkolün de etkisiyle kabul ettiğim bir durum benim hatamdır der kabul eder ama terkederdim. Sanırım biraz düşünüp evlilik yada ayrılık üzerine bir karar vermem daha doğrusu olacak teşekkür ederim. :)
Soran+1 yılYok ben o kervana katılmam. Öyle ah vah tüh kaybettim olmam hayatta herşeye böylesi hayırlıymış gözüyle bakıyorum bir şeylerin kaynetmek yada kazanmak gözüyle bakmam mühim olan her zaman ve sadece doğru kararları alabilmek bana göre kendi kişiliğimden ödün vermemiş olduğum sürece hiç bir şeye üzülmem ben.
Soran+1 yılHayır evlenip hayal kırıklığı yaşayıp ayrılsak daha büyük kayıptır çünkü. Tabiki bir boşluk doğar hayatımda bir şekilde ama hayırlısı böyleymiş, böyle olması gerekiyormuş olurum sanırım sadece ilk bir şeyler yaşadığım insanın herşeyi yaşadığım tek insan olmamış olması biraz canımı sıkar bir de o kadar. Çok duygularıyla hareket eden bir insan değilim sanırım çocukluğumdan beri çok fazla gururlu bir insan olmak için extra çaba sarfeden bir karakter olunca sonunda böyle bir tip oldum.
Soran+1 yılÇalışıyorum.
Soran+1 yılHaha yöneticiyim eğitim sektöründe idareciyim diyelim. :)
Soran+1 yılİşimden memnunum teşekkür ederim. :)
Soran+1 yılYo hayır daha çok sessiz ve kendi halinde bir insanım. Bir tür rütbe ayrımım olmaz olayı yönetmek diye görmem hepimiz arkadaşız birbirimize yardımcı olmalıyız yeri gelir çayci yerine sen otur yoruldun ben yıkarım bulaşıkları da olurum. Benim çalıştığım yerde böyle bir mevki durumu olmaz, kızgınlık ise disiplini bozan öğrenciler için evet sinirli olmak zorundasınızdır çünkü kural gerçekten bu
Diğer konusunda 394 cevap paylaştı. meme fetişisti olabilir. Daha ileriye gitmiyor. Ama göğüslerinden başka birşey düşünmüyor. İstediğini elde edene kadar maske takmış ve elde edince gerçek kişiliğini göstermiş. Deneyimlerime göre bu ilişki bir arpa boyu yol gitmez.
26 Yorumla
Soran+1 yılOh Mon Sieur çok acımasız olmadı mı bu yorum? Yaklaşık 8 senedir tanışıyorduk ve son 5 senedir birlikteyiz. Yani bu entel hali bir tür maskeyse benden evvel de kullandığı bir maskeydi o zaman. :/
Soran+1 yılEvet ama ilişki bir yere gitmez boyutta demek midir bu bilemiyorum.
Soran+1 yılBeni sevdiğine inanıyoprum sonuçta bu ilişki beş yıllık bir ilişki az çok bunu anlayabilirim bence ki her kadın hisseder sevgilisinin hakkındaki düşüncelerini sevgisi adına bir şüphem yok sadece son bir yılda bir ekilde daha tutkulu bir boyuta sardı diyelim.
artık göğüslerin nasılsa adamı carpmıs demekkı :)ama sacma ya bı ınsan bı meme gormeyle butun kısılıgını nasıl degısıyor demekkı ılgı duydugu seyler falan yapmacıkmıs senı keklıyomus adam yoksa zor yanı bı ınsan bu kadar kolay degısır mı ya
22 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol bu konuda o kadar iddialı ölçülerim yok. Eğer öyle bir tür şişme kadın ölçülerinde falan olsam o zaman kendisine hak verirdim. :))
+1 yılKendi ikiz kültürlerini gösterince eleman fena bir şoka girmiş. Bunu ona söylesen ve aslında onun eski halini özlediğini söylersen Romeo'n geri gelebilir.
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim uyarmamla Romeo' nun geri gelmesini istemiyorum. Daha etik bir konu olsa ilk yapacağım bir arkadaşı aracı gönderip konuşturmak olabilirdi ama...
- +1 yıl
Hayır onu değiştiren sensin. Bunu sen yapmak zorundasın. İyi şanslar.
Soran+1 yılBunu yapmak zorundayım derken ilşkiyi kurtarmak adına bir zorundalık sanırım. Ben kaybetmeyi tercih ederim konuşarak düzeltmektense çünkü. İpin ucu bir kere kaçtı mı konuşarak düzeleceğine inanmıyorum en azından yapmacık bir Romeo dönüşü olacaktır yada bana hep öyle gelecek artık.
erkeğin doğasında bu var ne yazık ki kız arkadaşıyla bir kez münasebeti buraya geldiyse artık dönüşü çok zor dediğin gibi artık olay hep onun üzerinden yaşanır ve o saatten sonra geriye dönüşü unut bence çünkü çok zor olur artık neredeyse dışarıda hiçbir şey yapmak istemiyor ve hep ev ortamında takılmak istiyordur ve tabi elinden geldiğince seks için çabalar duruR sanırım bu erkeğin en büyük açlığı
10 YorumlaKötü bir şey ama gülmeden edemedim.Çocuğun ayarlarını bozmuşsun ne diyim.
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrı zaten bozukmuş demiosunuz da ben suçlu oluyorum şimdi :Pp
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim sevgilimde ilk kez benimle öpüşmüştübende onunla ve o öpüşmeden sonra buluşur buluşmaz direk dudakalrıma yapışıyordu bende çok rahatsızdım bu durumdan ve güzelce konuştum bence sende rahatsız olduğunu belirt
24 Yorumla
Soran+1 yılYani sizde senin konuşmanla sorun tamamen çözüldü mü? Herhangi bir surat asma, trip yada bir şekilde aranızda bir negatiflik hali olmadı mı bu konuşmadan sonra?
Cevap sahibi+1 yıloldu ama çok rahatsızdm napim her öyle yaptığında ondan uzaklaşıyordum azgın sanıyordum ben en sağlıklı olanı yaptığıma inanıyorum
Soran+1 yılEn azından en doğru yolu denemiş oldun ben şimdi direk ayrılsam sonra hiç konuşmadan ayrıldım diye pişmanlık duyma riskiyle karşı karşıyayım bence. Ayrıca senin erkek arkadaşın çok şanslıymış en az neyse o olabilmiş oldun karşında. Bu sebeple daha değerin artmıştır hiç şüphesiz onun gözünde.
Cevap sahibi+1 yılbence sende geç karşısına düzgnce belirt düşüncelerini oda anlayışla karşılar
+1 yılHataların varsa düzeltip de çık karşısına.Bence sen kendini olduğun gibi yansıtamamışsın.Olduğun gibi ol.
11 Yorumla
Soran+1 yılYani bu tavırlarından hoşlanmıyorum sen çok değiştin gibi düşünüyorsan o zaman git ona bunu söyle mi diyorsunuz? Eğer doğrusu bunu yapmamsa direk ayrılma kararı alıyorum benim için bu daha kolay olacaktır çünkü.
Erkeklerın bu konuda ne kadar hassas. Olduğunu Bılmıyor musun?
11 Yorumla
Soran+1 yılBildiğim için konuşamıyorum belki de... :/
+1 yılyürüyen meme olmuşsun. yazık çocuk yeni gördü sanırım. bence biraz daha birşeyler göster yoksa meme meme diye gider bu iş olan senin memelere olur ya patlatır ya sündürür gibi
31 Yorumla- +1 yıl
nfkjlkjlkrwjwlkjlw :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılRecep ivedige donusmus adam demek. Guzel sutyenler giyme sogur belki. Garip.
26 Yorumla
Soran+1 yılHaha ben bir süre hiç yıkanmamayı daha mantıklı bulmuştum. :Pp
Cevap sahibi+1 yılIyi fikir .O seninle degil goguslerinle cikiyo bence :)
Soran+1 yılBir tür şişme kadınları andıran ölçülerde iddialı ölçülerde değil benim göğüslerim ama ister istemez durum bana da bunu düşündürecek boyutlara gelmiş durumda malesef teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılSonucta sevdigin adam baskalarina gitmiyor senden zevk aliyor hem de sinirlar dahilinde uzulcek bisey yok bence.
Soran+1 yılBilemiyorum belki 4 yıl gibi bana göre uzun bir zamandan sonra bir anda bu yönünü görmeseydim bu kadar şüphelerim olmazdı. Sanırım biraz daha kendime ve bize zaman tanıyıp herhangi bir karar almayı erteleyeceğim. İşin en kolayına kaçmaya bayılıorum bence :D
Cevap sahibi+1 yılBence 4 yil olmus . Normal karsilamalisin. Ve anlattigina gore sevgilinin abaza ya da digerleri gibi oldugunu dusunmuyorum ben sen bilirsin yine de iyi gunler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılvallahi üşenmedim okudum..kötü olmuş senin için yani alt tarafı göğsünü görmüş senin sanki tamamen ilişkiye mi girdiniz..söyle ona her şeyiyle bence
12 Yorumla
Soran+1 yılÜşenmeden okuduğun için teşekkür ederim o zaman. Eğer cesaret edip yapabilirsem (benim için ciddi bir cesaret hali olucak çünkü bu) ilk yapacağım şey açıkca konuşmak olacaktır. Tekrar teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
Me-Me, meme, m-e-m-e yani fonetiği bile bir tuhaf yapıyor insanı.. ""Kıymetlimiss.."" (gollum oluyor insan mk..)
20 Yorumlacocugu mem fetişisti yapmışsın be
10 Yorumlabence adam gibi konuş bir süre sert git ona
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfazla abarttın bence
21 Yorumla
Soran+1 yılYani sorunsuz bir ilişkiye sorun mu arıyorum? Belki de haklısın... :/
feşist işte
10 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar