Seviyorum ama aldatıyorum diyenler tanıyorum çevremde.
(Sevgilim yok. Bence seven aldatmaz.. sizin düşüncelerinizi de merak ettim)
(Sevgilim yok. Bence seven aldatmaz.. sizin düşüncelerinizi de merak ettim)
Ya bazılarında o alışkanlık yani öyle yaşamış hayatını bir süre alışmış ona alışmış kudurmuştan beterdir diye boşa dememişler seviyordur olabilir ama alışkanlığındanda vazgeçemiyordur ha sırf zevk için hani keyfi olarak veya bunu bir ayrıcalık gibi görerek ne biliyim işte iki kızı idare ediyorum üçüyle beşiyle düşüp kaldıyorum diye bir vasıfmış gibi anlatanlar yapanlar puşşttur orası ayrı
Ben şuna inanıyorum aldatan godoştur çünkü dişe diş kana kan aldatıyorsan aldatılmayı kabullenmişsin demektir
Ben sevip de sevgili yapan deli gibi aşık olduğu halde yaptığı diğer sevgiliyi bir başkasıyla evlenme planı yaparak aldatan ikisini kaybedip 1 ay sonra çocuklu bir adamla sözlenen bir ay sonra ayrılıp 6 ay sonra başka biriyle nişanlanan nişandan sonra ayrılıp Bir sene sonra başkasıyla evlenmeye Kalkan kız tanıyorum
Seven aldatmaz demeyin cunku cok seven bile hata yapabilir, ama hatasini anlayip birdaha yapmadigi surece tabi ki. Ve cok seviyorum ama aldatiyorum diyenler de zaten o kisiyi sevdiklerini saniyorlar ama o sadece birbirine alismis olan kisiler bence , ( benim dusuncem )
Cevap
8Cevap
Seven insan aldatır mı hiç, bu demek ki hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin
Aldatan önce kendine saygısızlık yapar sonra beraber olduğu kişiye böyle insanların ruhu or... pu
O sevgi değil aliskanlik o kişiler evlende bile aldatır
Seven insan aldatmaz.
Aldatmayı seviyorlardır onlar
Aldatmayı seviyordur.
Seviyodur ama aldatmayı
Aynen canım kesin seviyordur
Terbiyesizler kız evli adamın ne işi olur demi başkasıyla çok ayıp gerçekten istemiyorsun boşan ye ne bok yersen
Dinlenip dinlenip dovuceksin
Basıcan tekmeyi valla
seven aldatmaz bebeğim
katıl bana bebeğim eyv :D
Sevmiyordur
Seven aldatmaz bence
He seviyo
Tabiki ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?