Yani çok mükemmel olmadığını bende biliyorum ama ilk kez onun için atkı örmeyi denedim gelecek kış beğenirse kullanır. Büyük bir kutunun içinde güllerle ve parfüm+saatle vermeyi planlıyorum. sizce beğenir mi?
Eline emeğine sağlık. Çok güzel bir davranış. Her zaman el emeği hediyeler daha değerlidir. Ona baktıkça senin temiz kalbini ve ona ördüğün anda verdiğin emeği hatırlayacak.
Bu davranışın umarım diğer insanlara örnek olur. Tebrik ediyorum seni. Mutluluklar diliyorum en içten dileklerimle
Merhaba, bu emeklerinizin sonucunda çok kaliteli bir şey çıksa da çıkmasa da bence sevgiliniz her türlü beğenir. Yani size olan sevgisi yoğunsa ve kendi elinizle ördüğünüz için emeğinize saygı gösterebilecek bir insansa, onda o karakter varsa bunu size olumlu bir şekilde yansıtacaktır. O bakımdan içiniz rahat olsun. Sizi gerçekten seviyorsa sizin yaptığınız şeyi de beğenir haliyle. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
El emeği olan hediyeler her zaman daha değerli görülmüştür. Sonuçta sırf karşı tarafı mutlu edebilmek için zamanını ve emeğini harcıyorsun. Eğer seni gerçekten seviyorsa kötü bile olsa bu hediye sevgilini ziyadesiyle mutlu edecektir. Yani beğenmez diye endişelenmeni gerektirecek bir durum yok gibi görünüyor. Bir de çoğu erkek bu tarz hediyelerden fazlasıyla etkilenir. Bence gayet yerinde bir hediye olmuş.
Beğenmesi gerekiyor. Onun için zaman harcıyorsun sonuçta. Umarım böyle hediyelere kıymet veren biridir. Kutunun içine çikolata da koy. Cikolatasız olmaz 😅🤪
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O kadar emek ve vakit harcayacaksın birde begenmeyecek senin pokunu yesin