bu insanlar nerde tanışıyor abi aklım almıyor ya güzel güzel kızları nerden buluyorlar ben neden bulamıyorum bi türlü canım çok sıkıldı artık valla ne yapmalıyım tip olarak da fena değilim iyiyim yani seven konuşmak isteyen kızlarda oluyo ama bi türlü istediğim birini denk getiremiyorum ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Knk isyanını anlıyorum benim çevremde hatta şöyle diyim bütün tipsiz erkeklerin çevresinde dönen bir olay yakışıklı isen kazanırsın tipsiz isen büyük bir ihtimalle y*rağı yedin
Knk genelde yakışıklı olduğumu söylerler daha önce seven aşık olan kızlar felan oldu yani ama bi ortam yok işte bi kızla konuşmaya ev iş spor döngüsündeyim dışarda olsam biraz göz teması felan gider boşluk olunca konuşurum ama tek duran kızda yok ya arkadaşı ya başka biri oluyo yanında
Konuşması küfürlü olan aşağılayıcı olan ya da hayattan bağını kesmiş kişilerle sevgili olmayı seviyorlar
Mk ben de hayattan umudumu kesim hiç umrumda değil ama bana neden gelen yok
Kanka sohbet edebileceğim ortam olsun yeter zaten o ortam olmadığı için olmuyo ama o ortamı nasıl kurucam ya da bulucam sıkıntı orada bi ortama girsem illa hoşlanan birileri çıkıyo genelde
instadan okuldan tinderdan bardan clubdan falan filan
Tinder boş duygu hissetmek isyorum okul yok çalışıyorum İnsta kullanmıyorum bar gidiyorum ama çok düzenli takılmıyorum club gitmiyorum
Dostum türkiyede çok eşlilik diye bir şey var sen kız bulamıyorsun çünkü bazı erkekler senin hakkını da yiyor.
Tabi bi kız 5 erkekle olursa ne olcak
Sonra o kızlar tekmeyi yiyince sana geliyorlar, şu ana kadar hiç bakire bir flörtüm olmadı
elbet çıkar biri
Da nerden işte
çevreniz yokmu
Ev iş spor haftasonu erkek arkadaşlarımla gezeriz hani bi ortam olsa sohbet edebileceğim mutlaka ayarlarım ama öyle bi ortam yok işte bunu nasıl bulurum bilemiyorum
ansızın çıkar emin olun
Valla sabahları otobüste giderken bi koz görüyordum gidip konuşcam ama şimdi onuda göremiyorum tam bahtsız bedeviyim
sanaldan bul o kadar iyi sen 🤣
Gel tanışalım da yaşın büyük benden İnsta felan kapattım bi dönem sıkıldım 1 yıldır kapalı tamda şu an açmaya heves etmiyorum zamanı var biraz daha
ne tanışması arkadaşlık mı teklif ediyorsun
Sohbet muhabbet arkadaşlık evet
yas kaç senin
24 sen?
25 yasindayim
İstersen konuşabiliriz illa bir şey olmak zorunda değil
hım olabilir
biraz dertli gibisin
Hangimizin derdi yok ki :) genel hayat herkesde olabilecek şeyler diyelim gizliden çıkarsan istek atayım ya da soruyu beğenirsen o şekilde iletişime geçebiliriz
haklısın herkesin kendine göre bir derdi var
istek atan sen misin saçma oldu ama
Evet 00s başlayan benim
kabul ettim isteğini