Sizce gerçekten seven biri aldatır mı?
Seven aldatır mı ya saçmalama
Aldatır beşer şaşar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce gerçekten seven biri aldatır mı?
Seven aldatmaz demiş birçok kişi evet belki de böyle olması gerekiyor seven insan sevdiği insanı hiçbir şekilde aldatmaması ve dürüst olması gerekiyor ama ben bunun böyle olduğunu düşünmüyorum, o zaman seven insanlar birbirini aldatmıyorsa neden bir ömür boyu beraber olan insanlar ya da başlarda sevgisi aşkı için emek harcayan insanlar daha sonra bambaşka tavırlara girip hayatındaki kadını ya da adamı aldatma içgüdüsüyle hareket ediyor.
Bakın aldatmak adaletsiz ve karaktersizce bir şeydir ihanet etmek bir sevgiye bir aşka en büyük kötülüktür bunu hepimiz kabul edebiliriz, ancak bazen aldatmanın veya aldatılmanın altında yatan sebepleri de iyi öğrenmek ve analiz etmek gerektiğini düşünüyorum.
Birçok insan genel olarak aldatmanın ya da aldatılmanın sebebini kendinde aramıyor mesela kadına ya da adama gerek ilgi göstermiyorsanız ona sevginizi tam anlamıyla vermiyorsanız belli bir zaman sonra onda bir ilgi azalması varsa ilgi gösteren başkası olduğu zaman duyguları ona kayabilir bazen aldatan ya da aldatılan da suçu kendinde araması gerekir her şey sevgiye bağlamak doğru değil, mesela kadın ilişkisinde değer görmüyorsa karşısındaki erkek onu aşağılıyorsa ona değer vermiyorsa hayatını devamlı kısıtlıyorsa onunla görüşmeyeceksin onu yapmayacaksın diyorsan onun duygularını veya fikirlerini önem vermiyorsa belli bir zaman sonra bu kadın o ilişkiden sıkılmaya başlayacaktır aynı şey erkek için de geçerlidir ve kendisini anlayan kendisine değer veren ince duygularına ve ruhuna dokunan birisini bulduğu zaman ilk yapacağı iş ona yönelmek olacaktır yani hep aldatan suçlu buluyoruz da aldatılanın da yaptığı tavırlar önemlidir.
Hayır gerçekten seven birisi aldatmaz.. çünkü seven insan sevdiği insana her zaman değer verir eğer değer vermiyorsa zaten ayrılması lazım.. ama bazıları karaktersiz olduğu için ayrılmak varken ya da sorunları konuşarak çözmek varken aldatmak gibi karaktersizce ve insanlık dışı bir şey yapıyorlar.. zaten insan sevdiği kişiyi üzmek dahi istemez.. nasıl aldatsın.. benim eşim ya da sevgilim olsa onun için her şeyi yapardım sırf o mutlu olsun diye.. ama onu üzmezdim..
Aldatmanın emin ol sevgiyle alakası yok.
Aldatma saygıyla alakalı. Ve bu saygı sadece partnere değil, kendine de saygılı olursan aldatmazsın.
Aldatma sadece duygusal ilişkilerde değil, arkadaşlık ve iş ilişkilerinde de çok karşılaşılan bir durum. İnsan arkadaşına saygı duymuyorsa onuda aldatabilir ya da iş yerine sadakatını kırabilir.
Seven kişi başkasına bakmanın doğru olmadığını bilir, başkasına bakmaz bile. Sevdiği halde aldattığını söyleyen insanlar var mesela. Bir anlık şeyle aldattıklarını, hata yaptıklarını söylüyorlar ama aldatmak hata değil, tercihtir ve yanlışlıkla bir anlık yapılan bir şey değildir. Çoğu karaktersiz insana yasak şeyleri yaşamak, aldatmak ilgi çekici geliyor
Cevap
24Cevap
Seven aldatmaz bırak yan gözle bile bakmaz
Belki bi anlık zayıflığına geldi, gelmemesi gerekir de hadi diyelim geldi, sevip sevmemesi neyi değiştirir ki o saatten sonra? Affetsen oo affedebiliyomuş diye düşünecek. Bir daha aynı şeyi yapmaktan nasıl alakoycaksın onu? Sürekli içinde bi şüphe, paranoyak olmanın kıyısında gezeceksin ve hem kendine hem ona hayatı dar edeceksin sonunda da çok büyük olasılıkla ayrılacaksınız. Büyük konuşmak istemem ama aldatan affedilmez. Sevip sevmemesi önemli değil
Senaryoya göre değişir. Uzun süre birlikte olmadılarsa geçmiş olsun canım o noktada sevgi mevgi palavra olur, zevk uğruna başka birileriyle kaçak et keser.
Sevdiğin kişiyi aldatabilirsin fakat kaybetmekten korktuğun ve bu konuda zerre toleransı olmayan birisini aldatmazsın veya yeltenmezsin
Seviyorsa gözü başka bir şey görmüyordur. Aldatır diyenlerin birini gerçekten sevdiğini düşünmüyorum.
Aldatmaz
Ama uyumlu esler farkli heyecanlar yaayabilirler
Gerçekten seven biri boş ver aldatmayı, saçının telinin atomuna bile kıyamaz
Seven insanın başkasını gözü görmüyor bile arkadaşlar
Bilemedim şimdi bence herkeste aldatma potansiyeli var ya
Seven insan aldatır.
Seven adam ayrılamadığı için aldatmıştır sevmese ayrılırdı. Net.
Herzaman bi tat almak ister illaki aldatır aldatmam diyen gözle zina eder gene aldatır 😂
Gerçekten ama içten seviyosa aldatmak için bı sebebi bile olsa yüreği buna izin vermez asla
Hayır seven insan aldatmaz asla
Aldatmaz ama ayrılır. Olması gereken o dur.
Sevgisi devam ettiği sürece aldatmaz
Sevgi gerçekse yapmaz.
Aldatmaz aklı sendeyken
Seven aldatır mı ya saçmalama
Saçmalama seven aldatmaz
Hayır bu soru sorulmamalı bile
Aldatır, zaten çok aldatıldım.
Aldatır
Evet tabi
Asla
Mümkünatı yok
Aldatır
asla aldatmaz
İnsanoğlu bu ne yapacağı hiç belli olmaz.
Aldatır
Aldatır
Hayır
Tabiki de
Aldatır beşer şaşar
aldatmaz
Olabilir
Aldatır.
Aldatmaz
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?