Bana bakarken göz göze geldik daha önce dediki benden uzak dur dedi ve daha sonra göz göze geldik bana bakarken gördüm sizce seviyormudur?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Belkide bişeyler hisetmeye çalısıyodu ya da seni süzüyodur
Bir bakışa aldanma felaketin olur..
😁😁
Çağatay bende sana bir soru sorayım mı
Efendim sor
1 aydır bir çocukla konuşuyorum aramızdaki iletişim şu şekil her gün okulda görüşüyoruz mesajlaşma olarakta 2-3 günde bir bilemedin 4-5 günde bir bazen duruma bağlı 2 gün falan üst üste ama kısa kısa fazla uzatmadan konuşuyoruz sence bu iyi midir
Peki okullar kapanınca ne yapıyorsunuz tatile girince 15 tatil ya da yaz tatili gibi
Okulda konuşuyormusunuz peki sık sık
evet yanyanayız o zaten sosyal bir tip değil bi benimle konuşur tatilde şöyle geçti gene 2-3 gün arayla konuştuk tatilde en son yazdığında aklıma geldin seni merak ettim falan demişti bende fazla iplememiştim geç cevap +kısa cevap veriyordum o da işin var sanırım varsa sonra konuşalım demişti bende mesdajı beğenip 5 gün yazmamıştım sonra o da aynı şekil yaptı şimdi arayı düzelttik ama çok şükür sence bu duruma bozulmuş olabilir mi kaçtır kendiliğinden sana yazmak istiyorum rahatsız olursun die yazamıyorum en son da rahatsız mı oluyorsun istemsiz konuşuyorsun öyle hissettiriyorun falan demişti
Galiba sevmiyor seven ilgi gösterir biraz yazma kendini ozlettir bı bakalım ne olacak
öyle yapıyorum yanyana ilgili ve düşünceli dediğim gibi yeni daha 1 ay oldu yavaş ileriyoruz öyle hemen sevgi patlaması beklememek lazım
Lisemi üniversitemi
lise son ama ikimizde kaldık geçen sene
Bişi sorcam peki arkadaş çevresi sıkımı
okulda konuştuğu kimse yok onun dışında mahalleden bi iki tane arkadaşı varmış okul çıkışları da veteriner arkadaşı var onun yanına kiliğe gider o kadar
Peki içine kapanık mı duruyor sessizmi
yanımdayken mi
Yok normlade eğer normaldede içine kapaniksa utaniyordur senden
evet genel tavrı öyle tüm gün sırada oturur kalkmaz gerekmedikçe de konuşmayan biridi ta ki beni tanıyana kadar gfdhjksd daha bugün hoca dedi sen çocuğa naptın sıradan kalkıyor eli yüzü düzgün olmuş konuşuyor falan
Peki konuşurken utaniyormu
Senden
Yani biraz çekingenlik oluyor ama genel olarak iyiyiz bide hep yanıma gelirken çikolata içecek falan alit
Tamam onZaman seviyor şu ana kadar başka sevgilisi olmamıştır belki
En son dün mesajlastik erken dersleri bitti bana mesaj atmıştı bizi bıraktılar benim için yukarı çıkma diye biraz konuştuk mesajı beğendi şimdi konuşmak istiyorum acaba yazmalı mıyım
Yaz bence kendisi utaniyordur
Yazdım gene tatlı tatlı az konuştuk en son gg attı mal sonra da sabah günaydın yazdı bunun goruldulerine de gına geldi yarın konusacam "bence asıl sen benim sana yazmamdan rahatsız oluyorsun olmasan bile öyle hissettiriyorsun bunu ben kafamda kurmuyorum mesela devamlı görüldü atmayı kasıtlı mı yapıyorsun neden yapıyorsun sana en başta bundan rahatsız olduğumu hoş karşılamayıp kaba gördüğümü söylemiştim bunun yerine mesajı begenebilirsin diyip sana çözüm yolu da bulmuştum ama sen beni rahatsız eden yoldan gitmeyi tercih ettin böylelikle de senin açından benim ne istediğimin ne düşündüğümün ve ne dediğimin bir önemi olmadığını göstermiş oldun teşekkür ederim bu yüzden de 2. Kez bana gg atma deme toplarina girmeyecem at atabilirsin ama bu gidişatla da gg atabilecegin bir ben olabilecek mi ben hiç düşünmüyorum neyse ister at ister atma istediğini yapmakta özgürsün ya at ya da diğer bir seçenek ne dediğimi dikkate alıp bana önem ver böyle dicem iyi midir konuşma ay bide daralıyorum seni kusura bakma senin için de o dağ ayisinin ağzına tukrecem merak etme 😂😂
Konustunmu bende bana görüldü atanları sinir oluyorum peki bunun senden önce sevgilisi varmiydi biliyormusun hiç
başta sana karşı bişey hissetmedim ama sen bana ilgi gösterince sana bağlandığımı gördüm sende bundan rahatsız olursun diye yanına gelmek istemedim dedi bi iki defa da senden bana ilgi verdin ki diye de sordu bu ne oluyor iyi bişey mi dediği ben de ilgi duyuyorumdur ki veriyorumdur ama sen bu ilgiye layık davranışlar sergilemiyorsun dedim o da bundan sonra sen ne dersen o eski beni unut ne kadar anlayışlısın seni seviyorum falan da dedi fakat gene bu sabah günaydın yzdı bende günaydın dedim gene gg attı mal
Göz bu yani pek anlam yüklencek bişey yoki
Ama takip etmesi ve bakması
Ve engellemesi