Ben üniverisite 3'üm. Okulun 2. Haftasında Alttan aldığım bir ders için 2. Sınıfların dersliğine gittim.
Sınıfta tek yabancı bendim bu yüzden de yapmış olabilir ama en önde arkama iki kere dönmüşken çocuk ikisinde de iki gözünü yumup gülümsedi.
Normalde bu normal bir hareket ve bende o gün çok uykusuz olduğum için yorgunum gülümsemedim.
Ancak bir hafta sonra işten alel acele çıkıp yemekhaneye yetişmeye çalışırken kuyrukta hemen önümde çocuğun arkadaşları ile konuştuğunu gördüm çocuk arkadaşları ile göz kontağı için arkasına dönerken beni farketti
İlk önce afalladı iki defa arkaya döndü sonra vücudu Micheal Jacksonun öne eğilmesin hareketinin arka versiyonunu yaptı ve yemek sırasında devamlı arkasına dönüp bana bakmaya çalıştı.
Normalde oturdukları masaya el etti ama arkadaşları için yaptı sanıp başka yere oturdum.
Bir de başka bir ders çıkışında ben arkadaşımla yemekhane giderken o yemekhaneden çıkmış bana uzun süre bakarak yürüdü sonra telefonuna bakarak kayboldu.
Başka bir ders çıkışında da uzun süre girişimi izlediğimi gördüm normalde bu hafta konuşacaktım ama bende çok panikledim
Sizce hoşlanıyor mu ve nasıl cesaretimi toplayıp konuşabilirim?
Sınıfta tek yabancı bendim bu yüzden de yapmış olabilir ama en önde arkama iki kere dönmüşken çocuk ikisinde de iki gözünü yumup gülümsedi.
Normalde bu normal bir hareket ve bende o gün çok uykusuz olduğum için yorgunum gülümsemedim.
Ancak bir hafta sonra işten alel acele çıkıp yemekhaneye yetişmeye çalışırken kuyrukta hemen önümde çocuğun arkadaşları ile konuştuğunu gördüm çocuk arkadaşları ile göz kontağı için arkasına dönerken beni farketti
İlk önce afalladı iki defa arkaya döndü sonra vücudu Micheal Jacksonun öne eğilmesin hareketinin arka versiyonunu yaptı ve yemek sırasında devamlı arkasına dönüp bana bakmaya çalıştı.
Normalde oturdukları masaya el etti ama arkadaşları için yaptı sanıp başka yere oturdum.
Bir de başka bir ders çıkışında ben arkadaşımla yemekhane giderken o yemekhaneden çıkmış bana uzun süre bakarak yürüdü sonra telefonuna bakarak kayboldu.
Başka bir ders çıkışında da uzun süre girişimi izlediğimi gördüm normalde bu hafta konuşacaktım ama bende çok panikledim
Sizce hoşlanıyor mu ve nasıl cesaretimi toplayıp konuşabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu dediklerine göre hoşlanıp , hoşlanmadığını net olarak anlayamazsın... belki arkadaşça davrandı. bunu anlaman için ona yaklaşman ve onunla vakit geçirmen gerekmez mi? böylece anlarsın ve ona göre yoluna devam edersin... şansını denemekten kaybetmezsin :)
Başta bende bir şey düşünmedim sadece aradan bir iki hafta sonra yemekhanedeki tavrıdnan dolayı şüphe düştü.
Bende bir şeyler besleyince sonra panik yaptım cuma konuşacağım zaten yanımda aynı dersi alan bir arkadaşim olacak
Şu bahane ile girmeyi düşünüyorum her şey spontane bile olabilir
Ona ve yanındaki bir arkadaşına 3. Sınıfta olduğumuzu ve sınıf grubunda olmadığımızı söyleyip benim ve arkadaşımın numarasınj vericem. Sonra tanışıcam
Ne diyorsun
Bence öyle yapma. neden arkadaşının numarasını veriyorsun ki? bu iyi bir fikir değil bence. onunla aynı ortamda bulunmaya çalış. bahaneler üret. ya da dersle ilgili bir şey sor. bahaneler çok...:D
Üniversitedeyken benimde tanışmak istediğim bir çocuk vardı... Çocuk yakışıklı ve sevimliydi... Onu , o bana bakmasa farketmemiştim mesela... bana baktıktan sonra instadanda ekledi ama hiç yazmadı... bana gülümsüyor, göz falan kırpıyordu hahah bende karşılık veriyordum tabii. sonra onunla tanışmak istedim... tesadüf arkadaş grubumdan birinin arkadaşıymış... bizi bir araya getir dedim... ama tesadüf gibi yapacaktık... kantinde arkadaşımla konuşuyorlardı yanlarına gittim. ve beni masalarına davet ettiler oturdum. hemen o benimle tanıştı... ve "seni tanıyorum matematik dehası kız" dedi..."senin hayranınım" diyince şaşırdım hahah hoşumada gitti. meğerse bizim matematik derslerine ara sıra geliyormuş..."seni tanımayan yok , elbette biliyorum" demişti. ve "ben burak" diyerek tanıttı. Arkadaşım masadan kalktı ve biz başbaşa kaldık. konuşmaya başladık... Oğlandan soğumaya başladım... Sesi Mahmut Tuncer gibiydi. hghkjgkj Tipiyle alakası yoktu. hahah Ve çok mantıksız apt*lca konuşuyordu. Dedim ki içimden yakışıklılığın neye yarar. :d İşim var diyip kaçtım. Sonra Instagram'dan beni 5 defa ekledi. hepsinde sildim. soğumuştum yani. o da bir an hırs etti sanırım :d
Tanışmak istiyorsan ortak arkadaşları kullan yani. ya da tesadüfler yarat. sınıf ortamında ya da takıldığı yerler vs... haha hayat süprizlerle dolu... kim bilir belki umduğun gibidir, belkide umduğunu sandığın gibi değildir... Çekingen olma , cesur ol.. ve sonuç ne olursa olsun pişman olma. şansını dene denemekten ne kaçar...:)
Abla hemen şu ayrıntıyı yazıp okuyacağım yazdıklarımı
Arkadaşım ile ben sınıf grubunda değiliz ikimiz de yanlarına gidip rica edicez.
Anladım. aynı sınıfta olmasanız bile dediğim gibi tanışmak isteyen için bahane çok ablacım :)
iyi şanslar :)
Yazdıklarını okudum not isteme bahanesi olabilir onların yemekhane saatlerini arkadaşımla kollayıp muhabbet açabiliriz
Aslında geçen hafta fırsatım vardı da ben panik yaptım
Bir de hep ben gün içinde kötü olduğum anlarda denk geldi soğutmuş bile olabilirim kendimden
Evet bu daha iyi olur bence :)
panik yapma, kendin ol. kendine güven ablacım
Cuma günü durum güncellemesi yaparım abla. Şimdiden 4 gün kaldı
hemen önyargılı olma soğumamıştır belki. her zaman iyi olacaksın diye bir kural yok ki. her gün aynı olmaz sonuçta
Doğru. Sadece bakarken özellikle derste ikimizin arasında bir çocuk söz hakkı aldı sonra göz göze geldik
Enerjisi hoşlanıyor gibi ya.
Ya kafamda kurduğum bir şey değil ben aman boş ver desem bile denk geldiğimde enerjisini hissettiğim bir şey
belkide öyledir kim bilir... umarım dilediğin gibidir...:) kafanda kurduğunu söylemiyorum. sadece sonuç ne olursa olsun buna kendini hazırla diyorum. umarım ki her şey iyi geçer...:)
tamamdır cuma güncelleme yaparsan bakarım :)
İnan bana bende kurmuş olmak istemiyorum.
Bunu yakın kız arkadaşım ile konuştum normalde saçma buluyorsa fikrini söyler ama o da var bence dedi. Yüz kez sordum dedim ben üzülmeyeyim diye yapmadın dimi öyle ise ben vazgeçerim yol yakınken vs vs diye o da abarttığını düşünsem söylerim dedi
Anladım. yinede üniversite arkadaşlarına çok güvenme. çünkü bazıları fesat olabiliyor... dikkatli ol :) iyi şanslar
Az çevrem var zaten genel olarak insanlar kötü. Dediklerini kulağıma küpe yapacağım
Umarım dilediğin gibi olur. ve her şey yolunda gitmesini dilerim :)
Benim geldiğim gün o gelmedi yolda da bir kaç aksilik oldu bende bu yüzden vazgeçtim
Vazgeçme ya hemen :d bence bir şansın olabilir. denemekten ne kaçar öyle değil mi? :)
Abla ben sadece derslerim çakıştığı için sabah gidiyordum. Ayrıca online döneminden kayıtlar buldum bu yüzden sabah sabah okula gitmeyeceğim kendi derslerimde giderim
Aynen öylesi daha mantıklı. O halde boş ver ya :) derslerine bak.
Aynen öyle yapıcam
Pekala. Eğitim hayatında bol şans ve başarı diliyorum :)
Buna benzer bir durumdayım iş yerimde nerde karşılaşsak direkt bakyordu bugün karşılaştık merhabalar dedim o da şaşırdı merhaba merhaba dedi bakalım karsilasinca konuşacak mi ben açılış yaptım
Ayy çok güzell
Tamam yazarım yarını bekliyorum karşılaşırsak napacak bakalim ilk biraz heyecan vardı hızlı oldu kısaca merabalastik
Peki sonra nasıl konuştunuz yoksa merhaba merhaba dan mı ibaretri
Sadece merhaba dedim geçtim yanından
Tamam ileride güzel gelişmeler olursa ne olur yaz
Benim geldiğim gün o gelmedi yolda da bir kaç aksilik oldu bende bu yüzden vazgeçtim
Şansını denemelisin
Arkadaşça miydi yoksa oluru var mı
Konuşunca belli olur
Teşekkür ederim