Eski sevgilim bana yazdı dün bugün. Ona sordum neden yazdın diye öylesine dedi. Sonra mesajlar süreliydi süreli mesajı kapattım. Sordu bana neden süreli meawjı
mesajı kapattın diye. Mesajları öyle kullanıyorum yeni numara aldım yakında ona geçeceğim dedim. Napıyım dedi. Öylesine söyledim dedim gülücük attı sonra komik olan ne sanki numaramı veriyorum ne bu tavır anlamadım yazdım neyse dedim bakmadı sizce neden böyle davrandı
mesajı kapattın diye. Mesajları öyle kullanıyorum yeni numara aldım yakında ona geçeceğim dedim. Napıyım dedi. Öylesine söyledim dedim gülücük attı sonra komik olan ne sanki numaramı veriyorum ne bu tavır anlamadım yazdım neyse dedim bakmadı sizce neden böyle davrandı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence dengesiz olduğu için yapmıştır
Barışmak istemiyor mu yani
Manyak mı bu hem o soruyo hem napim diyor allah aşkına. Bırak engelle geç başına ağrı olur boş yere.
Peki neden yazdın diye sorduğumda öylesine demesi neden sence? Yani ne yapmaya çalışıyor
Yoklamış işte. Amacı dönmek veya cidden özlese sohbeti uzatmaz mı? Geçmişi geçmişte bırakmanı öneririm. Sıcak gelmedi samimiyeti.
Uzatıyor zaten ama tersliyor da 30 dakikada bir dönüş yapıyor pek ilgili göremedim bende neden yazdığını da anlamadım
Sevmem öyle işleri ya gelirsin ya gidersin. Rest çek bu kadar geç yazıyorsan konuşmak istemiyorum diye.
Harbiden amacı yoksa konuşmayı bitir bence madem öyle diyor. Ama dediğim gibi geçmişi sal bence çünkü yük oluyor ancak.
4 sene olmuş az değil
Ben geçmişi salmışım kendi kendine yazdı bana
Dün akşam Bana yazdı kendisi eski sevgilim, Daha doğrusu bişey yazmadan direkt kendi fotoğrafını attı selfie çekilmiş. Bende ne alaka diye cevap verdim. O da özlemişsindir diye dedi. Bende neden durup dururken dedim, o da başka nasıl atılır dedi. Ne bileyim tuhaf geldi dedim. Sonra kaza geçirdim duymadın mı yazdım. O da hayır nerden duyayım dedi. Anlattım araba çarptı ayağım kırıldı dedim. O da geçmiş olsun dedi teşekkür ettim ve görüldü attıBugün yine yazdı öylede sonra nasıl oldu kaza diye ona anlattım geçmiş olsın dikkat et dedi sorguladı okul durumumu nasıl olduğumu falan sonra ona neden yazdın dedim öylesine dedi. Yarım saatte bir cevap yazıyor ve tersliyor gibi, Ayağını göreyim dedi eve gidince atarım dedim neden böyle davranıyor olabilir?
O zaman tavrını koy biraz napacak bak bakalım fkdkd birde geç yazıyorsa harbi uyarı lazım. Birde boşta kalmış bile olabilir.
Sen ne yapardın?
Merak etmiş gibi geldi daha çok. Başta ilgi çekmek amacı bence net olarak. Sonra da merak gibi. Ha ama genede geç yazması ayar edici konuşmaya isteği varsa sohbeti bölmesin
Yani konuşma barışma isteği yok mu
Eskim eğer böyle resim atsa hem bitme şeklinden hani kötü değil ama kendimden uzak durmasını istediğimden terslerdim resim konusundan fkdkd hani son durumda ya derdim geç yazıp durucaksan müsait olduğunda söylersin konuşuruz veya umut vermek istemezsem biraz konuştuktan sonra kapatır atardım ya da hani her şey sohbete bağlı yani ve bağlantı isteğine
Aranız nasıl bitti ki
Aramız kötü bitti nişanlanacaktık biz aileler herkes biliyordu ama o vazgeçti. Ailesi erken demiş şimdi barışma isteği yok mu sence?
Benim eskimle mesela o da aniden yazmıştı böyle naber diye. Sonra ben soğuk durunca hatası vardı özür diledi ama benim geçmişteki hatamı da biliyor olunca tavırlı dolaştıydı hani istemiyor tavırlarında. Sonra en son içten özür diledim biraz uğraştım, öyle bi düzelmiştik. Şimdide gelmeye cesareti yok kuzenlerine falan eklettirmişti.
Hm erkense bile bekleyelim falan diyip şeedebilirdi ki anlaşabilirdiniz bence öyle erken diye bıraktıysa kızarım kfldöf evet anlattığımı da ondan bahsettim çok ufak var gibi geldi doğrusu ama hani ya o istek ya merak ilgisi de gene olmasa ayağını merak etmezdi iyice
Seni test etti tepkini ölçtü sadece
Amacı barışmak değil mi yani
Hayir barismak isteseydi yazardi mutlaka veya oyle tuhaf cevaplar vermezdi… erkekler bazen olay yerine geri döner meraktan
Alakası yok ya bizimki olay yerine bakmalık değil 4 senedir böyle artık bırakmanın zamanı geldi