Merhaba arkadaşlar ben salaş bol sweatshirt bol t-shirt bolpaça pantalon renkli bişiler giyinen birisiyim sevgilimse klasik bi giyim tarzına sahip hiç uyum sağlayamıyoruz nasıl benim gibi giyinmesini sağlarım?
Ona istediğin tarzı hediye edersin yakıştığını ona hissettirirsin ve böylece yavaş yavaş uyum sağlamasnı beklersin. Uyum sağlayamazsa zorlamanın anlamı yok, sonuçta çiftlerin birbirinin tarzına ve kıyafetlerine müdahalesi genelde ters teper. Bunu baskı ile degil güzellikle çözebilirsiniz.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kaç kere hediye ettim ceket, sweatshirt vs benim sevdiğim şeyleri beğenmiyor oysa ne kadar yakışıyo aldıklarım Biz asla uyum sağlayamıyoruz o bana bişi hediye edince ben beğenmiyorum ben ona edince o benim hediyelerimi beğenmiyor
Muzik zevklerimiz bile farklı yakın arkadaşmla eğlendiğim gibi anlaştğm muzik tarzı giyim tarzımz vs vs vs aynı olsun istiyorum ama olmuyor 2 senedir birlikteyiz kopamıyoruzda yaknda sözlencez napıcağımı bilmiyorum giyimi geçtim ama biz eğlenemiyoruz ama seviyorumda çok qarip kafa dengim değilkiiii
Çiftler arasında birbirinden farklı çok alanda uyum olabilir. Film zevkleriniz uymayabilir, giyimleriniz, yemekleriniz. Ama bedenen uyum ve taşıdığınız özlem bunlardan daha önemlidir. Eğer o konuda uyum sağlayamazsanız tekrardan ilişkiyi gözden geçirebilirsin.
Bence o da senin tarzını beğenmiyor. Böyle giyinen bir erkekle sevgili olsam susardım... o ne öyle
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın zaten oda benm tarzımı sevmyodur büyük ihtimalle ama sorun giyimle bitmiyorki müzik tarzı eğlenme tarzı kafalarmz ap ayrı yakın arkadşmla yaptğm hçbşyi onla yapamıyorum keşke bütün ola bilsekkk ama olmuyor kendim gibi birisi varsa hee konuda uyuğum sağladığım arkadam😬
Bilemiyorum zorlama gibi arkadaşlarmla uyum sağlayamıyor zaten bende onunkilerle kendisi tıpp okuyor ben endüstri mühendisliği hiç bi konuda denk değiliz 2 senedir nasıl yürüdü ilişki onuda çözemedim))
Ayrılmayı ve her ihtimali göze aldıysan sevgilinle oturup güzel güzel konuşmanı öneririm. Ama ben böyle düşünüyorum diyerek değil de sen benim tarzımı beğeniyoe musun zevklerin hoşuna gidiyor mu arkadaşlarım hakkında ne düşünüyorsun... gibi