Sevgilim sürekli isyan ediyor?

ilişkimizin yaklaşık bir senesi ikimizin de arkadaşı olmadan geçirdik. şimdi daha yeni eski arkadaşlarıyla barıştı. geç saatlerde dışarı falan çıkıyorlar, hele biri ortamcı piyasacı zaten. içim hiç rahat değil ama sırf canı sıkılıyor, arkadaş çevresinde vakit geçirsin diye bir şey demiyorum ama hala suçlu ben oluyorum. gittiği yerlerde fotoğraf bekliyorum, ve nereye gittiğini ne yaptığını yazsın istiyorum. bu çok mu bunaltıcı? sürekli of pof etmeye başladı. az önce de yine onlarla birlikteydi parka geldik dedi ama konumdan görüyorum orada değil. sordum bunu neden haber vermedin diye. üç metre mesafe var ne fark eder diyor. ben seni parkta biliyorum diyorum, plan değiştiyse tabiki söylemen gerekiyor diyorum hala üç metre ileri geldik diyor. asla içimi rahatlatmak istemiyor. zorla fotoğraf attırtıyorum, ben sormasam naptığını söylemiyor sonra bana kızıyor bunaltma artık diye. ne yaptığını direkt sen söyle ki ben sormıyım bunaltmıyım diyorum hala devam ediyor. ben de memnun değilim yani onu bunaltmaktan, annesi gibi davranmaya başladım çünkü artık. onun söylemesi içimi rahat ettirmesi gerekmiyor mu? sevgilimi merak etmicem de kimi merak edicem ben? siz de sevgiliniz söylemese kendiniz sormaz mısınız allah aşkına ya valla aklımı yitircem artık ben bu ilişkide.
Sevgilim sürekli isyan ediyor?