2 Yıllık evliyiz 4 aylık bir bebeğimiz var ama eşim o kadar tuhaf birisi ki bebeğimizi sevmeyi bakmak bezini almayı onunlq ilgilenmek sayıyor birde geceleri ayrı odada uyuyor uyanmamak için kaç kere konuştum beni hiç düşünmüyorsun ne zaman duş alıyor bu kadın alabiliyor mu bunaldı mu herşeyle nasıl ilgileniyor diye bir kere düşün dedim tamam dedi ama yok aynı tas aynı hamam pazartesi doğum günümdü hediyemi önceden beraber almıştık ama o gün ne bir dışarı çıkalım ne bir şunu yapalım demedi biz ailelerimizden ayrı şehirlerde yaşıyoruz ben haftalarca bazen dışarı çıkmıyorum bi çıkarayım nefes al demiyor ya ben cidden deliricem bu adamla nasıl evlendim ben bir insan nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir ki birde haftada hergün spora gidiyor 5 de eve 9-10 da geliyor anlayacağınız bir başıma yaşıyorum resmen yediği tabağı çay içtiği bardağı yerinden kaldıracak kadar da aciz
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle annelik içgüdüsel olarak yüklenir ama babalık sonradan öğreniliyor ikincisi düşüncesiz biri olduğu konusuna gelince sevgililik veya nişan sürecinde hiç anlayamadın mı?
Son olarak çocuğu ona bırakıp kişisel bakımlarını yapmalısın çünkü anladığım kadarıyla soğuma olmuş bu şekilde devam ederse boşanma olur demedi deme 👍
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgiliyken aklınız hep başka şeylerde olunca kişilerin gerçek karakterlerini ortaya koyan ipuçlarını umursamiyorsunuz.
İşte bu yüzden siz kadınlar başınıza gelen bu tarz şeyleri hakediyorsunuz.02 Yorumla
Soran1 yılParrdooonnn da siz insanların yaşantısını bilemeden nasıl böyle yorumlar yapabiliyorsunuz çok yazık çok sizin gibi zihniyetlere
1 yılBu adam çalışmıyor mu?
Bakacağın bir bebek onu da adamdan bekliyorsun, üç çocuğa bakıp üzerine dünya kadar ev işi yapan kadınlar bilirim.
07 Yorumla- 1 yıl
Kes sesini bu zihniyetle evlenmeye kalkma cahil o. cocugu
- 1 yıl
Dostum sende de koca olmaz yanlış anlamada senin de fikrini s.
- 1 yıl
Küfürlerinizi kat kat size ve ailenize iade ediyorum sgidin buradan
- 1 yıl
Sen s…. g……
- 1 yıl
@Yokkiiiii54 Tamam hadi sg yazma daha benim fikrim ske ske kabulleneceksin ister katıl ister katılma
- 1 yıl
Valla senin seviyene inemem senij gibi yonutulmamistan daha fazlasını beklemem zaten
- 1 yıl
@Emreaydın35 Tamam sen de sg başka yerde yala
1 yılEvlenince bekar hayatı yaşamaya devam eden bir erkek daha görüyorum. Bırak evi b*k götürsün, yemek ve temizlikle uğraşma. Anlaşılan bu arkadaş sözden anlamıyor. Belki böyle böyle yola gelir.
03 Yorumla- 1 yıl
Bu arkadaşın dediğini yapma henüz cahil. Mahkemede kusur diye hepsini önüne atarlar. Sorumluluğunu her zaman yerine getir. Eğer eşinden memnun değilsen kesinlikle sonlandır. Yakışanı budur
Soran1 yıl@HeavyRain77 ya abi sen ne diyorsun canım saçma yorumların altına alkış emojisi atmışsın adam sorumluluklarını yerine getirmeyince nişey uok kadın getirmeyince olmaz öyle
- 1 yıl
Ne yaşadıysan fazlasını yaşadım.
Yapay Zeka Cevapladı
Anaaa, çok zor bir durum, sen haklısın valla! 😔 Yeni doğum yapmışsın, küçük bir bebekle ilgileniyorsun, üstüne yalnız gibi hissediyorsun. Eşin gerçekten düşüncesiz davranıyor, bunu konuşmanız lazım ama konuşurken suçlayıcı değil de daha duygularını ön plana çıkararak anlatmaya çalış. "Beni sevmiyor musun ya?" değil de "Bu yükü yalnız taşıyorum gibi hissediyorum" gibi bir dil belki daha etkili olur. Ama ya sana destek olur ya da net biçimde bu konuları çözmeniz için birlikte karar alırsınız. Seni yalnız bırakmamalı, bu çok belli! 😞 Sakin kal, ama sessiz de kalma. Harekete geç! 🌸
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
1 yılEvliliğinizin ilk döneminde çok ilgiliydi dimi seninle
ve tabi sonra gerçek yüzünün gösterdi maalesef
sabırlı ol ama spor yapmasını anlayamadım
kimin için yapıyor sporu bu sonuçta evli barklı çocuk sahibi bir birey düşünmesi gerekir seni ve çocuğunu azıcık empati yapsın otur konuş onunla ve eğer konuştuğun halde bile değişmiyorsa işte o zaman evde hiç bir işe bakma biraz o da yardımcı olsun sana ve halinden anlasın28 Yorumla- 1 yıl
Kendisi için yapar insan sporu mal
- 1 yıl
@_RuleMaker_ sporu kendin için yaparsın anlarım ama adam sporu kendisi içinmi yapıyor gözlük takta soruyu iyi oku 5te spora gidiyor 9...10 gibi eve dönüyor demiş soran. Ö. küz oğlu ö. küz 5 saat spormu olur özürlümüsün lan got lalesi
- 1 yıl
@Buket_ben kes mnakoduğumun ooosu
- 1 yıl
@_RuleMaker_ Kadınlara karşı saygılı ol senin gibi pis, liklerle aynı havayı soluduğum için utanıyorum terbiyesiz adammısın sende be
- 1 yıl
@Scarlett_smit Zktir git şuradan önce o saygılı olmayı bilecek
- 1 yıl
@_RuleMaker_ Ahlak yoksunu edepsiz ağzını topla deyyus
- 1 yıl
@BuralarınGuzeli deyyus babandır ahlaksız oopu
- 1 yıl
Ya arkadaşlar bırakın tartışmayı kendini bilen zaten hakaret ya da küfretmez kimseye bir şey anlatmanıza gerek yok milletçe yerimizi ve haddimizi bilmemiz gerekir insanca yaşamak bu değil birbirinizi kırmayın lütfen ama
s 1 yılEvlilikten emin olmadan çocuk yapmamak lazım maalesef. Ama ne olacağı da belli olmuyor. Arkadaşımın eşi 3 yıl çocuk diye yalvardı, çocuk oldu aynı eşin gibi oldu adam. Çocuk olunca kadın yoruluyor haliyle, biraz söylense adamlar bunalıyor. Sanki çocuk sadece annenin. Sen al çocuğunu çık dışarı iki tur at, ev işi de yapma. Yeneğini erkenden ye madem 10 da geliyor. Bırak o yokmuş gibi davran
21 Yorumla- 1 yıl
Çocuk olunca niye öyle oluyorlar ki
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAklı başında bin kadın oturup eş olacak bir erkekten, bir evlilikten ne beklenir, ne istenir diye bir liste yapsalar ve yüz madde belirleseler ben bu yüz maddenin en az 95 i ni karşılarım.
Buna rağmen maalesef bekar bir ömür sürüyorum, bir çok kadın sadece boya, posa, kasa ve yaşa bakarak (4 madde) bir ömür geçireceğiniz insanın diğer 96 özelliğine dikkat etmeyerek hayatınızın içine ediyorsunuz.
12 Yorumla- 1 yıl
Doğru
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim, siz buna dikkat edin doğru bulduysanız. Karakter, vicdan önemlidir her insanda.
Allah sabır versin. İnsanın iç yüzü evlendiğinde ortaya çıkıyor. Hatta çoğu zaman öncesinde de ortaya çıkıyor ama göremiyorsun. Çocuk öncesinde de böyle miydi? Senin mutsuz olduğun bir evde ne çocuğun ne de erkeğin mutlu olması çok zor
10 Yorumla
1 yılAbla seni sevmiyordur, başkaları vardır hayatında. 4 aylık bebesi olan biri onu görmek için sabirsizlanir , spora sadece spor yapmak için gittiğini sanmıyorum onun
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBulup bunama sendromu. Dört aylık bebekle ne gezmesine çıkacaksın? Hem çalışmıyor hem gezip para yiyecek. Hem ev işi de yapmayacak. Siz kızlar sadece vajinanız var diye bu kadar keyfi hayatı kendinize nasıl layık görüyorsunuz?
124 Yorumla
Soran1 yılAllah senin gibi kör cahillerle kimseyi karşılaştırmasın
Cevap sahibi1 yılCahil olmasan kariyer sahibi olurdun. Kocanın parasına göz dikmezdin. Hizmetçi olmaktan başka ne vasfın var ki?
- 1 yıl
4 aylık bebeği olan kadın nasıl çalışacak? Tüm gün evde bebekle ilgilen ev işi yap yemek yap adam dışarda takılsın.. size keyifli hayatı olduğunu düşündüren ne? Kadın çalışmıyor diye ev tıkılıp hizmetçi gibi mi yaşayacak? Bu kafayla evlenip kimsenin hayatını yakmazsınız umarım
Cevap sahibi1 yıl@Ayabasanmaymun Yapmam, merak etme. O zaman evlenmesin. Ev işi yok, çalışma yok, tatil var, yemek var, araba var. Böyle yürümez evlilikler. siz dizi film izlemeye devam edin.
- 1 yıl
Kadının 4 aylık bebeği var kardeşim hangi kısmı anlamadın? Ev işi yapmıyorum mu demiş? Kadın düşmanlığınız cidden aştı
Cevap sahibi1 yıl@Ayabasanmaymun Bebeği yapmadan önce de çalışmıyormuş. Bebebkle dışarı çıkan evde her işi de yapabilir.
- 1 yıl
Parası olmayan erkek tribi noldu bakan mı yok ne bu hadsizlik? Kadının çocuğun sorumluluğunu alamayaksınız evlenmeyeceksiniz. Herkes calısmak zorunda değil ayrıca kadın çalışsa çocuğa kim bakacak? Her şeyden önce karşında bi insan var terbiyesizlik yapmanın alemi yok? Kim veriyor açıktan bu kadar terbiyesizlik yapma hakkını
Cevap sahibi1 yıl@Yokkiiiii54 Senin gibi pasaklılara vajinası var diye eğilmeyen dik duran erkek. Doğurduğun çocuğun sorumluluğunu sen al, ben niye alayım. Sen ne işe yarıyorsun? Asalak gibi yaşamaya mı geldin dünyaya?
- 1 yıl
Çocuğu tek başına mı yapmış? Şu sitede binbir çeşit insan gördüm senin gibisini görmedim, dalga geçiyorsun sanırım.
Cevap sahibi1 yıl@Ayabasanmaymun Tek başına yapmadıysa sıkıntılara ortak katlanacak. Hem çalışmayacaksın, hem evde bir çocuğa bakmaktan şikayet edeceksin, hem gezdirileceksin, hem eğlendirileceksin. Nerede öyle asalak gibi yaşam sürmek? Ağlarken kadının duş almaya zamanı yok ama her hafta yemeğe götürsen zamanı çok. İki yüzlü olmaya gerek yok.
- 1 yıl
Ee çocukla ilgilenmekten zamanı yok. Çocukla yemeğe giderken de ilgilenecek çocuğu evde mi bırakacak
Cevap sahibi1 yıl@Ayabasanmaymun Ama restauranta kocasının kazandığı paraları harcarken vakti var. Aynı anda bu karda kışta sokağa çıkabiliyorsan duş yapmaya vaktim yok diye ağlamayacaksın. Seks yapıp çocuk doğurup ilk kez siz baktınız çocuklara. Sizden öncesi yok. Bu kafayla iki sene sonra boşanır, 5.000 TL nafaka ile aile evine sığınırsınız.
- 1 yıl
Ben evliyim çalışıyorum, eşimden 200 tl bile almamışımdır, bu kulvarda değilim. Ama sen de bu kafayla evlenme. Hayatını birleştirdiğin çocuğunu doğuran kadını koca parası yiyen, evde hizmetçisi olarak gören biriyken yazık o kıza.
- 1 yıl
Ayrıca senin gibi biriyle hayatı paylaşmaktansa birçok kişi 5000 tl ile aile evini seçer🙃
Cevap sahibi1 yıl@Ayabasanmaymun Eminim sen bile o kızdan daha çok ev işi yapmana rağmen bu kadar darlamıyorsundur kocanı. Lise terk vasıfsız bir kadın yerini bilecek. Sen çalışma tarafında hayatı paylaşmışsın, diğer beklentiler içinde olman normal. Bebeğin altını değiştiren baba o kızın anlattığı gibi sorumsuz değildir. Yapıyordur yine bir şeyler.
Cevap sahibi1 yıl@Ayabasanmaymun 5.000 TL vereyim benden uzak olun:)
- 1 yıl
Ben zaten görüşlerinin bir kısmına katılıyorum ancak tavrın çok sert. Yazıklarını okursan tepki alma sebebini anlayacaksın
Cevap sahibi1 yıl@Ayabasanmaymun arkadaşım bunlara yüz verdikçe astar isterler. Sen gider çalışır gelirsin, akşam evde yemek temizlik yaparsın, bunlar hizmetçi tutar, kocasının azarlanıp, hor görüldüğü yerde çalışarak kazandığı parayı senden daha rahat harcar. Benim derdim hoş görünmek olsa aşağıdakiler gibi kocayı kötüler kızı DM ye dertleşmeye çağırırdım.
- 1 yıl
Onları niyeti apayrı zaten😅
Cevap sahibi1 yıl@Ayabasanmaymun birbirimizi kırmadan konuyu kapatalım, bir çok konuda hemfikir gibiyiz aslında.
- 1 yıl
Evet, hayırlı günler diliyorum
Cevap sahibi1 yıl@Ayabasanmaymun hayırlı günler.
Soran1 yıl@Yokkiiiii54 ooff helal be
Soran1 yılPardon sen benim evlenmeden önce çalışmadığımı nereden biliyorsun acaba yazık kafana umarım hiç bir zaman evlenmezsin çünkü düşünce tarzın hiç normal değil
1 yılAynı durumdayım ikinci çocuktan sonra daha fazla pişman oldum keşke ilk çocukla boşansaydım diye
40 YorumlaAnnesinin oğlan çocuğu diye prens gibi büyüttüğü bir erkek müsfettesi, evlenip böyle kadınların başını yakıyorlar işte.. çok zor
21 Yorumla- 1 yıl
Haklı
1 yılbiraz sorumsuzluk var biraz değil fazlasıyla var belliki asıl önemli olan çocuktan snra yardım etmek çünkü kadının ruh hali kötüleşir bunalrı sıkılır işin zor biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenmeseydinn..
Evlenmeden önce koca koca die Bi tarafınızı yirtiyorsunuz evlenince de nankörlük ediyorsun
Bosan o zaman
214 Yorumla- 1 yıl
👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Soran1 yılNe kadar saygısız bağnazsın ya nereden biliyorsun benim koca koca diue tuturduğumu senin gibi kadınlar diğer kadınları ipe götürür çok yazık kafana
Cevap sahibi1 yılİp ne ki
Ne kadar kötü düşüncelisin
Yukarıda aglamissin zir zir
Tavsiye verdim ki burası sosyal platform herkes düşüncesini yazabilir
Ayrıca aşırı cirkefsin!!
insanlara bağnaz diyeceğine koca verinnnn die ağlayan sonra da insanlara saldıran kişilere bağnaz de
Yani kendine
- 1 yıl
😀alkış😄😅
Cevap sahibi1 yıl@HeavyRain77 adam disarda calisiyor bu da evde annelik yapmaktan aciz.
Hazır yiyici. nankor insan tipi hiç sevmem
Biz de çalışıp evin ekonomisine destek olalım
Tek başımıza sanayiye gidelim
Yakıt alalım
Fatura ödeyelim
Ama şöyle nankör olmadığımız için kaybediyoruz ben sana diyim
- 1 yıl
Benim alkış yapma sebebim bu arkadaş bana saçma sapan yorumlara alkış yapma yazmış trollüyorum yoksa kim naparsa yapsın umrumda değil. Şikayet edeceğine şikayetçi olduğu şeyi değiştiremeyen buradan ağlayan bir ağlak sadece
Cevap sahibi1 yıl@HeavyRain77 benim de umurumda değil
- 1 yıl
Benim başımda aynı vardı bunun gibi çok şükür kurtuldum yeniden doğmuş gibiyim 🇲🇰
- 1 yıl
Bi yemek yapıyodu zeytin yağın içinde nohutlar boğuluyodu
Cevap sahibi1 yıl@HeavyRain77 ben bekarım hiç evlenmedim ama babamın erkek çocuğundan farkım yok
Sen de iyi yapmışsın kurtularak
Çekilmez bu tipler
Kıymet bilmez baksana zeytinyağı pahalı bi şey onu bile düşünmeden devirmiş yemeğe
Kocam ne kadar kazaniyor beni calistirmiyor die düşünmemiş hiç
Bu erkekler çok saf
Ben olsam eğilimli kariyerli kiz ararım
Ha o dengim değilse dindar birini bulurum. ama sen de haklısın şimdiki kadınlar evlenmeden önce iç yüzünü asla göstermiyor evlendikten sonra da adam bakiyor ici de kötü bırakıyor- 1 yıl
Benim ne yaşadığımı bi Allâh biliyor bir ben zeytin yağının pahalı olması hiç sorun değil insan olsunlar yağ çok
Cevap sahibi1 yıl@HeavyRain77 mevzu zeytin yağı degil zaten
- 1 yıl
Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın dicem de öyle bişey yok. Ya insanları çok iyi tanımaya çalışacaksın ya da en sonunda yorulup boş vereceksin. Manavdan karpuz alır gibi şimdi ne çıkacağı süpriz
Cevap sahibi1 yıl@HeavyRain77 amin
1 yıliyi ki evlenmemişim bir de böyle kedi gelse başıma düşünsene yavrum ile beni ihmal edicek boşarım :)
00 Yorumla
1 yılİnsan bu, kavun değil ki koklayıp seçesin... Sen bir odunu seçmişsin, şimdi çiçek vermiyor diye isyan ediyorsun. Odun odundur, boşuna sulama...
00 Yorumla
1 yılSiz evli değilsiniz.
Sen hizmetçisin.
Olay bundan ibaret.10 YorumlaCok korkuyorum su durumu yasamaktan allah sabir versin ya
13 Yorumla- 1 yıl
Sen niye korkuyorsun
- 1 yıl
@1adam1sensiz evlendigim adan boyle cikar diye
- 1 yıl
Doğru kararı verirsen çıkmaz neden çıksın yeter ki yoğun sevgiden kör olma
Kendine ve kendi keyfine vakit ayırıp eşine çocuğuna ayıramıyorsa yolu yol değildir.
00 Yorumla
1 yılSenin işin cidden Zor Allah kolaylık versin 🤗
00 YorumlaBosanman zor olabilir ama onunla konusmayi denemelisin
00 YorumlaAbim geçmiş olsun
Evlenmeden önce beynini kullanmazsan bu olur00 YorumlaZzor bir durum ama üstesinden gelirsin bence gelmelisin de
00 Yorumla
1 yıloha pes ama bunu hiç mi tanımadın nasıl evlendin
00 YorumlaSenin için çok üzüldüm yani bir insan ailesine neden önemsemez başka sebepler olabilirmi.
00 YorumlaSana neden destek olmuyo birak destegi ilgisiz olmuş duzelmezse işin var bununla
00 Yorumla
1 yılBen bilmemne burcuyum evlenılecek en ıyı burç nedır diyenler anlık :)
00 Yorumla
1 yılEvli biri olarak eşinin sorumsuzluğu nasıl hayran kaldım. Babalığı sadece nüfus cüzdanında yaşiyor
00 YorumlaElinde olan bu beğenmediğin bir hayat ise boşanabilirsin
00 YorumlaÇok vurdum duymaz bir insanmış onla konuşmalısın böyle hayat geçmez bide çocuğunuz var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen bu dediklerinin tam tersini yapıyorum yinede eşime yaranamıyorum :)
14 Yorumla
Soran1 yılKeşke herkes hakkettiğine düşse
Cevap sahibi1 yılİki kızım var daha küçücükler banyolarına kadar yaptırırım düşün :) ama atıyorum haftada bir gün okeye gitsem der ki hiç yardımcı olmuyorsun hiç benimle ilgilenmiyorsun :)
Soran1 yılBen böyle kadınları da anlamıyorum ben orantılı zaman ayırsın istiyorum kendisine hiç zaman ayırmasın demiyorum sporuna da gitsin arkadaşlarıyla okeyde oynasın ama bize de vakit ayırsın benim meselem bu benim eşim bunu yapmıyor
Cevap sahibi1 yılDiyorumya ortantılıda yapsam nankörlük sevmiyorum yaş kaç hangi şehirdesin sen
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAh güzel çocuğum, o eş değil ki eve hizmetçi almış…
20 YorumlaTürk aile yapısında büyüyen erkeklerde maalesef bu çok fazla var. Yok erkek mutfağa yakışmaz, bebeğe kadın bakar , temizliği kadın yapar. Bence eşinle konuş rahatsız olduğunu güzel bir dille anlat zorlandığını söyle yardımcı olmasını iste.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılyorumdaki bazı erkekler midemi bulandirdi🤮🤮🤮🤮🤮
01 Yorumla
Soran1 yılBenimde hepsi umarım bin beterini yaşar
Gizli Üye(25-29)1 yılO adam evlenmeden öncede öyle birisiydi. Sen sadece öyle kabul ettin ve evlendin. şimdi neden, degişsin istiyorsun tuafsın.
00 Yorumla
1 yılİşte kadın erkek eşit değil derken bunu anlatmaya çalışıyoruz kadın anne, fedakar daha neler neler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFazla sürmez aldatırsın ileri tarihte boşanırsınjz. Olan o yavruya olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen karısı mısın o adamın yoksa hizmetlisi mi? Bu ne ya?
00 Yorumla
1 yılDuş alamıyor isen sana yaklaşmıyorda. Abi anlamıyorum bu çocuğu tek sen mi yaptın? anlamıyorum abi.
00 Yorumlaİşin zor ama böyle olmaz aileni çağır bira sizde kalsın sevgili şken nasıldı
07 Yorumla
Soran1 yılBen seni soğutmak istemem ama evlilik zor iş valla hani bir şeyleri sürekli tek taraftan beklemek olmuyor ben çalışıyorum diye bebeğinle aynı odada uyumamak ne demek ya düşünsene eşin senin için işini bırakıyor ailesini bırakıyor seninle başka bir şehre geliyor ama sen onu haftalarca evden çıkarmıyorsun eşinin bilmediği etmediği bir yer
1 yılUzaklaş o adamdan toksik bir insan en azından mental olarak kaç sana bu zamanda destek olmuyorsa ne zaman olcak?
00 Yorumla
1 yılbence boşan ya da aldat sonu bu olacak çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAyrı yatmak çok yanlış ne olursa olsun ki 4 aylık bebek o kadar sık ağlamaz bnce bahane üretiyor ya aldatıyor ya da soğumuş senden yanina yanaşıyomu peki
00 Yorumla
1 yılEvlilik güzel mi sence
04 Yorumla
Soran1 yılHayatımda verdiğim en yanlış karardı
- 1 yıl
Dertleşmek ister misin iyi gelir
Soran1 yılİnsan o kadar yoruluyor ki derdini anlatmak bile yorucu geliyor inan
- 1 yıl
Gel ben dinlerim seni iyice
Çocuktan sonra mı böyle oldu
02 Yorumla
Soran1 yılBaşlarda haftada bir yemeğe götürürdü beni şimdi yok sadece kendisi ile ilgileniyor
1 yılÖyle adamları bulup nasıl evleniyorsunuz acaba
02 Yorumla
Soran1 yılİnsan bilemiyor
- 1 yıl
Haklısın ama hiç mi bunun konusu geçmedi hani çocuğun olunca ne yaparsın falan diye
1 yılSeverek mi evlendiniz görücü usulü mu
00 YorumlaBilafvardır yemeyenin malını yerler sonra çok arar
00 Yorumla
1 yılEe, bu işler böyle olm.
00 YorumlaÇok üzüldüm ne yapmayı düşünüyorsun peki
00 Yorumla
1 yılböyle adam olmadık diye değerimizi bilmediler.
00 Yorumla
1 yılİlgisizlik çok kötü olmalı
00 Yorumla
1 yılTamam kocana söyle akıllı olsun gelmeyelim oraya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAbla bunu keşke çocuk olmadan farketseydin ua
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiraz mesafeli yaklaş
02 Yorumla
Soran1 yılYaklaşıyorum sonra bana memnuniyetsiz suratın asık hep diyor
Cevap sahibi1 yılSende yok öyle bir şey
Ne alakası var de