Eşimin evliliğin ne olduğunu vs anlayamadığını hala evliliğe alışamadığını görüyorum. Fikir ayrılıklarımız olduğunda kırılacağımı bile bile kendi dediğini yapar. Beni üzdüğünde özür dilemez ya izler telefonla oynar. Çok yoruldum artık.
Sorunumuz olduğunda konuşmamak için beni görmezden gelir yok sayar vs. Sorunumuz olduğunda çözelim isterim eşim konuşmamak halının altına süpürmek ister. Beni üzdüğü konuları önemsemez. Çabalamaz çok yoruldum artık. Ağlamaktan bile bıktım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
boşanın direk.
Böyle insanlar nedem evlenir anlamıyorum yazık ediyorşar karşısındakilere
Önceden böyle değildi. En çokta ona üzülüyorum. Benim üzülmem bile umrunda değil. Ama iyiyken iyiyiz.
Yazarmısın bana
Halının altına sürpürmeyin küf yapar
Kocam inatla böyle yapıyor ben üzülmeme rağmen. Bide süpürdükçe aynı sorunu 4 kere yaşıyoruz mesela
Valla halının altına süpürmek yerine bi robotlu süpürge falan alın sizin için diyorum bu kadar üşengeç olmayın küf yapar
Kaç yaş var aranızda
Aynı yaştayız
Erkekler biraz daha çocuk ruhludur ama anladığım kadarıyla 40 yaş civarısınız değil mi
Konuscan başka çaresi yok
Konuşamıyorum sorun olunca dinlemiyor etmiyor
Sende onu dinleme ozaman ya da kural köy eve gelince teli almasın eline
Dinlemeyince kendi halinde takılmaya başlıyor. Ne yapsam işe yaramadı. Bağırdım sustum konuştum trip attım aynalama yaptım
Evlilik adamı değilmiş
Sürün iyi olmuş mustak size ohh
Arladaşça dinlemek isterim seni
Yaşlar kaç-kaç