Arkadaşlarımın çoğunun nişanlanmaktan korktuğunu evliliğin onları ürküttüğünü gözlemliyorum. Bunun sebebini ülkenin ekonomisine bağlıyorum. Sizce bir erkek nişanlanmaktan ya da evlenmekten neden kaçar?

Arkadaşlarımın çoğunun nişanlanmaktan korktuğunu evliliğin onları ürküttüğünü gözlemliyorum. Bunun sebebini ülkenin ekonomisine bağlıyorum. Sizce bir erkek nişanlanmaktan ya da evlenmekten neden kaçar?

Merhaba, evet ekonomi önemli bir sebep ama eğer karşısındaki kızdan bir erkek tam anlamıyla hoşlanıyorsa, ona tam güveniyorsa ve tabiri caizse sağlıklı iletişim kurabildiği bir melek gibi görüyorsa o kızla ne yapar ne eder evlenir diye düşünüyorum. Gerekirse sade nikah yapar ve evlendikten sonra elinden geldiğince kızı el üstünde tutmaya çalışır. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Sence erkekler haksız mı neredeyse tüm yük erkekte oluyor üstüne üstlük ekonominin durumu belli hadi evlendi diyelim anlasamayıp boşandılar bu seferde adamın mal varlıgının yarısı gidiyor o da yetmezmiş gibi birde nafaka ödemek zorunda bırakılıyor eğer çocuk varsa dahada kötü evladını elinden alıyorlar adamın en iyi olasılıkla bile baksan karına bakmak durumunda kalıyorsun çünkü ülkede evlilik sonrası çalışan kadın sayısı çok az üstelik evlilik içi bir çatışma varsa hepten yandı o adam sen bu şartlar altında bir erkek olsaydın evlenir miydin?
Cevap
5Cevap
Parası yoktur ya da sevmiyordur
çoğu parası olmadığı için ne yapacağını bilemiyor muhtemelen
Yeni fırsatlara göz atman gerekir
Tek kişiye baglanmak
Korkanın çocuğu olmazmış lgöfkflff. d
Akıllı erkek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?