Sizce hoşlanıyor mu ve nasıl cesaretimi toplayıp konuşabilirim?

Ben üniverisite 3'üm. Okulun 2. Haftasında Alttan aldığım bir ders için 2. Sınıfların dersliğine gittim.

Sınıfta tek yabancı bendim bu yüzden de yapmış olabilir ama en önde arkama iki kere dönmüşken çocuk ikisinde de iki gözünü yumup gülümsedi.

Normalde bu normal bir hareket ve bende o gün çok uykusuz olduğum için yorgunum gülümsemedim.

Ancak bir hafta sonra işten alel acele çıkıp yemekhaneye yetişmeye çalışırken kuyrukta hemen önümde çocuğun arkadaşları ile konuştuğunu gördüm çocuk arkadaşları ile göz kontağı için arkasına dönerken beni farketti

İlk önce afalladı iki defa arkaya döndü sonra vücudu Micheal Jacksonun öne eğilmesin hareketinin arka versiyonunu yaptı ve yemek sırasında devamlı arkasına dönüp bana bakmaya çalıştı.

Normalde oturdukları masaya el etti ama arkadaşları için yaptı sanıp başka yere oturdum.

Bir de başka bir ders çıkışında ben arkadaşımla yemekhane giderken o yemekhaneden çıkmış bana uzun süre bakarak yürüdü sonra telefonuna bakarak kayboldu.

Başka bir ders çıkışında da uzun süre girişimi izlediğimi gördüm normalde bu hafta konuşacaktım ama bende çok panikledim