Alınır
Alınmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İlk buluşmada hediye almak, özellikle de karşı tarafın ne gibi bir düşünceye sahip olduğunu bilmeden, bazı durumlarda yanlış bir hareket olabilir. İlk buluşma, daha çok iki kişinin birbirini tanıması ve uyum sağlayıp sağlamayacağı hakkında fikir edinmesi için bir fırsattır. Bu nedenle, ilk buluşmada hediye alınması gereksiz veya itici olabilir. Ancak, bazı kültürlerde ilk buluşmada hafif bir hediye vermek kabul edilebilir bir davranış olabilir. Bu durumda, hediyenin boyutu, türü ve fiyatı uygun olmalıdır. Örneğin, çiçekler veya küçük bir şekerleme kutusu gibi basit, anlamlı hediyeler olabilir.
Efendi adam hediye alırsa saygıdeğer hanımefendiler tarafından beklenti içine girmiş maddiyatçı biri olarak görülür ama hediye almazsa da cimri varyemez olarak adlandırılır ama kötü çocuklar hediye alınca cömert hediye almazsa canı sağolsun olur. Aynı hediyeyi alana iki adamdan efendi olan itici kötü çocuk olan çekici görülür. Mevzu budur.
Yani şahsen ben almasa pek bu şekilde düşünmem. Zaten insanların ilk kez tanıdığı ve buluştuğu kişiye hediye alsa bence biraz tuhaf olur gibi geliyor bana. Sonuçta o insanı yeni 🆕 tanımış oluyorsun
Cevap
24Cevap
Hediye değil karşı tarafa incelikle çiçek ya da tatlılığından çikolata olabilir jest tabi ince düşünürlük bu
Aynen öyle buda çok güzel bir fikir. Yani hani sonuçta ilk buluşma ya bu o yüzden hediye almak yerine bence çiçek almak daha güzel bir fikir olabilir. Hem yeni tanıdığın insanın zevkini fazla bilmiyorsun o yüzden çiçek güzel fikir olabilir.
Tanışma aşamasında değil de ilerleyen evrelerde hediye alınabilir
Aynen tanışma aşamasında alınmaz zaten bana da saçma geliyor o biraz. Çünkü henüz yeni tanışıyorsun o insan ile ilişkinin çok daha yeni başındasın. Hani biraz ilişki ilerlese o zaman alınır tabi.
İlk buluşmanın hediyesimi olur. Çiçek alırsın falan neysede, hediye ne oluyo, ne kadar tanıyonda, abarmayalım. Kadınlar sever hediyeyi ama bu durum abes olur.
Aradaki samimiyete ve önceden ne kadar süre konuşulduğunda, tanışılma süresine bağlı olarak alınabilir normal yani.
herhangi bir konuda kurallarla sınırlandırılmaktan hoşlanmadığım için ilk buluşmada hediye alınmasında bir sakınca görmüyorum.. 👍
Alınmaz aliniosa bana emir vaki gibi gelir bak sana bunu aldım şimdi benimle birlikte olmalısın tarzında beklenti olusur
Alınmaz. İncelik olarak bir buket çiçek belki ama o da aradaki samimiyete bağlı olarak alınmalı.
hediye değil ama çiçek almıştım birkaç ilk buluşmada baya etkilenmişti hepside
pek sanmam almazdım herhalde, diğer buluşmalarda telafi ederim eminim
Paran varsa dilediğini yapabilirsin. Alınır da.
Alınmaz. Erkek eğer dilerse kıza çiçek alabilir.
Bu aradaki samimiyete bağlı diye düşünüyorum.
Hediye belirli bir tanışma ve geçmişten sonra gündeme gelebilir
Alınmaz fazla istekli veya göz boyamaya çalışan imacı verir olmamalı bence.
Alınmaz tabiki çünkü beni ne kadar sevecek bilmiyorum bir kaç kez buluştuktan sonra alınması daha iyi olur
hayır alınmaz.
Aynen bencede alınmaz. Sonuçta daha o kişiyi yeni tanımış oluyorsun. Yani nelerden hoşlandığını bile belki daha hiç bilmiyorsun. Nezaketen alanda olur tabi ama bence iyice bir tanımak lazım diye düşünüyorum.
İlk buluşmadan hediyede ne biraz ağır başlı ol
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim sizinle. Hani o insanı henüz çok daha yeni tanıyorsun ilk günden hediye almak biraz garip olabilir diye düşünüyorum. Alanda olabilir tabi içinden geliyordur ama bence iyice tanımak lazım.
Hayır çok etik bulmam
Aynen bende aynı şekilde düşünüyorum. Sonuçta ilk kez buluşacağın biri bu kişi. Yani ne kadar tanıyorsun ki ona hediye alıyorsun. Hem zevkini veya nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını pek bilmiyorsun.
Samimiyetinize gore degisi hic tanimiyorsan almassin smaimiyseniz alinir
maddi degeri cok olmayan cicek vs tarzi bir sey guzel olabilir
Alınırsa ince bir davranış gösterilmiş olur
Hediye her zaman değerlidir
İçinden gelerek yapılan her şey mübahtır
Kişiye kalmış bişey
Çiçek hediye değil, onun haricinde gerek yok.
Benim hoşuma gider küçük bir şey 😇
Değer veriyorsa alınır
Alınması abesle iştigal olur
Alınabilir içten geliyorsa
Ne hediyesi yahu ne alaka
gayet tatlı bi hareket olur.
Hayır ama nezaketen ikramda bulunulur.
abartı olur bence
Gönlü bolsa alınabilir herhalde
Bence alınmaz
Nezaketen alınabilir 😘
Belki olabilir 😄