Erkek arkadaşımın durumu yok?

Evde 14 kişi kalıyorlar şu an memlekette olan 2 ablasıda eşi ve çocuklarıyla bunlara geldi ve gitmeyecekler sanırım burada iş bakıyorlar kendilerine.. işin en kötü yanı cocuk benimle zaman geçirmek istiyor bir yerlere gidelim istiyor ama çalıştığı parayı komple ailesi alıyor bir yere gidince az çok bilirsiniz ucuzluk kalmadı artık... hesap gelince ödeyemiyorum diyemiyor ya da sinemaya gitmek istiyor benimle ama giriş parasını vermeye cebindeki para yetmiyor ben veriyorum çoğunlukla ama bende de yok harcama fazla yapmak istemiyorum diyorum ya da girmeyelim gitmeyelim diyorum üzülüyor birsey diyemiyor bende paran yok nasıl giricez her yerde ben mi elimi cebime aticam nereye gitsek kiz erkek oturan masalarda erkekler hesabı ödüyor sen bana ödetiyorsun da diyemiyorum erkektir gururu var diye yapamıyorum ama bu durumda beni huzursuz ediyor geçen gün yarın için alışveriş yapmaya gidecekti bana dedi ki ailemden fazladan para alayım alışveriş yapacağım. Tam ağzıma geldi harçlık mı alıyorsun ne demek bu kendi harcamanı belirleyemiyor musun diyemedim incinir diye çünkü ben insan kırmayı sevmiyorum. Bir yerlere gidelim diyor hava soğuk ehliyeti yok bir yere girsek otursak hesap bana kalıyor. Sizce ne yapmalıyım lütfen bana fikir verin çok büyük çıkmazdayım. Uzun yazdığım için kusura bakmayın lütfen

Erkek arkadaşımın durumu yok?