Küfür etmesini istemiyorum artık sürekli ağzında küfür var küfürü nasıl bırakır 

Üslup nerede ve kimden yana olursa olsun çok önemlidir. Üslup ofsayt bu şahsiyette bir kere, madem sana karşı güveni yok kendi yoluna baksın. Sana böyle yazınca erkek olmuyor
Cevap
22Cevap
Düzelmez yol ver gitsin değerini bilsin
la ne çekiyorsun hala engelle gitsin pez. evenki ya ne duruyorsun hala vahiy inmesini falan mi bekliyorsun? sil ayril engelle
ne düzelmesi bi insan neyse öyle devam eder ASLA düzelmez uyan rüyadan
Ya sen geriz3kalı mısın? Ya awq geberin awq, ya bir insan bu kadar mı s4lak olabilir, hala şunu düzeltmeye çalışıyorsun, akşam haberlerine konu mu olmak istiyorsun be kadın!
Bana böyle küfür edecek onun varya anasından başlar ecdadına kadar... sonra bak bakalım ağzına küfürün k'sini alabiliyor mu, müptezel p*zvenk.
Düzeleceğini umut edeceğine nasıl kurtulacağını düşünsen daha iyi ama, küfür duyduğun hâlde devam ediyorsan hak ediyorsun.
Def et gitsin utanmıyor bir bayana küfür etmeye bu arkadaşken böyleyse evlendiğinde döver bile seni def et gitsin
Erkeklerle konusmana kiyasla kufur yaninda az kalmış
Bu nasıl bir üslup? Böyle biri hayatındayken, kendine nasıl saygı duyabiliyorsun?
Böylelerine niye yüz veriyorsun kendine saygın hiç mi yok.
Kendine hiç mi saygın yok ablacım yaa, niye katlanıyorsun ki böyle öküzlere?
ayrıl gıtsın ugrasma bununla sonra kadın sıddetı haberlerıne cıkarsın
Bu nasıl çirkin bir üslup öyle, tek derdin küfürü bırakması mı yani
Küfürü bıraktırma ayrıl ruh hastası biri farkında değil misin
Evlilik sonrası şiddet garantili ilişki görüyorum hocam. Ayrıl kurtul unut
Seviye yerlerde , bu ilişki çok ileri gitmez.
o o*ospu cocugunla ayril bence. kim o p*c kurusu baska erkekle konusursan s*kecek. bu p*cten olmaz. en iyisi ayril.
Seviyesiz bir ilişki daha.
Kimseyi düzeltmeye uğraşma, değişmez
Kendine saygın yok senin wk
Saygının olmadığı yerde sevgi olmaz
Kendine saygın varsa uzak durursun
nereden buluyorsunuz bu tipleri
Ben de senin çükünü keserim de
Küfürü bırakmaz. Erkeklik zannediyor aklınca
Sevgilin bu cesareti nereden buluyor acaba
Ayrıl
Direkt engelle
Terk et