Aşk İlişkileri 12 yıldan beri beraberiz, evlenince sıkılır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazı kişiler evlenince yapamazsınız, bıkarsınız diyor. Güncellemeler+1 yıl Çocukluk aşkım, o yüzden 12 yıl. 12 yıldan beri beraberiz, evlenince sıkılır mı? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
johesa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. 12 yilmi siz zaten evlisiniz bea sikilsaydiniz simdiye coktaaan biterdi dile kolay 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 12 wil dayanmisiniz evlendikten sonra nasıl bikacaksiniz birbirinizden 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bende öyle duymuştu. evlenince bitiyor. zaten karı koca hayatı da varmış. o zman 6 ay ile 3 yıl arasında bitiyor. 0 0 Yorumla
MaviAyınGölgesi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Size bağlı ufak şeyler ile mutlu olmayı becerirseniz neden olmasın aşkınızı daima sıcak tutun 0 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ohaa diyesim geldi siz zaten evli gibisiniz yanj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Biz 14 yıl flörtten sonra evlendik 😀 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Bunu duyduktan sonra biraz daha rahatladım. 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burçlarınız ne Yorumla Soran +1 yıl Ben Terazi, o yengeç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkinizin de ilki değil mi Yorumla Soran +1 yıl Evet. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En güzeli de bu. Biz bide küçük şehirde yaşıyorduk, buluşma vs de zor Ve sizinle yıl farkımızda var, flörtümüz 90 lı yıllardı 😀 Yorumla Soran +1 yıl Aslında tam sevgili sayılıyor mu, onu da bilmiyorum çünkü ilk sevgili olduğumuzda ben 12, o 14 yaşındaydı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle sayılıyor biz 13 yaşında idik Nerelisin Yorumla Soran +1 yıl Rize Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlilikte de sıkılma yaşamazsınız inşallah Evlilik ne zamana Yorumla Soran +1 yıl 2 hafta sonra. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi ya, çok çok sevindim Mutluluklar diliyorum Rabbim ayırmasın Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler, amin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk 5 yıl çok önemli, genelde büyük kavgalar olursa o yıllarda oluyor Onun da ilk yılı özellikle Aman dikkat edin Biriniz hep alttan alın Kafanız uyuştuktan sonra uzun süre çıkmanın zararı değil faydası var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
12 yilmi siz zaten evlisiniz bea sikilsaydiniz simdiye coktaaan biterdi dile kolay
12 wil dayanmisiniz evlendikten sonra nasıl bikacaksiniz birbirinizden
bende öyle duymuştu. evlenince bitiyor. zaten karı koca hayatı da varmış. o zman 6 ay ile 3 yıl arasında bitiyor.
Size bağlı ufak şeyler ile mutlu olmayı becerirseniz neden olmasın aşkınızı daima sıcak tutun
Ohaa diyesim geldi siz zaten evli gibisiniz yanj
Biz 14 yıl flörtten sonra evlendik 😀
Bunu duyduktan sonra biraz daha rahatladım. 😅
Burçlarınız ne
Ben Terazi, o yengeç
İkinizin de ilki değil mi
Evet.
En güzeli de bu. Biz bide küçük şehirde yaşıyorduk, buluşma vs de zor
Ve sizinle yıl farkımızda var, flörtümüz 90 lı yıllardı 😀
Aslında tam sevgili sayılıyor mu, onu da bilmiyorum çünkü ilk sevgili olduğumuzda ben 12, o 14 yaşındaydı.
Kesinlikle sayılıyor biz 13 yaşında idik
Nerelisin
Rize
Evlilikte de sıkılma yaşamazsınız inşallah
Evlilik ne zamana
2 hafta sonra.
Hadi ya, çok çok sevindim
Mutluluklar diliyorum
Rabbim ayırmasın
Teşekkürler, amin.
İlk 5 yıl çok önemli, genelde büyük kavgalar olursa o yıllarda oluyor
Onun da ilk yılı özellikle