İyi akşamlar öncelikle herkese. Umarım herkes iyidir, huzurludur. Ben 25 yaşındayım 33 yaşında biriyle yaklaşık 4 ay sevgili oldum. Benim yaşım size büyük gelebilir. Fakat ben yetişme tarzımdan ötürü ve kendi değerlerim doğrultusunda yaşıma göre geçmişi aşırı temiz biriyim. Bu yüzden bu kişiyi başta kabul etmedim. Fakat bir şekilde muhabbet ilerledi. İlk başlarda bana çok fazla sevgisini gösterdi çok mutluydum. Ruh eşimi buldum dedim ve onu çok sevdim. Şu iç diye uyarırdım hep. Hiç kıyamazdım ona. Sonra o çok değişti. Ben zorlu bir zamandan geçiyordum hayatta büyük bir zorluk yaşadım. Bana mesaj atmayı bıraktı. Buluşunca çekindiğimiz fotoları istiyordum. Onu bile atmaya zamanı yoktu. Her zaman günaydın diyen hayatımım anlamı diyen adam yoktu. Sonra instgramda club ta filan hikaye atmış. Bunun üzerine attığım tarihe ertesi gün akşama kadar cevap vermedi. Sonra bir keresinde bizim evde kavga kıyamet koparken ona derdimi anlattığımda. boş ver deyip ardına instaya futbol maçında bağıra çağıra şarkılar söylerken hikaye attı o kadar incindim ki. Derin ruhsal bir anlamı olan ilişki istedim. Başlarda peri masalı gibiydi. Fakat geçmişinden dolayı yalanları da olduğunı dam düşünüyorum. Son nokta da ben buna şey bile dedim bu yaşına kadar olmadıysa sorun sen de dedim. Ağır konuşma filan dedi. Ama bayadır hiç bir şekilde konuşmarığımız halde beni rehberinden silmiyor. Hatta sil dedim en son ayrılırlen ok. Yazmış. Bide en gıcık olduğum ok yazan erkek 15 yaşında değil ki bu. Benim etkilenme sebebim olgunluğuydu başta. Ama olgunluk yaşla ilgili değilmiş. Sizce ben ne yaşadım? Başta çok çok üzüldüm ağladım. Anlık olarak toparlandım ve iyiyim. İlginiz için teşekkürler?
Güncellemeler
+1 yıl
Attığım tarih değil tirip yazacaktım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar