Arkadaşlar sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Gece afedersiniz biraz mesajda cinsel konuştuk daha sonra romantikleşip uyuyalım dedik. Daha sonra sana bişey söylemem lazım dedi söyle dedim uykum var yarın konuşuruz önemli değil dedi. 20 dakika sonra çevrimiçi olduğunu gördüm uyumamışın ne oldu korkutma dedim beni tersler gibi yazdı uyu bişey yok dedi. 1 saat geçti halen çevrimiçi bişey yazmıyorum. Ne oldu çok merak ediyorum korku var içimde.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kusura bakma ama kesinlikle senden sakladığı bişey var bence direkt ara sor düzgünce nolduğunu
soruyorum önemsizdi unuttum valla aklın bulanmasın diyor. önemsiz ise neden sana bişey söylemem gerek diye mesaj atıyorsun bu lafı demeden direkt yaz önemsiz ise değil mi?
Uyuyacağım dedin beden çevrimiçisin canım bi sorun mu var falan diye tatlı bi dille söyleyebilirsin ilişkinizin süresi nedir
söyledim onu da. uyku tutmadı uyumaya çalışıyorum dedi. bu çevrimiçi olayı wp de değil de instagramda. yani manipule etme hakkı var hem chat hem reels izleme yeri olduğu için. ilişki süremiz 2.5 ay
Çok kısa bi süre bu arada uzun bi süre olsa sevgiline güven diyecektim bilemedim ama tek bir şeyden bi yere varmamak gerekir bi şey varsa çıkar yakında zaten sen içini rahat tut
uyusam iyi olur çünkü düşündükçe akşım bulanıyor. dediğin gibi varsa bişey patlak verir bir yerden. o zaman da olayı bu olaya bağlamış oluruz. sağol desteğin için 🌸
Rica ederimm
Seven bir kız sevdiği ve ciddi düşündüğü bir erkekle cinsel konuşmaz. Bunu da sana söyliyim de bil.
haklılık payın fazla ama her kız öyle değil maalesef. benim sevgilim de bunlardan birisi. hikayemizi oturup anlatsam ağzın açık kalır öyle bir kız.
Baskasiyla konustugu icin
kendisi yeminler ediyor konuşmuyorum diye. uzak mesafe olduğu için elimden bişey gelmiyor. ikimiz de üniversiteden dolayı ayrı düştük. yoksa aynı memleketteydik buluşuyorduk. nasıl öğrenebilirim?
Ayrılmayı düşünüyor senden
halen aşkımlı konuşuyor ama. bişey var da çözemedim
Senden bir şey saklıyor
Korkun yersiz değil
ne olduğunu nasıl öğrenebilirim. sabah sorucağım kesin bana bişey yok diyip kestirecek
hatta sana sen kafayı yemişsin bile diyecek
son mesajı "bişey yok diyince ne anlıyorsun git uyu''
evet emin oldum aldatıyor
şimdi yazdı. benim de çevrimiçi olduğumu gördü galiba. napıyorsun bu saatte yazdı
arada laf sokucu bir cevap tepkisini ölç
neden tersledin beni yazdım. uykumu kaçırdın diyor
Aldatıyor olabilir geçmiş olsun 🤙😅
Aynen onun için fazla bel bağlamasın 😄
ama uyualım demeden önce iltifatlar yağdırdık birbirimize. sonra bir anda sana bişey demem lazım dedi. çözemedim
Ne yapmam gerek fikrin var mı yardımcı ol lütfen. sabaha kadar uyumam meraktan korku göğsüme oturdu gitmiyor
Kardeş onu biz nasil halledelim kızla konuşcan sert şekilde uyar seni terslerse yol ver kapı orada de
yazdı şimdi aha. napıyorsun bu saatte diye
Başkasıyla konuşuyo
Sabah sorucağım muhtemelen önemli bişey değildi boş ver diyecek. Neyin ne olduğunu nasıl öğrenebilirim
Arkadaşına işlettir öyle ortaya çıkar onun tanımadığı bir arkadaşını devreye sok
nasıl yani biraz açar mısın?
Yani arkadaşına telini ya da sosyal medyasını verip beraber işleteceksiniz
O zaman gerçek ortaya çıkacak
şimdi yazdı. napıyorsun bu saatte diye. galiba çevrimiçi olduğumu gördü
Tabi aklı sıra bozuntuya vermiyo şüphelenme diye senin onu çevrimiçi gördüğünü biliyordur o
sert mi konuşayım
Evet soğuk sert konuş
Uğraşmana değmez böyleleriyle yanlış anlama 😃
neden beni tersledin yazdım uykumu kaçırdın diyor. 20 dk sonra neden uyumadın dedim halbuki çevrimiçiydi o an
Azmoştır