Seninle tatilinde tanismis beraber vakit gecirmissiniz sen ordan uzaklasdikdan sonra evlilik gibi ciddi konulardan konusur mu?
Not: baska bir sevgilisi varmis uzun süreli? Hic hoslanmamis olsa baglantida kalmak ister mi?
Seninle tatilinde tanismis beraber vakit gecirmissiniz sen ordan uzaklasdikdan sonra evlilik gibi ciddi konulardan konusur mu?
Not: baska bir sevgilisi varmis uzun süreli? Hic hoslanmamis olsa baglantida kalmak ister mi?
Evet evlilik vaadi umudu ile o kadını kullanmaya devam etmek isteyen karakter yoksunu bir erkek davranışı
Siz kadinlar seversiniz böyle öküzleri. Evlilikten bahsetti ya oraya takılıp kocaman geri kalan seyleri görmezden gelirsiniz 😂😂
Daha coooook ağlarsınız. Devamke 😂
Ama sonucta kullandi ben uzaklastiktan sonra evlilik den bahsetti
Ama sonuçta hayatında biri var. ikinizle de evlenecek değil dimi
Masallar masallar yani. Siz şu evlilik konusu açanlara düşmeye devam edin😂😂
tamam da cok sacma ben gittikden sonra hic aramaz sormaz sonucta o türkiyede Ben Almanyada
Iste seni yurt dışı vizesi olarak görüyor simdi daha net ve eminim😂😂😂
Sende ama ama ama diye sevgi ara dur 🤭🤭
Hic sevmemistir yani :(
Bahse girerim sevmemistir. Anca şevistiyseniz onu arzuluyordur
Cok agrima gidiyor kullanilmis olmak cok büyük ah aldi kendisi düsünsün
Ve inan sana hala yazmaya devam ederse emin ol yurt dışı kaçış vizesi olduğun için yazacaktır. Seni sevdiği için değil turkiyeden kurtuluş icin
Arada yaziyordu yokluyordu yani ama ben onu hayatimdan tamamen cikardikdan sonra nisanlandi hep aklink karistiriyordum onun ben
Hayır o sadece seni yedekte tuttu. Yani kullanıldın geçmiş olsun
Ayni sey dedim zaten para aklink karistiriyordu onun secimini kolaylastirdim sadece
Bence kurtuldun Sevinmelisin
Keske sevinebilsem
Niye siz düşüne düşüne kendinizi asik ettiniz anlasilan
Ben ilk defa o adama asik oldum
Seninle hayatında biri varken yakinlasan bu sekilde konudan birine adam deme.
Öyle aslinda ama hep kibardi bana karsi hic kirici kaba olmadi belkide bu yüzden cok sevdim ve bu yüzden cok koydu bana bu yaptigi
Hala ama kibardı, ama şöyleydi, ama böyleydi diye sevgi arıyorsun. Amasi maması yok sen onun için bir yaz aşkı yaz eğlencesiydin bitti
Yaz degil kış aşkı
Ne fark eder😂😂
Offff offff oda benim üzüldüm kadar üzülsün
Emin ol. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Sen unutsan allah unutmaz. Bence sende düşünerek daha cok kendini uzme. duygusal bosluktasin belli. Birilerini tanimak icin kendine sans vermelisin
Deniyorum inan bana özelikle kullanılmış olmak cok zoruma gidiyor. İlk bana dokunan biri olması daha fena
Sadece sevişme mi yoksa evlilik vaadi ile tam birleşmeye kadar kandırdı mi seni
Sadece sevişme regl dim zaten. Ama ilk yakınlaştığımızda evlilik den bahsetmedi sonrasında bahsetti
Tamam o kadar dert. etme. Bunu sorun olarak düşünüp üzme. Bence kurtuldun ona şükret
O ilişkisinde mutlu ama belki de evlenir bu sene
Sende dusune dusune üz kendini otur agla🤭🤭🤭
Valla ağlıyorum:(
Cevap
0Cevap
Sevmiş hoşlanmış olabilir de olmayabilir de. Evlilikten bahsetmek ayrı nir olay..
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?