Bence alınmamalı bana biraz şov geliyor çiçek veya hediyeyle gelinmesi falan. Sonuçta iki taraf da birbirini tanımıyor gereksiz. Ama bana bi kere çikolata getirilmişti böyle yürürken bi anda çıkarıp verdi. O mesela cok hoşuma gitti ince bi düşünceydi ☺
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çapkın erkek taktiğidir. İlk buluşmada çiçek alırlar.
Çikolata daha etkili tavsiye ederim 😅
Hiç denemedim biriyle görüşmeye başlarsam deneyim
Hiç beklemediği bi anda çıkar bak senin için almıştım vs de. İnsan bi düşüyor o ince düşünceye
Nasıl yani market çikolatası mı alayım. Ben kutuda alacaktım.
Yok ya bildiğin küçük kare çikolata. Kutuda almak da fazla o ne öyle istemeye gider gibi😅
O zaman almaya gerek yok. Araçta her zaman olur bende atıştırmalık birşeyler
He bak o da olur
Verirken ne söylemek gerekiyor onu da söyleyin başınızı fazla ağrıtmayayım 😅
Bi anda uzatıp sen seversin de. Çikolata sevmeyen kız yok gibi bişey 😂
Deneyeceğim çok teşekkür ederim 🙂
Rica ederim
Yolda yürürken herhangi bir apartmanın önünden çiçek koparıp versek yeterli
Bence sen bişey yapma 😅
Sen ne anlarsın incelikten asdjdk
Cimri olduğunu düşünebilir karşıdaki 😅 olay para değil sonuçta bi çikolata ne kadar ki ama senin düşünüp önceden alması var. Bi de sen yanındayken o an yapılması var. Benim önceden benim için yapılması daha cok hosuma gider
Yanında yapmayacağım ki, daha buluşmaya gitmeden apartmanın önünden koparıp vericem kendisine ve verirken de "çiçekler ne kadar pahalı olmuş ya tüm param bitti resmen" dicem mis gibi asddjdk
Ahahahha ve ikinci buluşma sonsuza kadar gerçekleşmedi 😂
Kendisi kaybeder benim gibi ponçik birini asdjdk
İlk buluşma öncesi geçirilen süreye göre değişir ama çiçek güzel, abartı değil.
He evet uzun süreli flört varsa ve birbirini yeterince tanıyosan çiçek veya ufak bi bileklik vs olabilir
Almaya gerek yok. Erkek çiçek almak isterse alır almak istemezse almaz ama eğer alırsa güzel bir jest olur ✨
Hayır gerek yok hatta hiç gerek yok nasıl olsa bitcek
Buluşma tanışma sohbet için güzel bişe 2 tarafta anlaşırsa görüşmeler devam eder ama ilk buluşmada tanımadığımız birine hediye vermek saçma çikolata almışsın o bir nezaket hediye değil güzel bir jest olmuş o 🤗
Evet güzel bi jestti
Evet bilgiye ihtiyacın olursa sohbet etmek sormak istediğin bişe olursa burdayım 🙏
Hediye alınmaz ama. Erkek elinde bir çiçekle gidebilir
Bence ufak bi gul ya da çikolata olmali tatlı yiyip tatlı konuşalım derim veririm
Bence buluşmak da çok saçma
Dimi ne gereği var
Vakit kaybı hani misal vereyim flört mü deniliyor sevgililik zımbırtısı mı her neyse insan nasibinin ne olduğunu kim olduğunu bilmiyor iken ve nasibinden öte hiçbir şeyin olmayacağı nasibinin kendisini bulacağını bile bile neden insanlarla vakit kaybeder ki?
Direkt nikah masası diyosun
Evet hadi gel 😀
Abla sen yazdığım yorumu oku böyle sebeklerin boş laflarını dinleme burada fikir verici biri var yol gösterici yardımcı olucu biri 🙏🙏
Dostum gerçekten korunmanın ne kadar gerekli olduğunun kanıtısın.
Ne dedin anlamadım bak sen yanlış bilgi vermişsin 2 tarafında anlaşması konuşması Sohbet etmesi için buluşması gerek.
Doğrudur dostum sen ne diyorsan öyle olsun
Yanlış bir şey dediysem kusura bakma 🙏 iyi günler
Sende haklısın bi yandan ama nasibi o konuştuğu kişiyse 😉
Dostum bak bazen çok emek verirsin ama sonuç olmaz, bazen hiç ugrasmazsin o sana gelir. Burada ki kilit nokta nedir biliyor musun? Gerçeği kabullenmek. Hayal dünyasında duyguyla yaşayarak bir yere varılmaz.
Aynen öyle reis kaderde ne yazılıysa o gerisi boş böyle şeyler gelip geçici bir heves sadece fırıldak olmaya gerek yok evlenip hayatına bakacaksın.👍
İlk bulusmada hediye gereksiz
Bence ilk buluşma ilişkinin özeti oluyor
Evet mesela ben direkt anlıyorum bu kişiyle olabilir miyim olamaz mıyım ve daha 2. Buluşmam olmadı hiç o nedenle 😅
Elendiler yani 😅
Benim de elendiğim oldu elediğim de oldu 😅
Hayırlısı 😅
Alınsa daha ora geçer
Bence gereği yok
Gerek duymuyorum
Gerek yok
Bence cicek incelik
Gerek yok bence
Hayir