Sevgilim sinirlenince kendini kaybediyor?

Sevgilim uzman çavuş ve uzakta ayrı sehirlerdeyiz küçücük bir kavgayı o kadar cok uzatiyorki gerçekten bu kadsr uzattıkça uzatıyor bıkıyorum bu yüzden sinirlenince ağzından geleni sayıyor kuzenimin nişanı var oraya gitmemi istemiyor düğün gibi boyle şeylere katılmamı istemiyor diyorum güvenmiyormuşum bana diye sana değil bir sürü orda kendini bilmez vardir dedi bir yandan ailem gitmem icin ısrar ediyor bir yandanda sevgilim ortada kaldım gerçektende cok strese giriyorum anlamıyor beni onu çok seviyorum dünden önceki gün oldu bu kavga ve hala sürüyor o uzattıkça kendimi kötü hissediyorum yılıyorum açıklama yapmama bile izin vermiyor beni eski sevgilisiyle karşılaştırdı ve ben bu kadar uzatmadım hafta sonu konuşmayalım keyfime bakıyım dedi mutlu olayım dedi bende görüldü yapıp ciktim tamam streslisin carsiya çıkma imkanı yok hapishane gibi sürekli aynı yerde streste diyorum ama böyle de olmuyor hep alttan alıyorum ben bir kiriyorsam onu o pqram parca ediyor ne yapmaya calisiyor anlamiyorum sevmiyorsan git diyorum sensiz yapamam diyor sonra ozur diliyor yaptıklarından ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Sevgilim sinirlenince kendini kaybediyor?