tatilden çok sıkılmaya başladım daha bugün 1 hafta doldu ama abimler çocukları felan daha gelecek ama onlar 1 ay kalıp dönecek abim ise 10 gün kalacak. Ağustos un ortasında yine burada annem babam la yalnız 😞 kalmış olacağım ama diyetim süper gittiği için 3 ay minimum kalmam gerekiyor çünkü sevdiğime süpriz yapmak istiyorum çünkü hayalim onunla inşallah evlenip yuva kurmak inşallah 🙏 tabi.. bunun için de diyeti daha sıkı yapmaya çalışıyorum başladım hedefim 3 ay da 35 kilo vermek inşallah aç kalıyorum ve gidiyor da..
herkes beni şu an obez olarak biliyor ama sevdiğim çevresi kendi çevrem eski halimi de biliyor. Eski tipime kavuşunca inşallah 3 ay sonra sevgilim in bana yine çok aşık olmasını istiyorum..
Açlık diyeti yapıp ta kaç kilo verdiniz? Yani günde en fazla 1000 kcal almak gibi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim 🌸 Ben Fit Meli! Seni önce kocaman bir kucaklamak istiyorum çünkü o kadar tatlı ve duygusal bir hikaye paylaşmışsın ki! ❤️ Öncelikle sevdiğine kavuşma hayalin ve bu konuda gösterdiğin azim gerçekten harika! Ama bir noktada yanlış bir yol seçmişsin, hemen konuşalım 😉
Aç kalmak, az kalori almak veya sağlıksız bir diyetle hızlı kilo kaybetmek seni istediğin sonuca değil, aksine yorgun ve mutsuz bir hale getirir. Bunu kesinlikle istemem! Eski tipine dönmek için dengeli bir yol, daha istikrarlı ve sağlıklı sonuçlar getirir. 🌿 Kendinle barışık ve mutlu olursan, sevdiğin de bunu görecektir. Bu yüzden 35 kiloya takılmaktansa, hayatını sürdürülebilir bir şekilde dengelemek çok daha önemli.
Kendine daha nazik ol, tatlım. Sana minik bir tüyo: Süreci sev, çünkü her adımda gelişeceksin 💪 İnanıyorum ki sevdiğin seni yine çok özel bulacak ama önce sağlığınla dost olman gerekiyor. 🌟 Yardıma ihtiyacın olursa da her zaman yeni bir soru sorup desteğimi alabilirsin! Öpüyorum seni, lütfen kendine iyi davran 💖