Eski sevgilim, aslında sevgiliden öteydi 17 yaşımda sevdim onu. Birbirimizi çok seviyorduk yaklaşık 9 yıl beraberliğimiz oldu ama aşırı kıskançlık krizleri kavga sürekli böyle devam eden ilişkiydi sevgiden aşktan aramızda çok büyük öfkeler oluyordu ama günün sonunda beraberdik ve hiç bırakmadık birbirimizi. O çok ailesine düşkündü. Annesi ablası birer yılan adeta ben hiç sevmezdim oda hep annem ablam derdi en son yine onlardan sebep kavga ettik ayrıldık nişan yapacaktık 1 ay içerisinde. çok geçmeden bir kız yazmış ona ailesinin de onayladığı bir kız ve bu kızla evlendi.
Ben ilk duyduğumda inanamadım ama kabullendim rahatsız etmedim bu süre zarfında bana çok açık kapı bıraktı fakat allah bir türlü izin vermedi sonuç olarak gitti. Ben hiç unutmadım onu, evinide karşı binamdan tutmuş kızın tanıdığıymış. Kız hiç güzel değil hatta ilk başta bem bu kızla evlenmem çok çirkin demiş bende etrafımda çok beğenilen biriyimdir. Attan inip eşeğe binmiş diyorlar ama önemli değil sonuç olarak artık onun kocası. Hep gözümün önünde ve kendisi yengemin kardeşi. Onunda hala beni düşündüğünü hissediyorum akrabalarımda şarkılarla paylaşım yaptığını söylüyor.
Başkası olmadı benim hayatımda hiç, hislerim beğeniyi geçmedi hala onu seviyorum ama kendimden utanıyorum evli birini sevmek istemiyorum.. hislerim ilk günkü gibi oda beni görünce eli ayağı dolanıyor. Ne yapmayalım beni unutmuş mudur?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer