Üni 2. sınıfım. Okulda 4-5 gün önce bir kızla tanıştık ve bu kız 3. gün benden hoşlandığını falan söyledi ve konuşmaya başladık. Az önce konuşurken konu bir anda malum konuya geldi ve ben seninle o işi dahi yaparım falana bağlayıp zevklerini anlatmaya başladı...
Ben ise evlenmeden pek malum şeyle ilgili bir isteğim yok. Kendisini evet seviyorum ama benim ilk amacım daha doğrusu hiç bir zaman ilk önceliğim bel altı olmadı olmadı.
Kızdan hoşlanmaya başladım. Ama hoşlanıyorum diye de malum şeyi yapacak değilim.
Kafamı kurcalayan soru şu benim gibi bir düşünce yapısına sahip birisiyle ve öyle bir düşünce yapısına sahip bir kişi ileride mutlu olabilir mi?
(Exper seviyem yetmediği için bu şekilde yazabiliyorum)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaldı mı senin gibiler yaa masaallah ve aklını celmesine izin verme ne güzel temiz yolda ilerliyorsun
Benim gözümde c! ns€ll! k olmadan da aşk yaşana bilir. Kızdan evet hoşlanıyorum. Ama böyle bir konuyla girip ciddi anlamda hayallerimi başıma yıktı diyebilirim. Ben pek ilgilenmiyorum dediğimde ise bana dobro ve açık şekilde konuş falan dedi.
Hayallerinin başına yıkılması konusunda haklısın. Ama maalesef herkes özellikle unide iliskileri bu şekilde yaşayıp sadece böyle olacağını sanıyorlar. Kız ne kadar iyi de olsa sana göre değil ya bu konuları kapatır devam edersiniz ama o istekliyse illa ki konu cinselliğe gelir ve sen farkında bile olmazsın
bu güne kadar 1 defa ciddi ilişki yaşadım ve bitti. Daha sonrasında belki uzun bir aradan sonra tekrar ilişki yapmaya kalktım ve durum bu...
Anlıyorum hayırlısı
Herşeyin hayırlısı öyle bakalım nasıl olacak nasıl gidecek
Muhtemelen üzülen taraf ben olcağım
Niye olasın ki arada devlerin aşkı yok hoş
Kendi içimde diyordum hani belki güzel birşeyler yaşanır mutlu olunur falan iki gün sonra konuyu oraya getirip senin olmak istiyorum diye bir şey söyleyip ben istemiyorum derse muhtemelen ilgisi azalacak hayallerimin başına yıkılacağıyla kalacağım
"Hayal kurmak beleş ama hayaller yıkılınca ödüyorsun cezasını"
Çok duygusal yaklaşıyorsun
Evet, duygusal birisiyim. Karakterim çok farklı bir yapıda muhtemelen aşağı yukarı sezip anlıyorsundur
O kızla ilişkinin olup ya da olmaması çok önemli bir sey değil önce bunu kabullenmelisin aranızda bir sey olur ilerleyebilir de ilerlemeyebilir de
Bilmiyorum. Zaman gösterecek her şeyi zaman...
Keşke benim olsan 🙂
oha burdanda böyle bi yazıya da düşmezsin
Merak ediyorum cidden böyle birileri hiç mi kalmadı?
Cidden kalmadı çoğu erkekten o kadar iğreniyorum ki bu yüzden dolayı senin gibiler de gidip böyle abaza kızlara denk düşüyor 🙂 sizde hoşlanıyorsunuz 🤦♀️ yanarım bu şanssızlığıma
Bana yazdığı mesajları ve ilgiyi bir görsen tam bir aşık dersin belki ama konuştuktan sonra kızın içinden başka bir boyutlu bir şey çıktı
Seni arzuluyor sadece abaza işte aşık falan değil 🤦♀️ git bak senden önce de kaç kişiyle yatmıştır hala gelip böylelerine hoşlanıyorum diyorsunuz
İlk kızı gördüğümde türbanlı kapalı kız geçmişini sormadım. Başındaki örtüye inanarak. Ama az önceki konuşma sırasında bir kafasındaki örtüye birde kıza baktım
Sanırım birde şöyle bir şey var. Arzuladığı için daha çok ilgili davranıyor. Erkeklerin zaafı bu diyebilirim (benim gibilerin)
Bende kapalıyım ama var onlardan çok biliyorum. Sende kendini öyle kızlarla harcama derim daha iyilerine layıksın çünkü
Teşekkür ederim. Şansıma mı sövmeliyim bu durumda kadere mi?
Aynen öyle sende senden hoşlanıyor sana aşık sanıyorsun bak gör en fazla bir aya ayrılmak ister
Ne şansına ne de kadere söv bence o kıza sövsen daha iyi olur 😁
Off Of anasını satayım bir aşık olalım birisini hayatımıza alalım sevelim dedik gelen şeye bak
Doğru kişiyi sevmeye çalış
İlişkiden yana hiç yüzümüz gülmedi. Bazen parklarda sokaklarada avm^de gezen çiftlere bakıyorum ulan diyorum ne güzeller. Sanırım yanlış zamanın doğru insanıyım?
Doğru kişi ya bu devirde bulamayacağım ya da insanlar yerine daha çok hayvanlara bağlanacağım ve aşık olmamaya kimseyi sevmemeye yemin edeceğim bunlardan biri olacak işte ama..
İyi insanlar hep kötü insanlara denk gelecek her zaman böyle olacak artık inanıyorum buna bu yüzden bende kimseyi sevmemeye çalışıyorum
Adalet desem adalet bu mu, dine yorsam bam başka yere gidecek muhtemelen benden büyüksün maalesef ki doğum yılından kaynaklı Z kuşağı diyorlar ama uzaktan yakından hiç alakam dahi yok
Bende Z kuşağıyım 🤦♀️ ama keşke bu zamana denk gelmeseydim diyorum
Düşünüyorum düşünüyorum çıkış yolu da bulamıyorum
Dediğim gibi o kızdan vazgeç harcatma kendini
Sağol fikirlerin için
Takılmaya kişi arıyordur
Boşuna ümit etmişsin desene o zaman