- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞayet sevgili, evli olduğunu bildiği halde ilişki içindeyse ondan özür dilenmez, çünkü ikisinin de hatasıdır o zaman lakin sevgili evli kişiyle olduğunu bilmiyorsa o vakit sevgili kişisinin de günahı yok, suçu yok, hatta sevgili de ihanete uğruyor.
İhanet eden kişi özür dilese de özrü kabul edilmemeli, özrü kabahatinden büyük çünkü, bazı kabahatler bir özürle telafi olmuyor.
Bense kendimi böyle bir duruma düşürmüş olsam, sadece kendime kötülük yapmamış olurdum, eşime ve sevgilime de kötülük yapmış olurdum, hepimize yazık ederdim, özür dilemek yaptığım iffetsizliği yok etmez ki, iki adam da benim yüzümden kanlı bıçaklı olabilirler, biri hapse diğeri mezara ya da hastaneye gidebilir, onların ailesine de hesap veririm, amanın :D İkisinden de özür dilemem, küfürleri ardı ardına yerim, belki ikisinden de özür dilerim, dilemem yok, ailelerden dahi özür dilemem gerekir ki lakin buna yüzüm olmaz, bu iffetsizlikle yaşayamazdım ben. Kendimi böyle bir durumun içine düşüreceğimi sanmıyorum lakin bir empati yapayım dedim :))
Erkekler ne yapardı acaba, onlar ne şiş yansın ne de kebap yansın isterler lakin bence onlar eşlerinden özür dilerlerdi böyle bir durumda. Kurulu düzenlerini bozmak istemiyorlar çünkü. Aldatan erkek olsun/kadın olsun ihanetten ötürü nafaka da ödeyebiliyor üstelik, kuru bir özürle kurtaramasın kimse kendini isterim, çünkü çoğu kişinin para ödediği vakit canı yanıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAçıkçası bu durumda net bir cevap vermek doğru olmaz yani her ikisinden de özür dilemek gerekir yaşanan olayın içeriğine göre de değişiklik gösterir,
Bu tür bir durumda, eşinizin ve sevgilinizin her ikisinden de özür dilemek uygun olabilir. Ancak, bu tür bir durum karmaşık ve hassas olduğu için, bir ilişki danışmanı veya bir profesyonel ile konuşmayı düşünmek en iyisi olabilir. Her durum benzersizdir ve en iyi çözüm, tüm tarafın hislerini ve bakış açılarını dikkate alır. Bu nedenle, bu tür bir durumda ne yapılacağına dair kesin bir yanıt vermek zordur. Bu, kişisel değerlere, ilişkinin doğasına ve durumun özel ayrıntılarına bağlıdır. Ancak şöyle bir gerçek vardır ki bunu hiç iki kadın da kabul etmez hatta bu durumda erkeğin ortada kalması bile söz konusu olabilir o yüzden çok dikkatli olmak gerek geçmişi geçmişte kapatmak gerekiyor eğer ilişkiyi etkileyen bir şey yoksa
12 Yorumla- +1 yıl
Benim sorum yine süper soru seçildi 👍 umarım seni rahatsız etmez yine bu durum canım
- +1 yıl
Sen bana niye laf sokuyorsun ki seçilebilir ben sana sorularına eleştirmiyorum bana ne kimin sorusu ne seçilirse seçilsin rahatsız oluyorsan da gelmem bir daha sorularına
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Ben asla öyle şey yapmam diyenleri görüp, toplumsal zeka seviyesine bir defa daha hiç şaşırmadım. Soru sanki "eşini aldatırmısın" mış da , ona cevap yazmışlar.
Senin sadakatini mi sorguluyor bu soru? Hayali bir senaryodaki tepkin soruluyor.
Hepsi son derece düzgün, sütten çıkmış ak kaşık misali tipler. Karısı da erkeği de hep böyle.. 🤨
05 Yorumla- +1 yıl
😂😂 çok haklısın Valla ben yapmam etmem diyen insandan daha çok korkuyorum soru evet sizin dediğiniz gibi hayeli bir senaryoda böyle bir şey yaşamış olsaydınız olaya yaklaşımınız nasıl olurdu sorunun özeti tam olarak bu zaten
- +1 yıl
Bunlar beyin yakan sorular 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Günaydın güzel arkadasim. Önce karimdan özür diler sonrada telefonla sevgiliden dilemek uyar aksi taktirde eşin yanında sevgiliden özür dilerken merdane kafanan yeriz yememek için usulca çıkıp önce hanımdan sonra sevgiliden özür dilemek bizi kurtarır mantıklı mı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEşim varken sevgilim olmaz benim.. sevdiğim kadın bir tane olur başkası da olmaz
00 Yorumla
+1 yılİnsanın kendinden özür dilemesi lazım böyle rezil bir duruma düştüğü için
40 YorumlaOyle bir durum olamaz , Sevgilim varsa Eşim yoktur , bitmiştir benim için, o yüzden bazı şeyler yerine oturana kadar, sevgilimi korurum, ve böyle birseye müsade etmem.
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle çiçeğim 🌺 bizim bir sevdigimiz olur oda bizim olur böyle şeyler yaşamayız zaten
- +1 yıl
👍👍👍👍
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uuu zor bir durum özür dilemeye falan kalmam hemen ordan topuklarım.🤣🤣🤣🤣Eş ve sevgili bir arada 🙄🙄
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen beyin yakan sorular bunlar 😂 en güzeli hemen ordan tüymek olur 😂
- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏🤣🤗❤️🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnları başbaşa bırakır başka bir sevgili bakarım kendime
🤣🤣🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de en güzeli onları başbaşa bırakıp tüymek olur 😂
ucuz kadinlardan ucuz sorular olur oyle. umarım başından böyle bir şey gecmemistir..
12 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılözür dilemeye zamanım olmaz canım
eşim sıkar bana
14 Yorumla- +1 yıl
Yaa çok tatlısın benide güldürdün hee 🤣 bencede sıkar gibi geliyor 🤣 eee haketmişsindir böyle bir şey yaparsan oyuzden en güzeli hemen ordan tüymek olur 😂
- +1 yıl
evet kaçarım arkama bakmadan
- +1 yıl
Süpersin 👍
- +1 yıl
teşekkür ederim sizde oylesiniz
Sorudan pek bir şey anlamadım ama eşim olsa asla aldatmam ben onu
07 Yorumla- +1 yıl
Neyini anlamadım sorunun ben sana yardımcı ollıyım
- +1 yıl
Soru şu " diyelim ki evlisin birade sevgilin var eşini aldatiyorsum karın bunu öğreniyor ve sevgilinin evini basıyor sen bu durumda eşinden mi özür dilersin yoksa sevgilimden mi diye sordum soru bu
- +1 yıl
Bak demekki soruyu anlamışsın fikrini de beyan etmişsin görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Zamanı gelince olur merak etme yanlış bir kalpte olmaktansa yalnız olmak herzaman daha iyidir bunu unutma
Ben direkt topuklarım
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede 😂 en güzeli hemen ordan tüymek olur 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılDayı oğlundan özür dilerim..
11 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun Dayıoğlu der sana 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Neyse ki öyle bir derdim yok
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
🙋🤗🙋
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşimi aldatmayı göze almışsam sevgilim ondan daha kıymetlidir demek oluyor bu. Ve benim eşimi aldatıyor olmam sevgilime sorumluluk yüklemez o yüzden sevgilimin başını ağrıttığımız için sevgilimden özür dilerdim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bu hikayedeki tek rezil kişi ben olacağım için kimden ne özür dilediğimin bir önemi yok.
İnsanın en değerli varlığı özsaygısıdır bu da yoksa zaten ölsün daha iyi...00 YorumlaYetinmeyi biliyorum şahsen hem eşim hem sevgilim bir denklemde olabilemez. Haa illa ki bir ev basılacaksa da o görev bana aittir yapmışlığım var tahtımı kaptırmam😂😂
01 YorumlaKimseden sizin böylemi pldu
27 Yorumla- +1 yıl
Hayır gülüm sorunun benimle bir ilgisi yok öyle alalade sorulmuş bir soru bu
- +1 yıl
Aynen gülüm 👍😘🙋
- +1 yıl
❤️💐🌹🌼🌱❤️🌺🥰🙋❤️🌹🌺
- +1 yıl
@tubanalan Yok ya boya o boya :) Hem sulanma onlar sahipli :P
- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılHem eşimiz hem sevgilimiz olmak zorunda mı 🙂 ikisinden de özür dileyip ikisinden de tokadı yerdim heralde
00 Yorumla İkisinede hak ettiği cevabı verirdim. Önce eşinle bu konuyu oturup konuşursun. Sonra eski sevgilinden özür dilersin.
00 YorumlaKendimi o duruma sokmam ne demek eşiniz ama sevgilim olursa özür dilemem niye diliyim yemisinm bi bok yapmış ozurlemi kapanicak
00 Yorumla
+1 yılİkisini de yatapa atar memnun ederdim böylece özür dilemek yerine teşekkür alırdım
04 Yorumla- +1 yıl
Sağ kalırsan evet bunları yapman mümkün olabilir
- +1 yıl
bir şey olmaz merak etme
- +1 yıl
Amin amin inşallah 🤣
- +1 yıl
fantezide brişey olmuyor ama gerçekte nenyapar eşim bilmiyorum
+1 yılO aşamadan sonra kendimden özür dilerim :) çünkü hangisinden özür dilesem yüzsüzlük olur , ikisiyle de ilişkimi bitirip temize çekerim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bulurum sjajaj
15 Yorumla- +1 yıl
AA çiçeğim yorum yazmış hoş geldin 🌺🌺🌿🌺
- +1 yıl
Hosbuldum ablamm 💜🤗
- +1 yıl
Nasılsın iyimisin uzun zamandır görmüyorum seni umarım bir sıkıntı yoktur seni gördüğüme sevindim çiçeğim 🌺
- +1 yıl
İyiyim abla sen nasılsın
- +1 yıl
Çok teşekkür gülüm iyiyim fırsat buldukça buralardayım işte
+1 yılBen o sırada neredeyim o önemli 🤣🤣🤣
17 Yorumla- +1 yıl
Peki nerede o an olmak isterdin genç adam
- +1 yıl
O sırada kendi evimde olayım 🤣🤣
- +1 yıl
Bencede 😂 ama evde olmaz bee 😂 seni hemen bulurlar sen bir arkadasının evine git bence orada bulamazlar
- +1 yıl
Bulsunlar da doğru yerde bulsunlar🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yanlış yerde doğru aranmaz ama yer doğru ama kişi yanlis olur
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
Ayyyy ne güzel gülüyorsun öyle bayrammmm 😂 hımmmm 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. O an ne yaprak yiyeceğimi düşünürüm ne özrü
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle valla zor bir durum hem pirinçten hem bulgurdan oluyorsun 😂 en iyisi ordan tüymek olur 😂
+1 yılİkisinden de dilerim 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Bir ona bir ona özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim 😂🤣
- +1 yıl
Sonuçta yakalanmışım ikisi içinde suç bende 😂
- +1 yıl
Zor bir durum gerçekten hem pirinçten hem bulgurdan oluyorsun 😂
- +1 yıl
Buluruz canım dışarda bakliyat çok 😂
- +1 yıl
Evet dışarda çok ama karın doyurmuyor işte onlara da yedirirsen gezdirirsen yanında durur yoksa bir bakmışsın başkasının arabasında geziyorlar
- +1 yıl
Hiç öyle şeylere ihtiyaç duymam 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl bir soru iki gözüm :)
18 Yorumla- +1 yıl
Zor olsun ki güzel olsun 😂
- +1 yıl
O zaman ikisinede özürmü borçlu olacağız. Daha önce tanıştırmadığımız için. Böyle sürpriz bir karşılaşma hiç hoş olmadı :D
- +1 yıl
Ne güzel işte tanışmış olurlar 🤣
- +1 yıl
Dimi yani. Çevre genişlemiş olur :D
- +1 yıl
Aynen bir taşla iki kuş vurmuş olursun 🤣
- +1 yıl
Ben böyle birşeye gercekten tanık oldum biliyormusun
- +1 yıl
Aaa ciddenmi. Zor bir durum ama ya.
- +1 yıl
Adam sevgilisini tercih etti eşini ve dört cocugunu bıraktı aldı sevgilisini Bursa'ya gönene taşındı sevgilisinin evini basıyor eşi kadını dövmek istiyor adam sevgilisini korumuş vurdutmamış
+1 yılÖyle terbiyesiz bir eşim olamaz 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Okkadarrrrr 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvliysem eşimden dilerim tabii ayrılmışsan sevgilimden
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir durumda özür dilemeye can kalmaz büyük ihtimal basilirken mermiyide basar :)
00 YorumlaÖyle bir şey olmaz çünkü ben aldatmam. Aldatmadımda.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir hadiseye müsaadem olmaz ne kendim ne eşim açısından 🍀🗝️
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıleşimden tabiki
benim gibi bir dal lama ile evlendiği için : )00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılKendimden dilerim heralde ikisini de kaybetmiş olmaktan😀😀
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendimden özür dilerim bu iki denyoya nasıl yakalandim diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşim şahsen olsaydı sevgilimde seçeneğimde aynı kişi olurdu boş işler böyle şeyler veya ben sevmiyorum aldatmayı aldatilmayi bunlar insanı çok uzer çok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİkisine de kurşun
11 Yorumla- +1 yıl
Boş ver kurşunu hemen ordan tüymeye bak 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilimden özürdilerim ve öyle de yaptım inan şu an ikiside çok iyibir dost arkadaş oldular.
00 YorumlaÇok ilginç bir soru gerçekten sanırım kimseden
00 Yorumlaİkisini de düdüklerim 🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Yani sağ kalirsan tabi bunu da yapmak mümkün olabilir 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu nerden aklına geldi kimse kimsenin evini basmasın. Basılacak onca güzel şey varken 🙈
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılneden çarpık ilişkilerin olduğu sorular süper soru seçilir ilginç. öyle bi durum olamaz
00 Yorumla
+1 yılAbla ciddimisin aq bunumu düşündün cidden
21 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle dedin ki gayet güzel ve cevabı zor bir soru neyini begenmedin genç adam
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendimden
13 Yorumla- +1 yıl
@GOKHANoturumactı sen adamın dibisin 👍 Sen böyle bir konumda asla olmazsın gökhanım buna okadar eminim ki
- +1 yıl
Asla olmam ne kendimi ne eşimi ne gelecegımızı o konuma getirmem.
- +1 yıl
👍🙋👍👍
+1 yılBabamdan 😂🤣🤣
15 Yorumla- +1 yıl
Ya güzellik benide güldürdün hee 🤣
- +1 yıl
Naneyi yeriz bu ne biçim soru 😂😂
Kadın ya da adam bunu yapması için yürek yemesi lazım 😂
Mesela ben ortalığı basmış olsam o evden iki cenaze çıkar 😁 - +1 yıl
Bunlar beyin yakan sorular 😂
- +1 yıl
Yok be guzellik 🌺 ne cenazesi çıkacak Allah akına vururuz g@tune tekmeyi yolumuza bakarız gideni zorla mı elimizde tutucaz
- +1 yıl
Belli oluyor zaten jeton düştüğü an aaaaa dedim bu ne yav böyle 😂
Düşündüğüm zaman cevap verince pek afeden biri olmadığımı anladım 😂😂🤣
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oha nasıl soru o😂
18 Yorumla- +1 yıl
Bilmem nasıl bir soru sence 😂
- +1 yıl
Hı hııı 😂 çok tehlikeli
- +1 yıl
burada gülmem gerekiyor mu peki?
- +1 yıl
Almadım benimkiler diye bir şey yok olmazda
Soruyu 2 kere okudum. Ne?
11 Yorumla- +1 yıl
Eee iki kere okudun neye karar verdin 😂
Kendimden özür dilerim ya ne hallere düştüm diye. 😂
00 Yorumla
+1 yılEşim kendi odamızı basar ve sonra da yatakta...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İkisinden de özür dilemem yaptıkları çok ayıp. Diğer sevgilimle kafa dağıtmaya giderdim.
00 YorumlaKendimden..
12 Yorumla- +1 yıl
böyle sayfayı stalklayarak kesin çocukluğuma da inersin sen şimdi 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. İkisi de yok çok rahatım :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılikisini yerin dibine sokmak varken
00 Yorumla O duruma gelmemek daha hayırlı olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl bir zincirleme yw
00 Yorumla Senin kafan çok karışık 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİkisinden de dilemem. 😏
00 Yorumla
+1 yılHizmetçiden 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Süpersin güzellik 👍😂😂
- +1 yıl
O senin güzelliğin amaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha iyi sevişen ve seks yapandan tabii ki😂
00 Yorumla
+1 yılKocamdan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Yok es sevgili
00 Yorumla