Ciddi ilişkim var fakat eski sevgilim çok acı çekiyor sürekli mesajlar atıyor vicdan azabı çekiyorum ne yapmalıyım?

Eski sevgilimi çok uyarmıştım binlerce defa uyardım fakat dinlemiyordu. Benimle gelecek görüyor musun sorusuna cevabı hayır oldu. Bende evlenmek istediğimi hep söylüyordum kendisi hiç yanaşmadı bende bıraktım. Daha sonra karşıma biri çıktı çok iyiyiz ciddiyiz. Evlilik yolundayız her şey güzel fakat eski sevgilim sürekli hesabıma bakıyor ve bana mesajlar atıyor takipçini arttırdın çocukla küstün yazıyor sonra işte azalttın batıştın mı yazıyor sürekli böyle bakıyor ediyor. Pişmanım diyor sürekli içiyorum diyor onu bırak söz ben takıcam yüzük evlenicem diyor. Annem kızdı karşıma niye çıkarmadın o kızı dedi falan dedi. Sürekli böyle üzücü mesajlar atıyor. Köpek gibi pişmanım diyor sürekli hesabındayım bakıyorum ediyorum. Bırak onu evlenelim diyor. Vicdan azabı çekiyorum yaa. Gerçekten kötü hissediyorum. Sürekli stalk yapması üzücü. Canı yanıyor. Engelledikçe farklı yerlerden ulaşıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
İçtiğini söylüyor, sürekli hesabıma baktığını zaten fark ettim o da söyledi. Sürekli pişmanım nolur benle evlen onu bırak valla ben yüzük takıcam. Ne istersen o olsun seviyorum bağlanmışım sana mesajları. Kötü hissediyorum günaha girmiş gibiyim
Ciddi ilişkim var fakat eski sevgilim çok acı çekiyor sürekli mesajlar atıyor vicdan azabı çekiyorum ne yapmalıyım?