Eski sevgilim beni çok sevdiğini söyleyip eski sevgilisiyle aldattı beni aylarca peşimden geldi seven insan nasıl aldatabilir ki? 7 ay kadar peşimde dolandı kabul etmedim en son seni istemiyorum yazma bana sakın deyip her taraftan engelledi önceden engelleyip açmıştı 4 gün oldu yazmadı sizce o da olmayacağını anladı mı? Engelleme sebebi nedir ki ben yazmıyorum ona zaten?
AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Lütfen, ona yazma. Sormuşsun ama cevabı zaten kendin biliyorsun. Seni yara bandı olarak kullanmış ve sevmemiş. At gibi giden i*t gibi geri gelir demişler ama unutma o i*ti eve tekrar alırsan döner dolaşır yine senin bacağını ısırır. Ve lütfen ne anlamda ya da ne şekilde olursa olsun aldatılmayı affetme ne sevgilide ne arkadaşta ne de ailede.
Şimdi sevgilin seni aldattı güzel
Sende 7 aydır peşinden koşturuyon
Kabul etmiyon
Tabi peşinden koşmasi hoşuna da gidiyor
En son çocuk artık çok yoruldu
Yanlış kişinin peşinden koşmaktan engel attı
4 gündür yazmıyor
Sende pişman oldun neden yazmıyor
Neden engel attiki diye
Zaten istemiyordun bitirmisdin şimdi bu neyin sorusu?
Haklısınız amacım sadece onu pişman etmek bütün erkek arkadaşlarıma kıskançlık tan küfürler edip hakaretler etti ondan
Yani sevgilini geçelim konuyu sana getirelim. çünkü kafana taktiğin konu anormal sevgilin seni aldaticak eski sevgilisine dönecek ve seni engelleyecek. senin yapman gereken bu konuyu kapatmak ve elhamdülillah diyip yoluna bakman. üstüne bir çizik atacaksın. adam sana her pisliği yapmış sen tutup engellenmesini kafana takiyosn.
Gerçekten sevse aldatmazdı ayrıca senin yazmamasına ve engellemesine takıman da ayrı bi sinir bozucu.. o seni aldatmış hiçe saymış ona rağmen sen yazmadığı için üzülüyor ve neden diye sorabiliyorsun ya şaşıyorum yani
Manita yapmıştır ve insan sevdiğini aldatmaz zaten
İletişim yollarının tamamını mezara kadar kalıcı olarak kapatmadığınız taktirde hayatınıza devam etmenizin her zaman önüne geçecektir.
Aldatmaz, bi başkası aklının ucundan bile geçmez geçemez. Seven insan sadece onu düşünür, sadece onu düşünürken başkasina nasıl bakabilir?
İnsan sevdiğini sevmediğini değil... İnsan aldatmaz... İnsan hani merhamet vijdan sahibi hani insan kalp taşıyan...
Söylediği için mi çok sevdiğini biliyorsun
Ne kolay dimi çok sevdiğini söyleyip inanıyorsunuz ne yaptı senin neler yaptı göstermesi lazım elini taşın altına koydu mu dile pek inanmayın çoğu yalandır
Aman salla geç baktı karsilik alamayacak başka kızlara sana yaptığının aynısını yapmişti
Tekrar başkasını bulup bırakmıştır seni, sevgi değilmiş yokluktaki takıntıymış demek ki
Duruşunu bozma onu da düşünme, değmez baksana niye umursuyorsun? Çöpünü atınca dönüp çöp nereye gitti diye bakıyor musun?
İntikam almak istedim çünkü aldatıp beni arkadaşlarıma rezil etti ama sonra düşündüm ki en iyi cevap umursamaz olmam
Sevdiğinide sevmediğinide aldatmamalı söyler gidersin kimse kimseyi zorla tutmuyo
Birisi seni aldatıyorsa gözden çıkartmış demektir. Yani onun için devre dışısın artık.
tabi ki , oysa insan sevdiğini bile öldürür
Sevipte aldatan çok eşli cinsellik düşkünü sapıkların olduğu doğrudur.
Genelde öyle olur sevdiklerini veya birlikte oldukları kişileri aldatır insanlar sevmediği veya istemediği bir insanla birliktelik kurmayacağı için onu aldatamaz zaten
Sevginin cok farklı türleri var bana göre kalpten seven aldatmaz onun bahsettigi sevgi başkadır
Aldatma derken cinsel anlamdamı aldattı. ya da bir konu hakkında konuşmalarına mı aldatmamı diyorsunuz. Bazen İnsanlar eski sevgiliyle dost kalabilir. Seven adam aldatmamalı.
Evet aldatmamalı
Seven aldatmaz aldatmamalı demek ki seni sevmemiş eski sevgilisini unutmak için çıkmış
Orta yaş psikolojisi yaşıyor zor dönemin yardımcı oluyummu sana?
Sevmek yalan ya kimse kimseyi sevmiyor ama herkes herkesle samimi?
aynen öyle ama ben çok sadık kaldım sevmiştim gerçekten
Sevmeler yalan yaşın kaç senin? Ben en son 15 yaşında sevmenin yalan olduğunu anladım
31 yaşındayım inanmıştım bu sefer
:D inanma tecrüben olmadı mı daha önce sevgililk konusunda?
Oldu ama güvendim zamanla güveniyorsun
Ben mesela 15 yaşında en son çocukluk aşkına güvenmiştim 6 sene harap etti evlendik boşandık bile :) o günden sonra güven denen şeyi ayağımla ezdim?
Evet çok doğru haklısınız güvenilmemesi gerekenlere güvendiğimiz için mutsuzuz belki de. Peki bu yazmaz herhalde dimi bana 4 gün oldu önceden açıp kapatıyordu
Yazmaz boş ver? Takma sıkma canını hayatına bak gündelik hayatını en güzeliyle yaşamaya bak yazarsa da sen engelle :)
Haklısın teşekkürler artık bitti her şey
İncelediği yerden kopsun :) bitsin yansın İstanbul bu gece :)
:))
Bu şarkıyla veda etmiştik hahaha
Hmm anladım hayırlısı olsun
Aynen sen ne yapıyorsun
bir şey yaptığım yok
Kafanda bitirebildin mı?
İnsan cidden seviyorsa aldatmaz aldatan insan ve kıskanmayan insan sevmiyodur net
cicegim sadece sana enayi olma gozlerini ac diyorum sonrasinda ne yapacagini cok iyi biliyorsun sen
Bırak eski sevgilini ya. Her yerden engelle sürünsün köpek gibi. Biraz da o ağlasın.
elde ettmek istemis seni. tadina bakmis bitmis hevesi hepsi bu
Naz yapıyor sen nasıl ki onu aylarca süründürdün oda aynısını yapmaya çalışıyor ya da artık seni çepte görüyor
Seven insan aldatmaz
Kendi adıma konuşacak olursam aldatmam ben asla
Yeni birisini bul boş ver onu
hic cevap verme askim
Seven insan aldatmaz. İnanma sakın ona
aldatanlarin hepsi tam bi öküzdür bu arada
Tabi ki aldatmaz.
Aşk hep mantık kafasında düşün aşk pek bir şey ifade etmiyor bu çağda
tabiki aldatmaz, soru mu bu şimdi
Karaktersiz ise aldatır.
Ben aldattım ama sevmekle ilgisi yokki
Nasıl ilgisi yok
Sevmek başka şehvet aşka
Ne alakası var seven insan vazgeçmez
Vazgecmiyorki ötesinden faydalanıyor sadece
Üff saçmalık
Seni aldatanin peşinden gitmek bence biraz sacma
Ben gitmedim zaten 7 ay o peşimden geldi tehditler etti başka telefonlardan ulaştı her seferinde kavga ettik engelledim o engelledi felan sonra en son yine kavga ettik artık beni istemediğini hayatını yaşayacağını bana bir daha sakın yazma dedi bende sen asıl bana sakın yazma dedim engelledi benden önce her taraftan beni ne alaka engellemesi
Bitmiş gitmiş
Evet
İnanmıcan ama skyolar bile
Sence?
Aldatmaz
Aldatan kadın-erkek den olmaz
Pişman olmuştur ve iş işten geçtiğini anlamıştır.
Aldatmaz
İnsan sevmediğini de aldatmamalı. Söylwrsin ayrılırsın sonra ne yapacaksan yap
Onu unutmalısın
Nedense insan hep sevdiğini aldatiyir.
Seven insan aldatmaz.
Günü birlik seks aldatmak sayılmaz. 😇
Sence aldatır mı
Hayır tabi ki sorun bu da değil beni aldatıp peşimde dolaştı 7 ay boyunca küfür hakaret şantaj arkadaşlarıma tehdit etti bir sürü şeyler yaptı geri dönmem için seviyorum seni diye herşeyin üstüne yemin ediyordu sevmeseydi 7 ay peşimde olmazdı niye aldattın o zamn şerefsiz canm çok yandı :( ve ben suçluymuşum gibi arkadaşlarıma bulaştı felan sayfalarımın hepsine girdi resimlerimi sildi bir sürü şeyler en son o da inandı bence olmayacağımızı ve engelledi unutabilmek için beni ama ben onun bana yaptıklarını ödetmek istiyorum sence napayım veya bensizlik en iyi cezamıdır ona
Dur daha ne sahneler görüceksin bu fragman
Evet Allah’a havale ettim
Geçer üzülme
Geçer biliyorum niye her yerden engelledi peki kendine mi güvenemiyor yazarım diye çünkü 7 ay peşimde yazdı tehdit etti bir sürü şey yaptı dönmedim
Belki de korktuğu bir şey vardır
Ne gibi yani
Seni istemiyorum hayatımı yaşayacam sakın bana yazma bir daha dedi
Vardır bir derdi
Bilmiyorum veya olmayacağını anladı mı acaba? Görmek istemediği için tamamen engelledi sanırım
Görmek istemeyen engellemez. Sen görme diye engellemiştir.
Anladım veya yazmamam için ulaşmamam için veya merak ettirmek için kendini bende sen bana yazma bir daha sakın dedim
İyi demişsin kalsın öyle
Ve çok üstüme düşen aşırı kıskanç biriydi bence benim hayatımdaki değişiklikleri görmemek için ve eskisi gibi olamayacağımız için tamamen bitti bu sefer
Benim de öyle bitti
Nasıl bitti
hayır.
Aldatmaz
Asla.
Fazla naz aşık usandirir
Hayir
Hormonlarinin kurbani olabilir
yazıklar olsun..
? Anlamadım
aldarana dedim
?
al da ta na
YAZIKLAR OLSUNN
LANNNN
Evet yazıklar olsun ben sevmiştim aldatmakla karşılığını aldım
çok sevmek yasaklanmalı
Herkes tercihini yaptı o da belki şu an eski sevgilisinin yanındadır yazıklar olsun hakkımı helal etmiyorum
ona demiştim
belki
tam iyi idade edemedim
Umrumda değil
Nasıl anlayamadım dediğini
ne zmn nokta koydun
Seven insan aldatmaz du o da sevmedi sadece boşluğunu değerlendirmek içindi belki engellemiş birde sanki yazacam umrumda değil herkes tercihini yaptı vazgeçildi
ne zmn qyrılddınız
4 gün olacak tamamen konuşma biteli
puuhh
yapa yepyenisiniz
2024 - modell..
bizimkisi birazzz eskidendi
7 aydır peşimde aldattı beni kabul etmedim, niye engelledi. Her taraftan yazmıyordum ki zaten
yaz aman aeni daha adam eder
Yaz mı ne yazacam ya ne adam edecek kendisi adam olsun ilk önce sen ne diyorsun arkadaşım
Sizdemi aldatıldınız?
yazmaman en harika
tercihler her zaman iyi insanın
istenediği şekilde oluyor
Yazmayacam yazmam da herkes tercihini yaptı o da vazgeçti zaten her taraftan engelledi beni aldatırken vaz geçmişti zaten
kime kaçtı demiştin
Kaçtı derken o 7 ay geldi peşimden sonra bende kabul etmedim o da istemiyorum seni bana sakın yazma dedi bende ona dedim engelledi beni
başlamadan bitmiş
gibimi oldu
1 senelik ilişkimdi 7 ayda beni aldattı geri kalan aylar peşimden koştu ama kabul etmedim tehditler şantajlar küfürler etti dönmedim diye 3 gün öncede onları söyleyip her taraftan engelledi sence niye engelledi
bittik diyor
aklın onda mı
yaşlar nsldı
9 yaş farkımız vardı
az değilmişki
öp başına koy
sırtını dönnn
ilk başta soracagım soruyu
en sonda sordum
Benden 9 yaş büyüktü ve beni aldattı benden çirkindi en çok da zoruma giden şey aldatıp beni benim bütün sayfalarımı kıskançlıktan patlatıp erkek arkadaşlarıma küfürler edip tehditler etmesi bu benim canımı sıkıyor arkadaşlık uzaklaştı yeni tanışmaya başladığım insanlar uzaklaştı
Benim ondan bundan sebep intikam almak istiyorum canını acıtmak istiyorum nasıl yapacam bilmiyorum engellemişti beni onu deli gibi kıskandırmak istiyorum
tek intikamon onu s! qlememendir
kıçı yırtılır
Bulaşma diyorsun yan i
jeralde
gizlden çksana
Aldatmaz.
Sevmiyirmus demekki
Aldatmamalı