Sevgilim bana iyi gelmiyor ne yapacam?

Sevgilimi seviyorum ama bana hic iyi gelmiyor artik. Surekli beni baska kizlarla kiyasliyor, surekli kalcasi buyuk kizlarin resmini gonderiyor bana sende boyle olsaydin keske diyor. En sonunda patladim eger bunlari istiyorsan ben saana gire biri degilim. Hergun bana spora git diyor guzel birsey spor bende seviyorum ama vaktim olmayinca ne sporu. Okula gidiyorum calisiyorum anca eve geliyorum uyumak icin gunduzlerim hep kosturmaca.
Beni surekli kucumsuyor hep bana sen becereksizin diyor ne giyinmeyi makyaj yapmayi bile bilmiyorsun diyor bana. Gecen bulustuk biraz kirmiziyq yakin bir ruj surdum bu ne dedi sana hic yakismiyor bence makyaj yapma daha iyi sen onu bile beceremiyorsun.
Sonra beni aglatti tum gun boyunca. Ertesi gun durup duruken bana offf seninde yuzundenendaminda kusurun cok ne yapacam senle dedi bana ki ben gercekten cirnin biri degilim cok kisi tarafindan begeniliyorum ama o neden boyle yapiyor bilmiyor.
Bende gercekten sogudum beni o kadar uzduki anlatamam. Benle konusmuyor simdi bana becereksiz diyor bu yuzden konusmuyor bende yazmiyorum zaten hep uzuluyorum konusaamsa
Sevgilim bana iyi gelmiyor ne yapacam?